Finns det något mer spännande och även mer frustrerande än att vänta på att killen du är intresserad av ska bjuda ut dig? Du kan drömma om hur han skulle kunna ställa frågan, den perfekta första dejten och kanske den där spännande första kyssen med fyrverkerier i himlen.

Men han har bara inte frågat än! Det är så frustrerande att du kan slita håret ur dig!

Så du vill veta hur du får en kille att bjuda ut dig. Ni två har förmodligen chattat, sms:at och flirtat. Han har bara inte tagit emot dina ledtrådar för att bestämma sig! Det är dags att höja ditt spel utan att verka påträngande eller överdriven.

Här är några av mina bästa tips på hur du får en kille att bjuda ut dig!

1. Använd ditt kroppsspråk för att skicka budskapet

Killar är fokuserade på kvinnliga kroppsrörelser. Om han är intresserad av dig kommer han att vara medveten om hur du rör dig, hur du positionerar dig och även dina små handlingar. Medvetet eller omedvetet kan killar suga upp ledtrådar från ditt kroppsspråk som en svamp.

Försök att fokusera uppmärksamheten på din kropp. Titta på honom med överkroppen vänd mot honom, luta dig närmare än normalt, men försök att hålla en bubbla av personligt utrymme för att förbli välkommen. Tänk motsatsen till den ”kalla axeln” där du välkomnar hans närvaro.

Ögonkontakt är ett viktigt tecken. Den visar mod, intresse och engagemang för någon. Om ni två befinner er på avstånd kan du hålla ögonkontakt med honom i några sekunder och sedan titta bort självsäkert för att skicka ett budskap. Om ni talar tillsammans kan fast ögonkontakt visa ditt intresse och engagemang. Men försök att inte stirra för länge, annars kan det verka som om du stirrar in i hans själ!

Vill du veta hur du får en kille att bjuda ut dig? Små tecken i kroppsspråket kan göra underverk. Lek med ditt hår på ett sexigt sätt, rör vid dina läppar, sträck dig nära för att komma nära och låt din parfym flyta förbi honom.

Tanken här är att visa intresse fysiskt, men utan att inkräkta på hans personliga utrymme eller framstå som aggressiv som ett hot. Tänk på att skapa en aura av mystik med dina handlingar.

2. Skrattet är ditt hemliga vapen

Har du någonsin lagt märke till att mycket populära människor skrattar högt, hårt och ofta med sina vänner? Skratt visar intresse och kontakt med en kille, och människor älskar att vara runt andra som delar deras humor.

Det betyder inte att du ska skratta högt åt varje skämt han säger som en galning, men du kan skratta lite hårdare än normalt för att visa ditt intresse för honom. Att skratta ger honom också ledtrådar om vad du tycker är riktigt roligt.

På samma sätt visar du genom att få honom att skratta att du är rolig, vänlig och en glädje att vara med. Var trygg i att vara rolig och sprudlande. Alla killar vill vara i närheten av någon som får dem att skratta, vilket alla gör. Försök att hitta hans preferens för humor och använd det till din fördel! Det är ett säkert sätt att få en kille att bjuda ut dig.

3. Gör extra ansträngningar för ditt utseende

De flesta män bryr sig mycket om utseendet, och de som säger att de inte gör det gör det faktiskt. Men du behöver inte vara någon fitnessmodell eller sminkmagiker för att framhäva din skönhet.

Att fokusera dina ansträngningar på ditt utseende ger en aura av självförtroende och självkänsla. Det kommunicerar att du är stolt över dig själv och att du arbetar hårt för ditt utseende.

När du framhäver din skönhet kommer du att dra till dig hans ögon mer, vilket gör att han fokuserar mer på dig än på någon annan i närheten.

Detta kommer att ge dig en stor boost av självförtroende som känns fantastiskt. Det kan också smitta av sig på honom och skapa tillräckligt mycket självförtroende för att få honom att bjuda ut dig.

Enkla förändringar som du kan lära dig från sminkhandledningar, fokusera på kläder som framhäver din personliga stil och kanske lite känsla med accessoarer kan bygga upp fantastiska resultat.

4. Visa intresse för honom

Den här kan vara svår om du bara börjar lära känna honom, men om ni två har en etablerad relation kan det att visa mer intresse för honom kommunicera att du värdesätter honom mer än andra människor. Dessutom, vem gillar inte att prata om sig själv?

Fokusera dina samtalsämnen på hans intressen och följ hans passioner. Om du inte vet något om hans intressen, be honom lära dig! Människor älskar att lära andra om sina passioner, och du kan föra samtalet vidare genom att följa upp med frågor om detaljer som du tycker är intressanta.

Om du inte vet vad du ska fråga kan du hålla dig till allmänna ämnen. Musik är en sak som vi alla älskar. Du kan fråga honom vilka genrer han gillar att lyssna på, och om era smaker stämmer överens kan du ta upp dina favoritartister. Och om era smaker inte stämmer överens kan du be om rekommendationer och lyssna på dem.

Fråga honom om hans hobbies, men för att den här frågan inte ska bli uttjatad kan du fråga honom vad han gör på sin fritid och på sina lediga dagar. Om du känner honom väl kan du fråga honom om hans föregående helg, eller fråga vad han ska göra under den kommande helgen.

En stor fördel med att fråga om hobbies är att du kan visa att du är intresserad av att delta i dem. Om han ska gå på en basebollmatch och du kan säga att det låter intressant – genom att tipsa honom om en kan du bjuda in dig att följa med honom. Du kan ge honom tips om att ställa in den första dejten när han bjuder ut dig!

5. Om allt annat misslyckas, bjud ut honom

Vare sig du gillar det eller inte är vissa killar hopplösa när det gäller att fånga upp uppenbara ledtrådar! De är omedvetna om kvinnor som flirtar med dem. De kanske också tar dina antydningar som vänliga gester, eller så är de kanske för blyga för att själva bjuda ut dig.

Trots traditionella dejtingråd från svunna tider är det helt acceptabelt att bjuda ut en kille nuförtiden. Vissa män älskar till och med att bli bjudna ut. Det är en tyngd från deras axlar och en stor överraskning att bli bjuden av någon som är så fantastisk. Dessutom kan du visa attraktivt självförtroende genom att bjuda ut honom.

Det kan tyckas svårt att komma på hur man får en kille att bjuda ut dig, och att leva genom de plågsamma väntetiderna. Det är svårt. Men du kan bara trycka på avtryckaren och bjuda ut honom för att få bort bördan från ditt bröst.

Precis som killar tycker att det är svårt att bjuda ut kvinnor är det inte en lätt fråga. Resultaten är inte garanterade. I slutändan måste du lita på att ni två har ett ömsesidigt intresse för varandra och är villiga att starta något. Så nu vet du hur du får en kille att bjuda ut dig, tänk bara inte för mycket på det! Om det känns rätt, så gör det!