Hvis du leder efter fødevarer, der dræber din sexlyst, er du kommet til det rette sted.

Vi forstår, hvad du føler lige nu: Du er forvirret. Har du fundet dig selv underpræsterende i sengen på det seneste? Spiller du hellere Fortnite end at underholde det booty call? Eller bare se Sex Education end at have en hel nat kærlig sjov med kæresten? Du synes bare aldrig at være i humør til at få gang i det sexede.

Det viser sig, at din manglende sexlyst kan skyldes, hvad du lægger på din tallerken.

Ifølge Daily Mail er ernæring tæt forbundet med din libido. Og dine lyster bliver endnu mere følsomme over for din ernæring, når du bliver ældre. Nogle fødevarer, som du indtager, kan forårsage en ubalance i de mandlige og kvindelige hormoner testosteron og østrogen. Enhver mad, der får disse hormoner til at blive udtømt, kan sænke din sexlyst og reducere din følsomhed.

Hvis du ikke ønsker, at din libido bliver zappet ud bare sådan lige pludselig, kan du begrænse dit indtag af visse typer fødevarer. Vi har her listet de 10 fødevarer, der dræber din sexlyst. Læs løs!

1. Mælkeprodukter

Mejeriprodukter er stort set en stor del af vores kost. Vi har fået at vide, at vi skal drikke mælk hver dag, siden vi var unge, at indtagelse af mælk er blevet en del af vores daglige rutine. Og hvem i verden sætter ikke pris på en omhyggeligt udvalgt ostetallerken?

Men jeg er ked af at skulle fortælle dig det, men alt mælkeprodukter kan faktisk ødelægge din sexlyst. Den skyldige her er mælkesyren i mejeriprodukter. Det får din libido til at tage et dyk. Læg dertil, at komælk normalt er fuld af syntetiske hormoner, der får din egen hormonproduktion til at gå i stå. Med disse ingredienser er det bedst at holde sig væk fra den is, du har gemt til senere, hvis du har til hensigt at have lidenskabelig elskov med din date.

2. Chokolade

Ja, selv chokolade er med på denne liste – skyd os ikke, vi er bare budbringeren her!

Før du beslutter dig for at hade os totalt for dette, er der en sølvkant. Et moderat forbrug af chokolade er faktisk godt for dit sexliv. Når alt kommer til alt, er chokolade ikke døbt som et afrodisiakum for ingenting. Phenylethylamin, en kraftig forbindelse, der findes i chokolade, kan beordre din hjerne til at frigive de samme hormoner, som din krop producerer, når du er forelsket.

Men ligesom med alt andet kan for meget af alting være skidt. I ekstreme mængder siges chokolade at kunne hæve dit blodsukker hurtigt og derefter falde til under det normale niveau. Det øjeblikkelige fald vil få dig til at føle dig træt og groggy, samt dræbe din sexlyst.

3. Mad på dåse

Selvfølgelig er dåsemad praktisk at spise. Du skal bare hente dåseåbneren, åbne dåsen, og så har du et måltid. Du ved det sikkert allerede, men de er ikke ligefrem den mest næringsrige mulighed i dit spisekammer.

Konserves har et for højt natriumindhold, som kan forårsage højt blodtryk. Dette kan så forårsage skader på dine blodkar. Din blodgennemstrømning ender med at blive begrænset og har svært ved at nå frem til de forskellige dele af kroppen, herunder selvfølgelig – dine private områder. Så hvis du nogensinde har snublet i en situation, hvor din boo har svært ved at rejse sig, er dette højst sandsynligt en af faktorerne.

4. Læskedrikke

Sodavand er vanedannende. De kan gøre et simpelt måltid meget mere specielt. Men lad dig ikke narre af dette. Hvis du vidste, hvor skadelige sodavand kan være for dit sexliv, vil du kaste dig ud i det nærmeste afvænningscenter for sodavand (hvis der findes et) lige nu.

Sodavand indeholder det falske sødemiddel aspartam, som ødelægger dit serotoninniveau. Det får det til at falde. Og da dit serotonin er ansvarlig for at øge dit humør, tilskynde til ordentlig søvn og glatte muskelsammentrækninger, kan mangel på det forårsage depression og udmattelse, hvilket igen kan dræbe din sexlyst.

5. Måltider med højt kulhydratindhold

Hvis du elsker pasta, ris og hvidt brød, er dette dårlige nyheder for dig. Kulhydrater har bare den effekt på kroppen, hvor det får dit testosteronniveau til at falde, især raffinerede kulhydrater som f.eks. kager, kiks og kornprodukter.

Simple kulhydrater forårsager en stigning i dit blodsukker og derefter et lige så hurtigt fald som følge heraf. Dette giver dig den groggy, dovne følelse. Mænd kan også tage på i vægt på grund af sukkeret i disse typer kulhydrater og sænke dit testosteronniveau i takt med at dit østrogen stiger. Virkelig dårligt for sexlysten!

6. Popcorn til mikrobølgeovn

Blandt listen over fødevarer, der kan dræbe din sexlyst, er dette den, der sikkert har chokeret dig. Ja, popcorn kan påvirke dit sexliv negativt.

At se en film er bare ikke komplet, når du ikke gnasker på nogle smørfyldte og saltede popcorns. Men bare et tip, dine Netflix and chill date nights vil være meget bedre uden det. Perfluoralkylsyrer, som popcorn til mikrobølgeovn indeholder, har vist sig at forårsage et betydeligt fald i antallet af sædceller hos mænd.

Du vil måske savne at have en pose popcorn, når du sidder foran fjernsynet, men vi er ret sikre på, at du ikke vil savne det lige så meget, som du vil savne din sæd, hvis du ikke dropper dem nu.

7. Raffineret sukker

Denne liste over fødevarer, der kan slå din sexlyst ihjel, bliver tilsyneladende ved med at tage alle de gode ting fra dig. Ja, vi fortæller dig, at det er bedre at begynde at skære ned på dit forbrug af alt raffineret sukker. Dette omfatter naturligvis kager, cupcakes, slik og mange andre søde sager, som du sikkert elsker.

Når du spiser noget, der er lavet af raffineret sukker, vil du måske bemærke, at det giver dig et “sukkerrus” i starten, men til sidst går du ind i et “sukkercrash”. Det er det samme med chokolade. Efter det høje niveau oplever du den sløve følelse. Ikke ligefrem et ideelt humør, når du ønsker at blive freaky under lagnerne.

8. Lakrids

Lakrids er som dit sædvanlige slik på steroider. Det har det høje sukkerindhold, som vi allerede har advaret dig mod at spise. Og bare for at forsøde det hele har det endda ingrediensen glycyrrhizin, som ifølge en undersøgelse kan sænke testosteronniveauet hos mænd betydeligt.

Næste gang du er ude og handle ind, er det bedst at gå forbi din yndlingslakridsbutik for at undgå at dræbe din sexlyst.

9. Alkohol

Et glas martini er det, du lige har brug for for at få dig til at løsne op. Men tænk dig om to gange, før du griber efter dit andet glas. Det er ingen hemmelighed, at overdreven indtagelse af alkohol kan føre til leverskader.

Men her er det, der er problemet. Din lever er faktisk ansvarlig for at metabolisere hormoner. Så hvis du ødelægger dette organ, er der en chance for, at du også ødelægger dine kønshormoner.

Og hvis du forventer, at alkohol vil gøre dig til en Casanova, kan du blive skuffet. Da alkohol er et depressivt middel, kan det dæmpe din seksuelle lyst og gøre det svært for dig at få erektion.

10. Stegte fødevarer

Stegte fødevarer kan dræbe dit sexliv, punktum. Tro os, når vi siger, at vi deler din smerte på dette punkt. Vi indrømmer, at stegt mad som burgere og pomfritter smager guddommeligt. Det er netop den slags mad, der er svær at give slip på.

Men det er allerede blevet konstateret, at transfedt i fedtholdige fødevarer har dramatiske virkninger på både mænds og kvinders libido. Det kan nedsætte sædcellerne hos mænd og forstyrre kvindens svangerskab.

Konklusion

Baseret på vores liste over fødevarer-der-kan-dræbe-din-sex-drive-liste tænker du sikkert, at du er nødt til at stoppe med at spise de finere ting i livet bare for at få din libido i gang. Det er ikke nødvendigvis tilfældet, søde!

Vi beder dig ikke om at give op på alle de dejlige ting i livet. Du kan godt tilfredsstille din søde tand eller din udødelige trang til carbonara, men du skal tage disse typer mad med måde. Hvis du skærer ned på dit forbrug af disse typer fødevarer og er mere bevidst om, hvad du giver din krop, kan det gøre underværker for din seksuelle sundhed.