Både Skorpionen og Fiskene er meget intuitive stjernetegn. Hvis to mennesker kan blive forelsket ved første øjekast, er det et par mellem en Skorpion-mand og en Fiskekvinde. Men har disse to romantikere udholdenhed nok til at opretholde et forhold gennem hverdagens kedelige dele?

Følelsesmæssig forbindelse

Følelsesmæssig forbindelse er en vigtig del af Skorpion-mand-Fiskekvinde-båndet. Begge disse følsomme vandtegn kan være overvældende for andre partnere, så de er generelt glade for endelig at finde en person, der forstår dem.

Når han dater, kan en Skorpion-mand skynde sig hurtigt ind i intimitet, hvis han føler, at Fiskene-kvinden venligt trækker ham ud. Mens Skorpionen let kan blive vred, vil Fiskene kvinden give ham nok plads til at udforske hele sin følelsesmæssige vifte i løbet af et forhold.

Et af de bedste træk ved Skorpionmanden er, at han har styrken til ikke at flippe ud, når Fisken-kvinden græder eller bliver følelsesladet, så han vil hurtigt vinde hendes tillid. Hun er vant til, at mænd er bange for hendes følelser, og det er en massiv lettelse for hende at slippe for at skulle forholde sig til det.

Hurtigheden af forbindelsen mellem disse to stjernetegn kan få matchet til at føles skæbnebestemt. Med deres fælles vandelement flyder livet ganske let. Dette højdepunkt af Skorpion mand Fiskene kvinde kompatibilitet kan hjælpe dem med at forblive engageret i hinanden på trods af de mere udfordrende dele af deres forhold.

Kommunikation og intellekt

Kommunikation og intellekt er et højt punkt mellem en Skorpion mand og en Fiskekvinde, fordi disse vandtegn tror på intuition som en form for viden. De er begge meget kreative, så noget af deres kommunikation kan komme i form af kærlighedsdigte eller andre kunstværker, som de skaber til hinanden.

Vandtegn som Fiskene og Skorpionen er trætte af luft- og jordtegn, der hele tiden aflytter dem om fakta og tal. Så disse to kan slappe af sammen, fordi de ikke bliver bedømt for deres stil.

Båndet mellem Skorpionmanden og Fiskekvinden kan blive så tæt, at de ignorerer feedback fra venner eller andre mennesker uden for deres forhold. Dette er ofte en god ting. De kan dog begge ende på en vej, som ikke er sund for dem.

Skorpionmanden er berygtet for sit potentiale til at blive en konspirationsteoretiker. Han ser på fakta og tal, men bruger derefter sin egen dømmekraft til at sætte det hele sammen. I mellemtiden stoler Fisken-kvinden på de mennesker hun elsker, så hun er ikke god til at kontrollere en partner, der er gået på afveje.

En anden kommunikationsudfordring for Fiskene og Skorpionen er, at deres evne til at opfange ting ved hjælp af intuition nogle gange kan gå over grænsen til at antage ting om hinanden. Selv om begge har en forbindelse, der ligner en sjette sans, er de stadig mennesker, der har brug for at bruge ord for at kommunikere.

Fælles værdier

Den største forhindring for Skorpion-manden og Fiskekvinden er, at Skorpionen er pessimist og Fiskerne er optimist. Fiskekvinden er villig til at stole på folk og antage, at de mener det godt, selv om de ikke gør alting præcis, som hun ville gøre. (Hun kan manipulere dem til at gøre tingene på hendes måde senere, tænker hun.)

Den berømte Skorpion Martin Luther havde en grund til at råde sine tilhængere til at sætte den bedste konstruktion på alting, fordi Skorpionens natur ofte frister ham til at gøre det stik modsatte. Skorpioner forestiller sig ofte, hvordan tingene kan gå galt i stedet for godt. Dette kan til tider føre dem ind i en konservatisme, der kommer af en frygt for at blive såret.

Skorpionens stjernetegn er kendt for sin modstandsdygtighed og evne til at komme tilbage efter en stor omvæltning. Nogle Skorpioner er for bange for deres egne følelser til at nå så langt ned i dybden. De bedste er dem, der har konfronteret det, som de er bange for, med det, som de er bange for. Men de Skorpioner, der er mere tilbøjelige til at skabe problemer for andre mennesker i deres liv, er dem, der stadig er bange.

Fiskenes kvinde tager sig af de undertrykte, mens Skorpionmanden kan være hensynsløs. For eksempel kan hun let blive suget ind i at adoptere et kæledyr. Samtidig ville hendes partner brokke sig over endnu en mund at mætte. Resultatet ville dog sandsynligvis ligne den klassiske meme på de sociale medier, hvor den gnavne fyr, der oprindeligt protesterede mod at få en kat, bliver vist kærligt krammet med den.

På denne måde kan Fiskekvindens tålmodighed kærligt skubbe Skorpion-manden til at konfrontere sin frygt og sine forbehold. Hun vil i mellemtiden være hemmeligt lettet over, at han trækker hende tilbage fra sin rolle som verdens øverste optimist, når det bliver en forpligtelse snarere end en glæde for hende. Hun siger det måske ikke højt, men han vil opfange det intuitivt.

Tillid

Tillid er en af de komplekse dele af kompatibiliteten mellem Skorpion mand Fisker kvinde og Skorpion mand Fisker kvinde. En del af det er den intuitive kommunikationsstil, som de kommer til at stole på med hinanden. Mens de deler meget, måske i en dybde, som mange andre stjernetegn aldrig når, ligger djævelen ofte i detaljerne.

Nogle Skorpionmænd er voldsomt monogame. Andre er mere åbne over for ukonventionelle arrangementer. Uanset hvad, skal Skorpionmanden vide, hvad forventningerne til forholdet er. Han kan være en værre regeladvokat end en Stenbuk-mand, fordi han har motivationen til at beskytte sine følsomme følelser. Når Skorpionmanden har svært ved at styre sine egne følelser, nøjes han nogle gange med at kontrollere folk omkring ham i stedet.

Hverken Skorpionmanden eller Fisken-kvinden er dog god til at definere reglerne på forhånd. Fiskekvinden går bare ud fra, at tingene nok skal gå i orden. I mellemtiden kender Skorpion-manden nogle gange ikke sine triggere, før en anden utilsigtet lander på dem, og så bryder flodbølgen frem.

Skorpionmanden kan være besættende i sit krav om ærlighed, og Fiskekvinden opfylder ikke altid hans kriterier. Til hendes forsvar kan Gud nogle gange ikke måle sig med Skorpionmandens standarder for ærlighed.

Fiskekvinden hjælper dog ikke altid sig selv i sin søgen efter at vinde sin partners tillid. Hun kan være flakkende, fordi hun ikke er meget af en planlægger, og derfor kan hun blive fanget af øjeblikkets følelser.

Fiskekvinden deler ikke alle oplysninger, som Skorpion-manden føler, at han har ret til at vide. Det er ikke at lyve, selvom Skorpionen til tider kan forestille sig, at det er det. Hun antager bare ikke, at nogen er interesseret i disse detaljer.

Med Fiskenes venlige natur kan hun også holde oplysninger tilbage, som hun tror vil skade følelserne. For Skorpion-manden er det dog mere sandsynligt, at hans følelser bliver såret, hvis han føler sig udelukket. Derfor vil han have sandheden, selv om den ikke er smigrende.

Skorpionmanden har en tendens til at bruge meget tid på sin skinhellige høje hest, fokuseret på sin egen smerte. Alligevel er han også i stand til at såre Fiskekvinden. Når dette sker, kan hun være tilgivende til et vist punkt. Hun har dog potentialet til at grave gamle klager frem, når lejligheden kræver det. Derfor må Skorpion-manden hellere være forsigtig med at møde sit match i vandtegn.

Intimitet

Den seksuelle kompatibilitet er stærk i forholdet mellem Skorpion-manden og Fiskene-kvinden. Da disse to kommunikerer bedst uden ord, er soveværelset en perfekt ramme for det. Efterhånden som kærligheden vokser i Skorpion Fiskene forholdet, bliver de indstillet på hinandens subtile fysiske signaler.

Skorpionen, der styres af Mars, kommer ind i forholdet med den større fysiske jordforbindelse af de to. Intime møder med Skorpion-manden opmuntrer Fiskekvinden til at nyde sin krop mere, end hun normalt gør. Når Skorpionen tilfredsstiller hendes følelsesmæssige behov, kan hun give sig selv mere fuldt ud på et fysisk plan.

Selv om Fiskene og Skorpionen har hængepartier i soveværelset, passer de stadig sammen. Begge har en tendens til at være “alt eller intet” i forhold til intimitet. Skorpionmanden er nogle gange stereotypt som super seksuel. Alligevel kan han vende sig til den modsatte ekstrem af afholdenhed, hvis han ikke har en partner, der kan give ham den dybde, han higer efter.

Både Fiskene og Skorpionen kan være meget spirituelle stjernetegn. Men når de kanaliserer denne spiritualitet ind i en konservativ religion, kan det være en af de vigtigste faktorer, der hæmmer deres potentiale til at dyrke sex. Men hvis Skorpionen og Fiskene føler, at alt det, de vil gøre i sengen, er godkendt i Guds øjne, kan de give sig helt løs. De kan endda opleve, at det at elske forbinder dem med noget, der er meget større end dem selv.

Udfordringer i parforholdet

En massiv udfordring for forholdet mellem Skorpionmanden og Fiskekvinden er, at det ikke er deres naturlige tendens at kæmpe fair. I stedet har Skorpionen og Fiskene ondt af sig selv og hinanden, fordi den onde gamle verden ønsker, at de skal være mere rationelle og fokusere på fakta.

Verden kunne faktisk godt være mere respektfuld over for de intuitive gaver og den følsomhed, som folk i vandtegn ofte har at byde på. Enhver, der overværer et slagsmål mellem en Skorpion og en Fisker, ville komme væk med en påskønnelse af rationalitet, da vi nogle gange ikke sætter pris på det, vi har, før det er væk.

Skorpionmanden og Fiskekvinden er begge to mennesker, som ingen bør ønske at komme op at slås med. Skorpionmanden, der styres af Mars og Pluto, kan være hævngerrig og aggressiv, når han føler sig krænket. Fiskenes kvinde, der styres af Jupiter og Neptun, synes at have et blødere touch i starten. Alligevel kan hendes subtile skyldfølelse og martyrium blive så undertrykkende med tiden, at Skorpionmandens mere direkte tilgang i sidste ende kan virke venlig.

Efterhånden som Fiskene og Skorpionen vokser op, kan de begge blive mere komfortable i nærværet af deres egne intense følelser og lære at arbejde mere produktivt med dem. Hvis de har tålmodighed til at blive ved med at udvikle deres forhold, kan de nå fremragende resultater. I denne henseende kan Skorpion mand Fiskene kvinde kompatibilitet blive bedre med alderen.

Er Skorpionen og Fiskene et godt match?

Skorpionmanden og Fiskekvinden oplever som kompatible vandtegn en intens intuitiv forbindelse med hinanden. Dette giver dem en utrolig kemi, da det er i det rige, der ligger hinsides ord, at disse to udmærker sig. Derudover føler de sig følelsesmæssigt trygge sammen, hvilket gør det muligt for deres kærlighed at vokse.

Det daglige aspekt af forholdet er mere udfordrende for Skorpionen og Fiskene. For det første kan deres intuitive kommunikationsstil skippe konkrete detaljer, hvilket fører til misforståelser, når de skal få tingene gjort. Dernæst kan deres ekspressive argumentationsstil opildne tingene yderligere.

På trods af disse problemer har Skorpionen og Fiskene en underliggende harmoni, der kan holde forholdet i gang. Deres tendens til følelsesmæssigt overskud er fælles nok til, at de til sidst kan se sig selv i hinanden og få en idé om, at de er nødt til at tøjle det.

Alt i alt passer Skorpionmanden og Fiskekvinden godt nok sammen til at have et langvarigt forhold og ægteskab. Nogle af deres udfordringer vil blive mindre med tiden, efterhånden som de vokser ind i det fulde potentiale af deres natur.