Det er ligegyldigt, om du er i et nyt forhold eller har været i et langvarigt forhold. Vi ønsker alle tilfredsstillende seksuelle møder med alle mulige metoder, og det inkluderer brug af sexlegetøj. Ved at inddrage sexlegetøj i jeres lege i soveværelset bliver det sjovere og mere behageligt for jer begge to. Som man siger, bliver det par, der leger sammen, sammen. Men der er et lillebitte problem, som nogle piger står over for: deres kærester vil ikke bruge sexlegetøj sammen med dem.

Jeg forstår dig godt. Det kan være svært at overtale din kæreste til at bruge sexlegetøj. Det er endda underligt, at han har lyst til at sammenligne sin egen penis med dit lyserøde, overdimensionerede, vibrerende falliske sexlegetøj. Men stol på os: det vil han.

Jeg ved, det er dumt, men hør på mig. Selv om det kun er et “legetøj”, ser nogle fyre det dog ikke sådan . De ser det som noget, der sætter en umulig standard at nå. Noget, der kan lave overmenneskelige tricks, som deres pikke ikke kan gøre. Og hvis du tænker over det, er det sandt.

Sexlegetøj kan give os den nydelse, vi har brug for, på kortere tid, end en mand nogensinde kan. Det er ikke underligt, at din kæreste vil føle sig intimideret af din “nye ven” Så hvad skal du gøre? Hvordan vil du overbevise din kæreste om, at han skal bruge sexlegetøj? Heldigvis har du os, og vi har nogle tips til, hvordan du kan overtale ham til at prøve det sammen med dig!

Hvorfor skal du bruge sexlegetøj?

Videnskaben bag

Først og fremmest er brugen af sexlegetøj bakket op af videnskaben. Den spænding, der opstår ved at inkorporere sexlegetøj i jeres leg, stimulerer produktionen af “dopamin”, som spiller en vigtig rolle for din nydelse. For det andet, hvis du ikke allerede ved det, så kommer langt de fleste kvinder ikke alene ved vaginal penetration. De har brug for en eller anden form for klitorisstimulering for at nå klimaks. Og at få en orgasme producerer oxytocin – også kendt som “bonding”-hormonet – hvilket øger potentialet for et varigt forhold. Oxytocin har den langsigtede effekt, at folk føler sig tættere på og mere støttende over for deres partner.

Godt for penissundheden

Forskning har vist, at mænd, der regelmæssigt bruger vibratorer (på sig selv, på deres partner eller begge dele), scorer højere på målinger af erektil funktion, orgasmefunktion, seksuel lyst og seksuel tilfredsstillelse end mænd, der sjældent eller aldrig har grebet til en vibrator.

Boost dit forhold

Sexterapeuter mener, at brugen af sexlegetøj kan hjælpe med at forbedre forholdet. Hvis du er åben og respekterer din partners ønsker og grænser, kan brugen af sexlegetøj øge den seksuelle tilfredsstillelse, hvis du er åben og respektfuld over for din partners ønsker og grænser. Det forbedrer kommunikationen mellem mennesker i et forhold, da en følelse af åbenhed og ikke-fordømmelse dyrkes. Brug af sexlegetøj kræver, at man udtrykker tanker og følelser klart og tydeligt. Dermed lærer I mere om hinanden, og hvordan I kan håndtere hinandens følelser og bekymringer.

Afklaring af myter og misforståelser

Så videnskaben er altså fantastisk. Og hvad så nu? Hvis din partner stadig er i tvivl om brugen af sexlegetøj, hvordan kommer I så videre? Ved at tale om deres bekymringer kan du hjælpe med at fjerne de myter, din partner har haft om brugen af sexlegetøj.

Hvis han tror, at brugen af sexlegetøj betyder, at han ikke er god nok i sengen

Dette er en af de mest almindelige misforståelser, som folk har om sexlegetøj. Partnere føler, at hvis de allerede er gode nok, har du ikke brug for sexlegetøj. Forsikre din partner om, at du finder dit sexliv tilfredsstillende. Du vil bare gerne tilføje lidt mere sjov og øge den nydelse, I oplever sammen. Mere end dette ønsker du ikke, at han/hun skal føle sig presset til at være ansvarlig alene for at bringe dig til orgasme. Brug af sexlegetøj kan tage det pres af plus at det kan behage jer begge.

For at forsøge at overbevise ham om dette faktum, kan du bruge et af dine sexlegetøjstyper til at tænde ham. Brug en lille vibrator, og spørg ham, om du må bruge den på ham. Prøv at sætte den på hans brystvorter og hans andre følsomme områder. Hvis han ikke vil have det, kan du måske sætte et privat selvmasturbationsshow op kun for ham. Vis ham, hvordan dit legetøj kan bruges til at tilfredsstille dig. Inviter ham henkastet til at sætte sig ned på din seng og se på, mens du bringer dig selv til klimaks. Åbn dine lår foran ham og sæt den lille vibrator ind mellem dine ben, og vær generøs med dine stønninger. Det vil helt sikkert tænde ham og give ham lyst til at være med!

Ser du, nogle gange kan ingen ord, ingen videnskab og ingen logik få ham til at overtale ham til at bruge sexlegetøj sammen med dig. Men hvis det lykkes dig at lægge en så erotisk og forførende optræden, at han ender med at vælge at slutte sig til dig og din vibrator af egen fri vilje, så er problemet løst!

Han vil blive så tændt af din frække selvforkælende handling, at han sandsynligvis ikke engang vil betragte det som en trussel mod hans maskulinitet eller som en refleksion af hans egen seksuelle præstation – og det er netop sådan, det skal være! At bruge en vibrator eller dildo er beregnet til at øge jeres seksuelle nydelse og handler ikke om skrøbelige mandlige egoer.

Hvis han er skræmt af sexlegetøj

Et problem er, at folk, der ikke er bekendt med sexlegetøj, forestiller sig hele sexlegetøj som store vibrerende dildoer. Selv om det er et potentielt sexlegetøj at ønske sig, er det virkelig skræmmende! Mest af alt hvis din kærestes pik er gennemsnitlig i sammenligning og ikke har en “vibrerende” funktion. For at imødegå denne bekymring, så fortæl ham, at der findes en masse andet sexlegetøj på markedet. Faktisk er det mest populære legetøj faktisk ting som små bullet-vibratorer til klitorisstimulering eller strækbare pikringe til glade erektioner. Begge dele er langt fra skræmmende.

Vis ham som sådan billeder af andet sexlegetøj, som I kan bruge. Tag ham med til en fysisk eller online sexbutik og vis ham rundt. Vis ham det andet legetøj, der er tilgængeligt, og som ikke ligner Hulks pik. Der findes endda vibratorer, der er formet som ænder og kaniner. Så udover at de er diskrete, er de også nuttede og ikke penislignende! Måske vil din partner kunne lide det og beslutte sig for at give det en chance.

Hvis han frygter, at brugen af sexlegetøj vil erstatte ham

Det er underligt at tænke på, hvordan en urealistisk gigantisk fallosformet dildo eller endda en gummiandformet vibrator nogensinde vil erstatte din kæreste, men okay, lad os prøve det her. Forsikre ham om, at han ikke bliver erstattet. Et batteridrevet eller endda et genopladeligt sexlegetøj vil aldrig erstatte den kærlighed og varme, han giver dig. De er fornøjelige, ja, men de er ikke kæreste-materiale. Sexlegetøj vil ikke tage dig med på dates eller trøste dig med is, når du er ked af det. Så nej, de kan aldrig erstatte din kæreste. Hvis der er noget, skal legetøj ses som en “godbid”, der er designet til at forbedre oplevelsen og opdage mere om hinanden.

Det er forståeligt, at din kæreste ikke ønsker at blive erstattet, men lad ham tænke på det på denne måde. Det er bare et redskab. Mænd kan lide værktøj, det gør de fleste i hvert fald, og vi frygter normalt ikke at blive erstattet af vores værktøj – for eksempel en hammer. Du kan bruge din kærestes hammer til at reparere huset, men du vil stadig foretrække, at din kæreste selv reparerer huset, ikke? En del af det skyldes, at det er en ting mindre, du skal gøre. Men endnu vigtigere er det, at det får dig til at føle dig elsket og holdt af dig. Det er underligt at tænke på, at en hammer kan erstatte din kæreste, ikke sandt? Det er jo trods alt bare en hammer. Det er ikke andet end et værktøj, der gør tingene lettere for dig.

For sexlegetøj er det på samme måde. Det er bare et værktøj, der skal give dig nydelse. En måde at forsøge at overbevise ham og fjerne hans fordomme på er at købe et mandligt sexlegetøj, som I begge kan nyde først. Prøv at købe en stroker sleeve med tekstur. Dette tilføjer en helt ny dimension til et handjob og kan vise sig at være vejen til hans sexlegetøjsoplysning.

Hvis han mener, at du bliver alt for afhængig af sexlegetøj for at blive ophidset og få orgasme

Legetøj er sjovt at have i soveværelset. De tilføjer variation til jeres lege og intensiverer den nydelse, som I begge får. De er utroligt behagelige, men det er det hele. Det er bare det. Den egentlige sex, som du dyrker med din partner, er noget mere at foretrække, synes du ikke? Det er mere intimt, og der er noget varmt ved at gøre det sammen med den, du elsker.

Hvis han tror, at du bliver alt for afhængig af sexlegetøj, så forsikre ham om, at selv om sexlegetøj er behageligt, så er intet mere behageligt end at have sex med en, du holder af. Prøv måske at have en dildo i form af hans penis. Måske vil han have det bedre, hvis dit sexlegetøj stadig er en kopi af hans pik. Eller måske kan I prøve at købe sexlegetøj sammen; I kan selv bestemme, hvilke der vil passe godt til jer begge. Der findes et stort udvalg af legetøj, og I vil helt sikkert finde det, der passer perfekt til jer begge.

Konklusion

Det kan være svært at overtale din partner til at give efter for dine ønsker, men lidt uddannelse hjælper altid. Bare bekræft hans følelser og forsikr ham løbende om, at hans tvivl og bekymringer ikke er noget at være bekymret for. Kommunikér dine tanker og følelser klart og tydeligt. Forsikre ham om, hvad du føler for ham. Du elsker ham, og sådan er det. Intet højteknologisk sexlegetøj i hulk-størrelse vil nogensinde ændre det. Men hvis du spørger os, burde alene det faktum, at de fleste kvinder ikke får orgasme ved penetration alene, være nok til at investere i et sexlegetøj. Men vi ved, at din kæreste er kompleks og har legitime bekymringer. Vær tålmodig, og forhåbentlig vil han forstå, hvor du kommer fra, og hvad du ønsker. Måske vil han endda give dig et sexlegetøj i gave næste gang, fingerkorset!