När paret Vädur man Lejon kvinna möts i en social miljö har de så mycket roligt tillsammans att gnistorna börjar flyga direkt. Det är bara logiskt att de två slår ihop sina krafter och blir ett par!

Men saker och ting mellan dessa eldtecken blir mer komplicerade när de försöker bygga upp ett förhållande. Kan hålla kvar kärleken i deras hjärtan överbrygga deras kompatibilitetsutmaningar på en daglig nivå?

Känslomässig förbindelse

Den känslomässiga kopplingen i paret Vädur man Lejon kvinna är stark när de har det bra. Dessa två stjärntecken är båda passionerade i den meningen att de finner glädje i livet, och de är inte rädda för att bli högljudda tillsammans när de skrattar och har roligt. Den här sortens positiva upplevelser är förmodligen anledningen till att de skulle sträva efter en matchning i första hand.

Den största fördelen som dessa två kommer att uppleva när de är tillsammans är att deras partner inte ständigt kommer att hålla dem tyst. Eldtecken är helt enkelt för översvallande för de flesta i den civiliserade världen, och när de är gamla nog att dejta någon har de ofta blivit medvetna om detta. Så höjdpunkten i Vädurens man Lejonkvinnans kompatibilitet är att de inte behöver hålla tillbaka som andra ofta gör.

Vädurens och Lejonets matchning utmanas dock när saker och ting inte går så bra. Vädurens man tenderar att uppleva många känslor som till exempel ilska. Vad som ligger bakom hans kortsiktiga stubin är inte alltid vad det verkar vara. Leokvinnan har en viss känsla för det, men hon önskar att han också hade det, för hon borde inte behöva vara hjärnan för dem båda.

Leo-kvinnan är mindre skrämd än vad vissa kanske skulle vara av Vädurens mans buller, eftersom hon vet att hon själv kan vara högljudd. Hon är dock villig att utforska mer komplexitet i känslolivet än vad han gör, så hon kan känna sig frustrerad av hans begränsningar.

Vädurens man och Lejonkvinnan kan bråka om dessa frågor, men det som stör henne mest är inte själva bråket. Det faktum att Vädurens man tappade tålamodet och gick vidare till något annat innan frågan var löst är det som gör henne galen.

Kommunikation och intellekt

Kommunikation är en källa till frustration mellan Väduren och Lejonet eftersom Vädurens man har kort uppmärksamhetsspann. Båda tecknen tenderar att vara självcentrerade, men Leo-kvinnan kan åtminstone sitta still tillräckligt länge för att lyssna på folk. Om hon inte känner att hennes partner lyssnar på henne blir hon frustrerad.

Leokvinnan gillar inte att slåss, men hon kommer att göra det om hon kommer till en punkt när hennes behov inte uppfylls. Vädurens man driver henne ofta till denna punkt, särskilt om han är relativt ung. Detta är en av de livsläror han tenderar att lära sig den hårda vägen.

Väduren kanske inte vill spendera tid på något som han inte gillar för tillfället, som att lyssna på sin partners tjafs. Om han fortsätter att bete sig så här kommer han att tillbringa mycket tid ensam.

Vädurens man tenderar att avbryta ett samtal, vilket gör Leo-kvinnan extremt irriterad. Han tycker inte att det är en stor grej, men hon känner sig verkligen respektlös.

Till hans försvar kan Leo-kvinnan dock fortsätta och fortsätta. Även om det är förståeligt att två självcentrerade tecken kan råka illa ut tillsammans kan Väduren och Lejonet tolka självcentreringen på krokiga sätt.

Gemensamma värderingar

Gemensamma värderingar är en av de högre punkterna i kompatibiliteten mellan Vädur man Lejon kvinna. Båda är på samma sida när det gäller vikten av individuell frihet. Även om de inte alltid är överens om hur de ska hantera allting, värdesätter de att ge den andra personen utrymme att göra saker på sitt eget sätt.

Vädurens man och Lejonkvinnan är sociala varelser som värdesätter att hålla vänskapsrelationer utanför sitt förhållande. Detta hjälper verkligen deras relation eftersom de inte kan tillgodose alla varandras behov på egen hand. Leokvinnan är mer villig att följa hans planer än någon säkerhetsorienterad jordteckenkvinna, vilket håller Vädurens man intresserad av henne.

Leokvinnans stadiga eld kan hjälpa Vädurens mans idé för stunden att faktiskt växa till något stort. Att umgås med Vädurens man kan till och med ge henne mer självförtroende än hon annars skulle ha för att föreslå egna planer!

Väduren och Lejonet är båda mycket kreativa och uppfinningsrika. De kan ha mycket roligt tillsammans när de fullföljer sina behov i det här avseendet. Detta kan hjälpa till att kompensera för några av de svårare områdena i deras kärlekskompatibilitet.

Förtroende

Leokvinnan svettas inte över småsaker och Vädurens man uppskattar detta förtroende hon ger honom. Han kanske vid det här laget har samlat på sig en del erfarenhet av andra kvinnor som verkar hoppa honom i halsen för varje liten sak, men den coola katten Leo är inte sådan.

Leo kräver dock absolut lojalitet när det gäller de stora sakerna. Vädurens man är mer eller mindre på samma sida om han inte blir distraherad av ett nytt glänsande föremål i fjärran. Det är också svårt att få honom att sitta still tillräckligt länge för att ha en konversation om vad de stora sakerna är, vilket kan leda till missförstånd.

Vädurens man kan ibland bli lite territoriell och överreagera på upplevda rivaler. Lika snabbt som han blir upprörd kan han också komma över det och gå vidare snabbt.

Lejonkvinnan har också sina svartsjuka stunder. Hennes stil i dessa stunder är mer dramatisk än hans tendens till ilska. Hennes uppmärksamhetsspann är längre, så hon kan också hålla sig arg längre. I slutändan är hon förlåtande, men hon behöver tid för det.

Sex och intimitet

Vädurens man och Lejonkvinnan är inte den bästa sexuella matchningen. Även om de båda är eldtecken är han en gnista och hon en stadig brännare.

För Vädurens man är sex en atletisk aktivitet. Han blir varm och svettig när han tenderar att röra sig i sitt vanliga snabba tempo. Han bryr sig inte om att skapa en romantisk miljö. Han tycker att han borde vara tillräckligt spännande bara genom att vara sig själv. Egentligen tänker han inte tillräckligt länge för att räkna ut så mycket i förväg. Han är helt enkelt så spontan.

Leo-kvinnan är bekväm i sin kropp, men hon är egentligen ingen idrottare. Hon vill ta saker och ting långsammare och i ett lugnare tempo. Hon skulle vilja bli romantiserad och uppvaktad lite mer. Hon är inte som en Taurus- eller Cancerkvinna som drömmer om en drypande sentimental roman, men hon vill bli bekräftad.

Att bli erkänd är faktiskt den ultimata stora grejen för Leo-kvinnan. Hon känner att Vädurens man är så upptagen av sina egna upplevelser att hon lika gärna kan vara obefintlig. Han pressar henne att gå för fort fram, och när han är klar är hon bara på väg att värmas upp.

Utmaningar i förhållandet

Det mesta av konflikten mellan Vädurens man och Lejonkvinnan kommer från hur de närmar sig saker och ting. I det dagliga livet kan Leo-kvinnan vara lite lat. Hon tar till exempel tid på sig att göra sig i ordning på morgonen eftersom hon tycker att det är viktigt att njuta av livet.

Detta är inte hur Vädurens man rullar, eftersom han alltid vill uppnå och producera något, så de har redan börjat dagen tillsammans på fel fot. I Leos sinne vill hon bara vara med en människa och inte Sonic the Hedgehog, så hon känner sig irriterad över att hennes partner hela tiden pressar henne. Kärlek innebär respekt, särskilt för den stolta Leo-honan. Hon kan nå en punkt där hon känner sig respektlös om hon blir tillräckligt pressad.

Leo-kvinnan har ett rykte om sig att vara en drama queen. Ändå är hon villig att lyssna på folk och hon försöker se det bästa i alla. Vädurens man däremot drar förhastade slutsatser och verkar ofta vara ute efter att bråka. Han kommer att se det bästa i människor när han har uttömt alla andra alternativ.

Detta problem gäller inte bara konflikter mellan paret utan även hur de rör sig i världen tillsammans med alla andra som de känner. Det sliter på Leo-kvinnan att ha en partner som kan vara mer dramatisk än hon själv, även om dramatiken ofta inte är riktad mot henne.

Även om Vädurens man till en början kan attrahera Leo-kvinnan skulle hon i längden må bättre av en partner som har mer tålamod att lyssna på henne när hon bearbetar sina känslor. Att inte känna sig hörd är en stor utlösande faktor för Lejonet. Många av hennes mer passionerade excesser kommer att lugna ner sig om någon bara lyssnar på henne, men det är en stor begäran för Vädur-mannen.

Är Väduren och Lejonet en bra matchning?

Vädurens man och Lejonkvinnans kompatibilitet är utmärkt när det gäller gemensamma värderingar. De skulle bli bra arbetskamrater, lagkamrater eller vänner eftersom de båda är passionerade och dynamiska människor som är villiga att få saker att hända och möta världens behov.

Vädurens man och Lejonkvinnan har dock svårt att möta varandras behov på en mer personlig nivå. För Leo-kvinnan är kärlek en exceptionell upplevelse, men priset för inträdet är att få henne att känna sig erkänd. Hon kan vara lite krävande i det här avseendet, men Vädurens man är för omedveten för att möta henne halvvägs.

Leokvinnan tolkar vissa av Vädurens egenheter som personliga attacker eller bristande respekt mot henne, medan det bara är så han är med alla i sitt liv.

Väduren och Lejonet tar mer tid än andra stjärntecken att växa till sitt bästa jag, så omognad kan förvärra deras problem. Men om de är mogna nog att övervinna de grundläggande utmaningarna kan de faktiskt vägleda varandra på fantastiska sätt.

Vädurens man kan visa Lejonkvinnan hur man kan slappna av och ha roligt. Leokvinnan kan å sin sida uppmuntra Vädurens man att utveckla sina idéer ytterligare.

Vädurens man och Lejonkvinnan skulle kunna bli ett bra gift par när de är gamla. Det svåra är att göra det arbete som krävs för att nå dit, eftersom Vädurens man saknar tålamod och alltid letar efter genvägar runt hindren. Han är dock målinriktad, så om den förälskade Vädurens man blir övertygad om att en Leo-kvinna är värd hans ansträngningar kommer han att försöka få det att hända.