Masturbatie, schatje. Velen van ons doen het, maar praten er zelden over. Zelfbevrediging onthult niet alleen wat je favoriete plekjes zijn, maar de masturbatiestijl die je verkiest kan ook je persoonlijkheid weerspiegelen. Het is jammer dat sommigen nog steeds zo preuts zijn als het op masturbatie aankomt, dat ze het zichzelf niet gunnen om het zelf te ervaren.

In een poging om de discussie over masturbatie gewoonten te openen, doen we dit leuke artikel over de verschillende masturbatie stijlen, wat elke stijl onthult over je persoonlijkheid en de voordelen van masturbatie. Misschien zijn er stijlen die je nog niet hebt uitgeprobeerd of misschien zijn er delen van jou die je nog wilt ontdekken? We hebben het allemaal hier in dit artikel.

Wat is masturbatie?

In Merriam-Webster Dictionary’s definitie, Masturbatie is de erotische stimulatie vooral van de eigen genitale organen meestal resulterend in een orgasme bereikt door handmatige of andere lichamelijke contracten exclusief van geslachtsgemeenschap, door seksuele fantasieën of door verschillende combinaties van deze middelen.

Masturbatie is een natuurlijke en veilige manier om:

  • te ontdekken wat je opwindt
  • opgebouwde sensuele spanning los te laten
  • je goed te voelen
  • je humeur op te peppen
  • te ontspannen

Paren kunnen ook samen masturberen om verschillende verlangens te verkennen en ongewenste zwangerschap te voorkomen. Masturbatie helpt ook seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) te voorkomen.

12 verschillende masturbatie stijlen en wat ze onthullen over je persoonlijkheid

Of je nu heel ervaren bent, er nog maar een beetje ervaring mee hebt of helemaal geen ervaring, we hebben de verschillende masturbatiestijlen hieronder op een rijtje gezet. Deze lijst is gemaakt om je te helpen nieuwe stijlen te leren en misschien verder te begrijpen welke stijl bij jouw persoonlijkheid past.

1. De Plezier Beginner

Jouw masturbatie stijl: Er zijn genoeg vrouwen zoals jij die geen zelfbevredigingsstijl hebben omdat je niet goed ervaren bent met masturbatie. Dit soort onthouding is heel gebruikelijk en het is volkomen normaal. Een beginner zijn betekent dat je nieuwsgierig bent en op zoek bent om zelfbevrediging te leren. En als je op zoek bent naar een stijl om je aan te passen, raden we je aan om gewoon onder de douche te springen. Als je een afneembare douchekop hebt, kun je nieuwe sensaties krijgen die vergelijkbaar zijn met een superzachte vibrator.

Wat zegt het over je persoonlijkheid? Je bent waarschijnlijk gepassioneerd en druk bezig met je carrière en opleiding. Je neemt de tijd om meer over jezelf te leren. Je bent nieuwsgierig naar veel dingen, maar je kent ook je prioriteiten en doelen. Je weet dat er veel te leren valt en je bent je ervan bewust en vindt het prima om te weten dat je dingen in je eigen tijd mag leren.

Welk seksspeeltje past het beste bij jou: Als beginner wil je iets discreets maar doet toch goed zijn werk om je te helpen die eerste ervaring van een orgasme te beleven. De Samira Mini Vibrator is perfect voor beginners op het gebied van zelfbevrediging vanwege zijn draagbare formaat en superstille functie. En ondanks zijn discrete kwaliteit, heeft hij 10 vibratie standen die zeker verleidelijk zullen zijn voor de solo plezier beginner zoals jij.

2. Alleen de tip

Uw masturbatiestijl: Er zijn veel dingen die buiten beter zijn, zoals concertpodia, feesten en muziekfestivals. Hetzelfde geldt voor masturbatie. Je krijgt al je benodigde stimulatie op je clitoris. Je weet dat het stimuleren van de meer dan 8.000 zenuwuiteinden op je clitoris de snelste weg is naar een zalig orgasme. En dat is een intens genot met minimale inspanning. Jullie Just The Tip dames hoeven niet all-in te gaan omdat je de nodige bevrediging krijgt met clitorale stimulatie.

Wat zegt het over je persoonlijkheid: Jij bent het functie boven mode type meisje. Je houdt ervan om eenvoudig en recht door zee te zijn en je weet precies wat je wilt en nodig hebt. Afspreken met mensen kan makkelijk voor je zijn maar je zou liever veel meer tijd voor jezelf hebben. Je kunt soms nogal lui worden, maar als je inspiratie hebt, handel je er direct naar om je visie te realiseren.

Welk sexspeeltje past het beste bij jou: Voor de dames die geen genoeg kunnen krijgen van clitorale stimulatie hebben we iets super weelderigs en perfect voor jou. De SVAKOM Siren Tongue Vibrator geeft een uniek genot af dat de werkelijke tongactie, ontworpen voor clitorisstimulatie, sterk nabootst. Je gaat van sexy nat plagen naar meerdere wilde orgasmes in een mum van tijd.

3. De Gladde Misdadiger

Jouw masturbatie stijl: Je houdt ervan om jezelf aan te raken met de deken over je hoofd getrokken. Het heeft iets troostends om onder de deken te liggen en jezelf te bedekken. Het beschermen van je intiemste momenten in je eentje is een prioriteit, maar dat gezegd hebbende, hou je er nog steeds van om in bed een wild orgasme te krijgen. Je bent zo’n pro geworden in discreet masturberen dat je het zelfs kunt doen als je met vrienden logeert.

Wat zegt het over je persoonlijkheid: Je bent een beetje aan de onderdanige kant. Je houdt net zo veel van seks als ieder ander, maar je hebt het liever een beetje in de knoop. Zelfbevrediging is jouw ding, ja, en je bent er soms verlegen en schuldig over. Mensen vertrouwen is een beetje moeilijk voor je. Je bouwt muren op en laat maar heel weinig mensen binnen. Maar voor de mensen die erin geslaagd zijn door je verdediging heen te breken, ben je heel beschermend. Je vrienden houden waarschijnlijk van je omdat je goed bent in het bewaren van geheimen.

Welk sexspeeltje past het beste bij jou: De Smooth Criminal dames verdienen ook iets glad maar ondeugends. De Je Joue Classic Bullet geeft een leuke en discrete draai aan de traditionele mini-vibrator. Het beschikt over een gratis vingerhulpstuk dat deze bullet verandert in een vinger vibe! En terwijl hij superstille vibraties heeft, wordt dit slanke speeltje geleverd met 5 vibratiesnelheden en 7 patronen die je zeker sneller zullen laten klaarkomen dan je denkt.

4. De strateeg

Jouw masturbatie stijl: Het kennen van de “ins en outs” van je genotzones is iets waar je al bekend mee bent lang voordat je zelfs wist waar ze voor waren. Je weet heel goed hoe je het wilt, met welke tepel je wilt spelen en hoe hard je eraan moet trekken, hoeveel vingers je in je lichaam wilt en wanneer je het tempo opvoert. Je navigeert je lichaam als een kapitein op zee die zijn territoriums uit het hoofd kent.

Wat zegt het over je persoonlijkheid: Je bent een meesterplanner. Je let op zelfs de kleinste details. Er zijn veel momenten in uw leven geweest waar u met opzet dingen in beweging hebt gezet om het gewenste resultaat te bereiken. Je springt nooit in projecten zonder alle variabelen in overweging te nemen. Wanneer u aan iets begint, zorgt u ervoor dat u altijd gewapend bent met een plan in gedachten – van begin tot eind. Je kunt waarschijnlijk een bankoverval orkestreren als je dat wilt.

Welk seksspeeltje past het best bij jou: Als iemand die zijn erogene zones maar al te goed kent, wil je variërende sensaties krijgen ondanks dat je je sweet spots al kent. Onze aanbeveling is een speeltje dat je zal helpen om gemengde orgasmes en adembenemende extase te krijgen! De Satisfyer Endless Fun is een niet-genderde vibrator ontworpen om uw erogene zones te bereiken. Aangedreven met 3 high-powered motoren, ervaar 100 vibratie combinaties met deze heerlijke vibe.

5. De Vernieuwer

Jouw masturbatie stijl: Het fris en nieuw houden in bed is waar jij voor gaat. Experimenteren met verschillende manieren om jezelf te plezieren is jouw hobby. Je houdt ervan om hard te spelen. Het is dus niet verwonderlijk dat in je kast en nachtkastje een verzameling seksspeeltjes ligt opgeslagen die je hebt gebruikt voor je spannende slaapkamer spelletjes. Je bent zo chummy met je vibrators dat je ze waarschijnlijk al voornamen hebt gegeven.

Wat zegt het over jou: Eentonigheid is je grootste vijand. Dus probeer je altijd dingen te veranderen in wat je ook doet. Je gaat er graag op uit en onderzoekt wat het leven je te bieden heeft. Uw baan valt waarschijnlijk onder de creatieve kunsten. Toen iedereen op het werk het merk toiletpapier wilde veranderen dat je gebruikte voor de comfortkamers, was jij een van de dappere zielen die zei: “ga ervoor”.

Welk seksspeeltje past het best bij jou: De Je Joue G-Kii heeft een uniek verstelbaar ontwerp dat past bij jouw innovatieve genotsessies! Dit chique speeltje stelt je in staat om het in de perfecte positie te buigen die past bij jouw lichaamsvorm en pleziervoorkeur. Het wordt geleverd met 5 vibratiesnelheden en 7 vibratiepatronen en heeft een gemakkelijk te bedienen interface.

6. De Rand Heer

Jouw masturbatie stijl: Jij gelooft dat zelfbevrediging niet snel hoeft te eindigen. Je neemt graag de tijd in bed en verlengt je sexy solo-activiteiten tot soms uren. Soms begin je ’s morgens zodra je wakker wordt, ga je naar je werk en wind je jezelf op terwijl je op je bureau zit, om vervolgens naar huis te gaan om het karwei af te maken. Dicht bij het randje rijden maar je inhouden, telkens weer, is de enige manier waarop je echt kunt genieten.

Wat zegt het over uw persoonlijkheid? U doet niet aan sluiproutes. U gelooft in het gezegde “succes is zoeter als het hard verdiend is”. De lange weg nemen is meer jouw weg. Want waarom zou u de makkelijke weg kiezen als de reis naar uw bestemming een avontuur op zich kan zijn? Voor u is het nooit “wanneer” u er komt, het is “hoe” u er komt. Je hebt waarschijnlijk ook een grote zelfbeheersing. Jij bent het type dat het laatste stukje chocolade zo lang mogelijk bewaart en wacht tot je helemaal uitgehongerd bent.

Welk sexspeeltje past het beste bij jou: De Edge Lord zou zeker genieten van de kenmerken van het chique ontwerp van de Womanizer Premium, en de 12 clit-zuigende intensiteiten. En voor de ultieme edging-ervaring heeft deze clitoriszuiger ook Autopilot Mode; een functie die zorgt voor variërende clitoris-zuigintensiteiten gedurende het spel. Dit betekent dat als je je een beetje lui voelt, je gewoon voor deze functie kunt kiezen, en kunt kiezen tussen zachte, medium en intense standen.

7. De Grote Bedrieger

Je masturbatie stijl: Dat doe je helemaal niet.

Wat zegt het over je persoonlijkheid: Je bent geweldig in het verbergen van de waarheid. Het is makkelijk voor jou om een strak gezicht te houden terwijl je een schandalige leugen vertelt. Jij bent die persoon die graag absurde verhalen verzint tijdens chille drinkpartijen met de bende. Als je vrienden niet beter zouden weten, zouden ze je waarschijnlijk geloven. Je gebruikt waarschijnlijk je door God gegeven gave om te liegen terwijl je werkt als een internationale spion.

Welk sexspeeltje past het beste bij jou: De Grote Bedrieger heeft een esthetisch maar bevredigend speeltje nodig onder de lakens. De Lelo Sila heeft een wijde opening die lichtjes het centrum van je genot omvat voor een sensuele en langzame opbouw van orgasmische bevrijding. Afgezien van zijn esthetische look, wordt dit verleidelijke speeltje ook geleverd met 8 plezier instellingen, het stimuleren van je clit zonder direct contact.

8. De luxueuze romanticus

Uw masturbatie stijl: Masturbatie is een kunstvorm. Je doet het met zo’n finesse dat je koningin Elizabeth een run voor haar geld kunt geven. De setting moet precies goed zijn voordat je zelfs maar begint met het gefriemel. Je favoriete kaarslicht is aangestoken. Je hebt je beste parfum opgespoten, en er speelt mooie muziek op de achtergrond. Dit alles moet worden voorbereid alsof er een heilige ceremonie gaat plaatsvinden en jij een offerlam bent dat aan een godheid zal worden geofferd.

Wat zegt het over jou: Jij doet niet aan “simpel”. Als het iets minder is dan over de top, is het gewoon niet genoeg voor jou. Je hebt een voorliefde voor de fijnere dingen in het leven en wordt graag verwend met luxe. Als we je vragen om 3 van je favoriete spa’s te noemen waar je je massages en gezichtsbehandelingen krijgt, zul je er waarschijnlijk 5 opnoemen. Je bent ook een gepassioneerd persoon. Je neemt de tijd om een date voor te bereiden en te plannen, waarbij je alleen restaurants kiest met de juiste romantische vibe.

Welk sexspeeltje past het best bij jou: Weelderig en efficiënt is wat de Luxurious Romantic zoekt in een speeltje en de Rosy Gold G-Spot Vibrator voldoet aan die omschrijvingen. Dit exquise speeltje heeft een gebogen kop die gerichte stimulatie op je gevoelige plek vergemakkelijkt. Deze slanke vibe heeft 10 krachtige vibratiestanden, die ervoor zorgen dat je in een mum van tijd heerlijke orgasmes bereikt.

9. De spontane doener

Jouw masturbatie stijl: Als je de kriebels krijgt, ben je meer dan bereid om jezelf in te smeren. Het maakt niet uit waar het je raakt. Of je nu veilig thuis bent of op je werk, je gaat er helemaal voor, zonder je druk te maken over de sfeer. Het is geen enkel probleem om het op een openbare plaats te doen. Het is gewoon dat wanneer je moet krabben, je moet krabben.

Wat zegt het over jou? Je bent niet alleen spontaan in bed, maar ook in je leven. Je verwelkomt verrassingen en bent altijd in voor plezier, zelfs als het riskant gedrag is. Als een kans zich voordoet, aarzel je niet en grijp je die gewoon. Sommigen zouden waarschijnlijk zeggen dat je impulsief bent, maar dat is waar jij je sensatie haalt en dat vind je niet erg. Jouw mantra is altijd “Het geluk is met de stoutmoedigen”.

Welk sexspeeltje past het best bij jou: De Spontane Doener heeft altijd krachtige stimulatie nodig en dat is wat de Nova 2 van We-Vibe brengt. Dit hi-tech speeltje heeft alles wat je nodig hebt in een rabbit vibrator – ergonomisch design, krachtige vibraties, app control, en travel lock functie. Hij wordt geleverd in een gestroomlijnd en ergonomisch ontwerp, waardoor je verzekerd bent van comfort als je dit gebruikt in je zwoele toneelstukjes.

10. De weekend krijger

Uw masturbatie stijl: Maandag tot vrijdag zijn om te werken, terwijl zaterdag en zondag zijn voor het wrijven-jezelf-tot-je-orgasme-zo-hard-wordt-dat-je-de-stress-van-maandag-tot-vrijdag-weg-wast. Het is al genoeg dat je jezelf doordeweeks als een paard werkt, dus je verdient zeker je geplande masturbatieweekenden.

Wat zegt het over jou? Je houdt je aan plannen en regels. Voor vreemden lijk je misschien schattig en onschuldig, maar als je eenmaal in een ontspannen omgeving bent, flap je er onbewust ongepaste grappen uit. Je vindt het leuk om af en toe stoom af te blazen en je bent bereid om je 100 procent te geven in alles wat je doet, maar je verwacht wel je welverdiende beloning te krijgen.

Welk seksspeeltje past het best bij jou: Tijdens je langverwachte vrije dagen heb je een sterk speeltje nodig om je te verjongen. En dat is precies waar de Lelo Smart Wand 2 voor bedoeld is! Deze premium toverstaf massager biedt een betrouwbaar ontwerp, een langdurige batterijduur en 10 pulserende vibratie-instellingen. Het stelt je in staat om in contact te komen met je lichaam en ongeëvenaarde ontspanning te ervaren, met een slank ontwerp en stabielere handgreep.

11. De Zen

Jouw masturbatie stijl: Als het chaotisch wordt op het werk of in je privéleven, is een beetje zelfbevrediging datgene wat je helpt om terug te keren naar je kalme zone. Je probeert waarschijnlijk een snelle sessie voor het werk of in je pauzes ertussenuit te knijpen om een positieve start te maken. Je behandelt masturbatie als ochtendyoga of vroege koffie om je humeur op te peppen.

Wat zegt het over jou? Je werkt hard om je doelen te bereiken, maar je weet ook wanneer je een adempauze moet nemen. Je streeft naar een balans tussen je ideale zelf en je huidige zelf, waarin je werkt om een bepaald doel te bereiken, maar je bent ook aanwezig, gemakkelijk wetend waar je lichaam op dat moment naar hunkert en wat jou zou bevredigen.

Welk sexspeeltje het beste bij u past: De Satisfyer Purple Pleasure is een chique en betrouwbare metgezel voor de liefdesspelletjes van de Zen One. Deze oplegvibrator bestrijkt een breed gebied en brengt diepe vibraties over je hele erogene punten. Hij zorgt ook voor gerichte stimulatie van de clitoris, waardoor je de zalige Os zonder haperen bereikt!

12. De Alles of Niets

Jouw masturbatie stijl: In tegenstelling tot de Just The Tip Ladies, ga jij all in! Of het nu je vingers zijn, een vibrator of een dildo, regelmatig masturberen is een goed teken dat je precies weet waar je van klaar moet komen. Je weet precies waar je G-spot zit en hoe je die moet aanraken. Omdat je weet hoe je jezelf goed moet aanraken, zou je hoogstwaarschijnlijk ook weten hoe je klaar moet komen als je een partner in de slaapkamer hebt.

Wat zegt het over jou: Je neemt risico’s, of het nu door je garderobe of carrière is. Je lijkt impulsief voor anderen, maar je bent ook ongelooflijk berekenend vanwege je goede intuïtie. Je weet op welke gebieden je je druk moet maken, waardoor je je niets aantrekt van de triviale dingen om je heen.

Welk seksspeeltje past het best bij jou: Voor de risico nemende Alles of Niets dames, haal je gegarandeerd voldoening uit de Lelo Enigma! Het heeft een uniek ontwerp dat fladdert op alle juiste plaatsen voor een orgasme dat je niet snel zult vergeten. Afgezien van de prachtige behuizing, komt dit liefdesspeeltje ook met dubbele stimulatie- sonische zuiggolven voor je clitoris en pulserende vibraties voor je g-spot.

Takeaway

Masturbatie is een sexy, leuke en veilige manier om je lichaam en je verlangens te verkennen. Bovendien zijn er veel gezondheidsvoordelen aan zelfbevrediging, zoals minder stress en een betere nachtrust! Uiteindelijk hopen we dat deze lijst met masturbatiestijlen je helpt om meer over jezelf te leren en je misschien helpt om je eigen stijlen aan te passen.