Om du letar efter de bästa teknikerna för kvinnlig onani är du på rätt plats. Här är vår omfattande guide om olika onani-tekniker som ger dig kraften av flera orgasmer… inom räckhåll! Vi kommer också att diskutera de olika erogena zonerna samt tips om onani, så se till att hålla ögonen öppna för det.

Dina erogena zoner

Innan vi diskuterar de olika kvinnliga onani-teknikerna måste du först känna till grunderna – dina erogena zoner. För dem som inte är bekanta med termen är erogena zoner de områden i din kropp med förhöjd känslighet. Om du rör vid dessa specifika områden kommer det att producera en sexuell reaktion aka du blir våt eller upphetsad.

Appetiserna: nacken, öronen, läpparna, armhålorna osv.

Varje del av din kropp är sammankopplad. Ju fler kroppsdelar du ägnar din uppmärksamhet åt, desto mer fullständig blir din orgasm. Ju mer du väcker intilliggande delar av din kropp, desto mer upphetsad och redo kommer dina huvudsakliga erogena zoner att vara. Och du vill väl ha en helrättsmiddag, eller hur? Vanliga platser är hårbotten (har du någonsin undrat varför det kändes så sexigt när din partner drog dig i håret?), öronen, sidan av halsen, de där fördjupningarna i axlarna mellan benen, där huden sjunker ner, nyckelbenen, hela bröstet som skickar nervkänslor hela vägen ner till brösten, armhålorna, insidan av biceps och underarmar, fingrar, mellan magen, där huden på höfterna sjunker ner på bäckenet, nedre delen av ryggen, under naveln, sidorna av magen, fötterna, knävecken, rumpan och naturligtvis ljumskarna, med nerver som leder hela vägen till vulvan! Det enda sättet att upptäcka vad du tycker om är att experimentera, så varsågod och ta en njutningsresa runt hela din kropp.

Klitoris

Om du har läst massor av blogginlägg och böcker om kvinnliga onani-tekniker är du förmodligen bekant med den här delen. Klitoris är ett organ med det enda syftet att ge njutning – är det inte kul att vara tjej? Och nej, din klitoris är inte bara den där lilla knölen mellan dina ben, över din slidöppning. Faktum är att den sträcker sig under bulben (Om du har kollat illustrationer av den kvinnliga anatomin, känner du till de där små benen? De är fortfarande en del av klitoris!) hela vägen in i din vagina. Det är det organ som ansvarar för de flesta kvinnliga orgasmer och behöver direkt stimulering om du vill nå det stora O.

G-punkten

Tillsammans med klitoris nämns G-punkten flitigt på olika resurser om kvinnliga onani-tekniker och sex i allmänhet. G-punkten är en del av klitorisnätverket och finns på den övre främre väggen i slidan. Det är den där svampiga, lätt upphöjda delen. För att nå g-punkten måste du först vara mycket upphetsad. För sedan in dina fingrar i slidan som pekar mot naveln och böj fingrarna i en ”kom hit”-rörelse. Det finns ingen specifik punkt som du måste träffa eftersom g-punkten är ett helt område. Ha kul att utforska njutning på olika ställen!

A-punkten

Om du har upplevt en orgasm genom djup vaginal penetration har du förmodligen nått a-punkten tidigare. Den främre fornixzonen, eller a-punkten, ligger längst ut på den främre väggen i din vagina. Den är också känd som den kvinnliga prostatan. För att hitta den börjar du från den g-punkt du just låste upp. Den leder till en rak linje 4-6 tum in i din a-punkt, som du känner strax före det rör som är din livmoderhals. Din a-punkt består av känslig vävnad som smörjer när du stimuleras, så om du blir ännu våtare har du träffat rätt!

Brösten

En mycket användbar sak att tänka på när du tillfredsställer dig själv är att alla delar av våra kroppar är sammankopplade. Dina bröstvårtor är inte det enda som bidrar till njutning i bröstet. Det är kopplat till areolen, den upphöjda och mörkare huden runt dina bröstvårtor, som är kopplad till bröstet, som är kopplat till bröstbenet och nyckelbenet. För maximalt resultat ska du inte lämna någon del av bröstet orörd! Ju mer varje del stimuleras, desto mer blod strömmar genom dina erogena zoner, vilket gör dem känsligare för ökad njutning. Om möjligt, rör vid ditt bröst medan du gör de listade kvinnliga onani-teknikerna nedan – du kommer säkert att ha en fantastisk tid.

Livmoderhalsen

Din livmoderhals är det rör som har en öppning och som leder sperma till din livmoder. Det ligger längst ut i din vagina, så du måste leta djupt, vara mycket upphetsad och använda glidmedel för att hjälpa dig att hitta vägen! Det kommer att kännas som en nästipp, med ett hål som är så litet att du inte kan föra in ett finger inuti. Eftersom dess öppning är så smal måste du lossa den för att börja ha roligt med den. Om man jämför livmoderhalsen med klitoris kan man säga att klitoris är ganska ytlig, med orgasmer som kommer och går snabbt. Med klitoris drar bara musklerna i din vulva ihop sig, till skillnad från en som kommer från livmoderhalsen, där musklerna i bäckenbotten, till och med de nära magen, kommer att känna sammandragningar.

Tekniker för kvinnlig onani

Nu när du har lärt dig några av de söta punkterna kan vi gå vidare till huvudrätten. Vi har 12 beprövade och testade kvinnliga onani-tekniker för dig. Ta en stund för att läsa varje teknik och bedöma vad som fungerar för dig. Om du kan prova alla tekniker nedan, desto bättre!

Antydningar

Hinting handlar om att bygga upp en förväntan. Detta är en av de kvinnliga onani-tekniker som används för förspel. Med den här metoden ignorerar du i princip dina känsligaste ställen, vilket gör dig mer upphetsad än någonsin. När du inte kan hålla det inne börjar du sedan stimulera nämnda ställen för att få den där söta lyckan. Nu är det upp till dig att bestämma vilka delar du ska ignorera före huvudhandlingen, men här är några förslag.

  • Tips på vulvan: Lek med dina bröstvårtor och kör sedan långsamt med fingrarna över dina underlår, utan att ta upp vulvan. Upprepa rörelsen några gånger tills du inte kan hålla tillbaka den.
  • Hinting the Clitoris: Med den här hinting-tekniken rör du vid de andra delarna av din vulva, utom klitoris. Du kan göra detta genom att gnugga dina blygdläppar och sedan lätt beröra området runt klitoris. Du kan också röra direkt men bara med lätta knackningar, bara för att reta upp den lite mer.
  • Tipsar om vaginalöppningen: Med denna antydningsmetod leker du i princip med din vulva, utan att föra in fingret eller leksaken i din vagina. Du kan också stoppa in den, men inte tillräckligt för att få dig att nå klimax. Du kan också leka med din vaginala öppning bara för att reta upp den lite mer.

Rytmisk teknik

Ibland räcker det med mönstrade knackningar, gnidningar eller stötningar. Oavsett om du ska fingera dig själv eller använda dina pålitliga sexleksaker kan det förstärka upplevelsen att ha en rytm medan du gör andra kvinnliga onani-tekniker. Nu kan du experimentera och upptäcka den rytm som fungerar bäst för dig. Men om du är ganska ovetande och vill ha en guide, så finns här några typer av rytmer som du kan prova under solospel.

  • Oregelbunden: Som namnet antyder ger den här typen ett slumpmässigt mönster. Vissa kvinnor gillar att ha en oförutsägbar rytm under sin solospel eftersom det håller spänningen uppe. För att göra detta knackar, gnuggar eller stöter du i princip dina fingrar eller sexleksaker slumpmässigt.
  • Hoppande: Med den här typen tar du en paus mellan varje rörelse. Du knackar till exempel på din klitoris, hoppar sedan över i en sekund och knackar sedan igen. De flesta kvinnor älskar den här tekniken eftersom den ger en långsammare uppbyggnad som leder till en mer intensiv orgasm.
  • Konstant mönster: Har du bråttom? Vill du nå den fantastiska O så snabbt som möjligt? Det här är rytmtypen för dig. Med det konstanta mönstret hoppar du i princip inte över alls – rörelsen slutar aldrig förrän du når orgasm. Nu kan du göra detta med fingrarna när du gnuggar intensivt din klitoris, men detta fungerar bäst med en vibrator eftersom den kan ge kontinuerlig puls eftersom dina fingrar kan bli trötta med denna teknik.
  • Bakåt till bakåt: För den här typen är det som den med konstant mönster, men långsammare. När du gör den här tekniken kommer du att upprepa den föregående rörelsen utan pauser däremellan.

Kantning

Edging är en onani-teknik där du håller tillbaka din orgasm för att få en längre och mer intensiv orgasm senare. Nu tänker du förmodligen att detta är lätt att uppnå, men så är inte nödvändigtvis fallet. Faktum är att det är en av de utmanande kvinnliga onani-teknikerna på den här listan. Detta beror på att det för det mesta bara är jäkligt svårt att hindra dig själv från att nå den himmelska lycka som du vill ha. Med det har vi fått dig några edgingmetoder som hjälper dig att uppnå edging framgångsrikt.

  • Pausmetod: Med den här tekniken slutar du i princip att röra vid dig själv när du känner att du vill nå det stora O. Du väntar sedan i några minuter för att lugna din kropp och börjar sedan om igen.
  • Distraktionsmetod: Med den här metoden slutar du inte nödvändigtvis att röra dig själv, utan flyttar helt enkelt fingrarna på andra områden. Låt oss säga att du ska nå klimax genom klitorisstimulering – när du känner att du ska få en orgasm flyttar du ditt fokus och dina fingrar från klitoris till andra delar av din kropp, till exempel dina bröstvårtor.
  • Kontinuerlig metod: Den här tekniken liknar distraktionsmetoden, men med mindre justeringar. För denna kommer du att flytta dina fingrar till de andra delarna av vulvan i det ögonblick du är på väg att komma. Efter några minuter återvänder du fingrarna till klitoris eller vagina för att stimulera den, och flyttar sedan igen när du är på väg att få orgasm. Fortsätt att göra det tills du kan hålla det för starkare orgasmer.

Cirkling

Precis som de flesta kvinnliga onani-tekniker på den här listan handlar den här metoden om att tillfredsställa klitoris. Du behöver bara göra en kontinuerlig, cirkulär rörelse runt klitoris, antingen med ditt finger eller din vibrator. Du kanske undrar varför detta skulle vara en effektiv onani-teknik? Vad skiljer detta från de andra rörelserna, som upp-och-ned eller sida till sida? Jo, enligt många studier byggs njutningen bara upp när de hetaste punkterna stimuleras upprepade gånger – och cirkulära rörelser är det mest effektiva sättet att göra detta. Det håller drivkraften igång tills du når den himmelska lycksaligheten. Nu är det upp till dig om du ska sätta tyngre eller lättare tryck när du gör den här tekniken, du kan börja med lätta för att sedan öka trycket allteftersom. Det är också upp till dig hur långsamma eller snabba rörelserna är, även om vi föreslår att du börjar i ett långsamt tempo för att sedan sakta öka det under hela spelningen. När det gäller platsen är det upp till dig hur bred cirkeln är. Men om du inte är så säker på hur bred eller var du ska göra dessa cirkelrörelser föreslår vi att du provar dessa cirkelvariationer.

  • Indirekt cirkling: Du gör de cirkulära rörelserna bort från klitoris och huven.
  • Cirklande på huven: Du cirkulerar runt klitorishuvudet utan att direkt träffa klitoris.
  • Cirkling av och på huven: Du ger cirkulära rörelser på klitorishuvudet, med enstaka direkta knackningar eller gnidningar på klitoris.
  • Direkt cirkling: Den här cirkulationstekniken är perfekt när du vill nå det söta, söta O. För den här tekniken ger du små cirkulära rörelser direkt mot klitoris. För en bättre upplevelse kan du till och med ta bort huven genom att lyfta upp pubishårsområdet med handen eller genom att trycka upp huven med fingrarna.

Överraskande teknik

Vissa kvinnor föredrar att göra de beprövade kvinnliga onani-teknikerna, men om du är någon som gillar att uppleva olika sensationer under solospel är den här metoden ett måste att prova. När det gäller överraskningstekniken handlar det om att satsa på olika rörelser (oavsett om det är med fingrar eller leksaker) under solospel. Det finns inget mönster att följa och inte heller någon standard för tryck eller tempo. Allt du ska göra är att göra det som fungerar bäst för dig. Här är några variationer av den här tekniken:

  • Konstant överraskning: Det finns inget mönster alls. Du prövar ständigt nya slag, glidningar, gnidningar, tappningar och stötningar. Nu kan detta för vissa kännas mer spännande medan andra kanske blir distraherade av det ständiga flödet av nya sensationer. Om du är den sistnämnda kan den andra varianten fungera bäst för dig.
  • Set Surprise: För den här metoden upprepar du i princip en viss rörelse några gånger och byter sedan till en ny rörelse. När du blir uttråkad av rörelsen kan du sedan byta till en ny rörelse.

Teknik för flera orgasmer

Nu hjälper de flesta kvinnliga onani-tekniker på den här listan till att få längre och starkare orgasmer. Men om du är någon som föredrar att uppleva flera orgasmer är detta den perfekta tekniken för dig. Vissa kvinnor antar att de inte kan få multipla orgasmer, eftersom delar av vulvan kan vara överkänslig efter klimax – att stimulera den direkt efter klimax kan vara obekvämt och smärtsamt, i sällsynta fall. Men det är inte nödvändigtvis fallet, det är fortfarande möjligt att få flera orgasmer under en session. Du behöver bara upptäcka hur du kan återuppbygga förväntan under återhämtningsperioden, eller gapet mellan den första orgasmen och den andra orgasmen. Här är de olika sätten att återuppbygga förväntan inför den andra orgasmen:

  • Rör inte de känsligaste områdena utan fokusera på de andra platserna på din vulva, till exempel blygdläpparna.
  • Satsa på mjukare och långsammare rörelser.
  • Sätt inte så mycket tryck. Öka det bara när överkänsligheten har gått över.
  • Prova nya metoder för att gnugga eller stryka. I stället för att gnugga från sida till sida på din klitoris kan du till exempel göra cirkulära rörelser.

Teknik med skiktning

Ibland räcker det inte med att gå den direkta vägen. Vissa kvinnor har extremt känsliga klitoris att bara gnugga den kan redan ge obehag eller smärta. Med det föredrar de att röra klitoris indirekt och föredrar att flytta hudlagren runt den istället. Den här tekniken kallas för skiktning. Det är en av de mest effektiva, men något underskattade, kvinnliga onani-teknikerna i den här listan. Nu finns det flera sätt att göra den här metoden på:

  • Layering genom tyg: För den här metoden rör du i princip vid dig själv med dina underkläder på. Bär underkläder av mjukt tyg, till exempel bomull, och börja gnugga din klitoris och de andra delarna av din vulva lätt. Du kan antingen göra detta för att värma upp din kropp inför huvudhandlingen eller kontinuerligt göra denna teknik tills du kommer.
  • Skiktning genom pubishårsområdet: Har du någonsin lagt märke till området där dina pubishår växer? Du kanske tror att det bara är en sorts skydd för ditt intima område, men det ligger faktiskt nära nervnätverket som är kopplat till din klitoris. Du kan massera detta område och sätta lite mer tryck för att stimulera dessa nerver.
  • Lägga den genom läpparna: Med den här lagningsmetoden placerar du din klitoris mellan dina yttre läppar och sätter ett indirekt och behagligt tryck på den. Du kan klämma in och ut ur den eller flytta den sandwichade klitoris i en upp- och nedåtgående rörelse.
  • Skiktning genom huven: Ett annat sätt att göra den här tekniken är genom den speciella klitorishuven. Som namnet antyder är det en liten huva som täcker de andra delarna av din klitoris. Om du nu vill leka med din klitoris genom huva-lagningsmetoden kan du antingen glida över den, flytta huvan från sida till sida eller trycka den lite antingen i sidled eller nedåt, vilket ger ett indirekt tryck på din klitoris.

Pillow Humping

Att mala din vulva mot en kudde (eller något annat som är mjukt och dämpande) kan också ge lustfyllda känslor. Det är ganska likt lagningstekniken, så om du gillar att göra den metoden kommer du säkert att njuta av Pillow Humping. För att prova den här vilda åkturen själv tar du en kudde och sätter dig på den, med din vulva ovanpå den. Efter det börjar du mala dina höfter mot den. Du kan justera trycket, din position eller till och med typen av kudde du använder tills det känns hella njutbart för dig. När du väl har lärt dig vilket tryck och vilken rytm som fungerar bäst, var konsekvent med det tills du når det stora O. En annan bra sak med den här metoden jämfört med andra kvinnliga onani-tekniker är att dina händer är fria, vilket gör att du kan röra dina andra erogena zoner.

Duschhuvudteknik

En annan teknik som du i princip gör i badrummet, duschhuvudstekniken går ungefär så här: Du använder ett justerbart/rörligt duschhuvud, placerar det över din vagina, sätter sedan på det och låter vattnet rinna mot din vagina. Det finns ingen specifik vetenskap bakom detta, men den lustfyllda känslan som du kan få av denna teknik beror troligen på trycket från vattnet som pumpas ut. Det känns också bra, särskilt om vattnet är kallt eftersom det gnistor upp mer njutning. Det är också en av de kvinnliga onani-tekniker som i princip är kladdfria. När du väl når den himmelska orgasmen sköljs alla sekret snabbt bort av vattnet.

Nippelspel

De flesta kvinnor tror att det enda sättet att få den söta O:n är genom vaginal och klitorisstimulering. Men det är nödvändigtvis inte fallet. Som vi har nämnt tidigare är dina bröst erogena zoner och med tillräcklig övning kan du faktiskt få utlösning bara genom att leka med dem. Men hur skulle du göra det? Jo, börja plötsligt knacka och gnugga dem med fingertopparna och växla fram och tillbaka från hand till mun. Du efterliknar de varierande känslor som en älskare kan ge dig – bara du känner din kropp bättre, och det kommer att kännas så mycket bättre! När det gäller våra avancerade babes kan du också prova att blåsa dina egna bröstvårtor. Det kommer att kräva en del målande färdigheter, men prova att blåsa på dina egna bröstvårtor för att skicka stötar av kall temperatur, vilket gör dem mer upphetsade när du värmer upp dem igen. Och om du försöker, kommer du att kunna luta ansiktet nedåt, skjuta upp dina bröst till din mun och ge dem egna slickar och bett! Upplevelsen av att ge och ta emot oralsex samtidigt kommer att få dig att häpna. Du kan också använda sexleksaker för detta, till exempel vibratorer eller bröstvårtsklämmor. För vibratorn är det bara att placera den vibrerande leksaken på en av dina bröstvårtor medan din hand leker med den andra bröstvårtan. När det gäller bröstvårtsklämmorna sätter du den på din bröstvårta och klämmer den i några minuter, sedan tar du av den och leker med den. Bröstvårtorna blir känsligare på grund av klämningen, vilket ökar dina chanser att nå det himmelska O.

Anal stimulering

I motsats till vad många tror kan kvinnor uppleva orgasmer av anal penetration eller anallek. Det beror på att du kan stimulera G-punkten genom den vägg som delas mellan ändtarmen och slidan. Om du vill prova anallek kan du använda sexleksaker (små varianter av en vibrator) eller dina fingrar. Börja med att massera anusets yttre öppning för att slappna av. När din kropp och ditt anus är avslappnade kan du börja penetrera det med ditt smorda finger eller sexleksak. Börja långsamt och öka sedan tempot när du blir mer bekväm med det. När du väl har kommit fram till vilken rytm och vilket tempo som fungerar bäst för dig ska du vara konsekvent med det tills du når klimax.

Blandad teknik

Det som är bra med de kvinnliga onani-tekniker som vi har presenterat här är att du i princip kan blanda och matcha dessa metoder. Du kan till exempel stimulera din klitoris samtidigt som du penetrerar dig själv med en dildo, eller leka med dina bröstvårtor medan en klitorissugare leker med din klitoris. Alternativen är gränslösa så länge du är tillräckligt kreativ.

Tips för kvinnlig onani

När du har lärt dig de olika kvinnliga onani-teknikerna kan vi känna din upphetsning inför att prova metoderna. Men innan du gör det ska du först och främst tänka på säkerheten! Här är 10 tips att tänka på så att du kan fortsätta att njuta av ditt sexiga nöje utan problem!

Tvätta alltid händerna innan du själv älskar dig.

Behöver jag ens förklara hur mycket bakterier som hamnar på dina händer från vardagen, mest av allt från din telefon? Innan du ägnar dig åt olika kvinnliga onani-tekniker, även om du är kåt till den grad att du exploderar, tvätta dina jävla händer först! Det är värt att vänta, för om du hamnar med en bakterie- eller jästinfektion kommer du inte att ha en lycklig tid på ett tag.

Om du använder sexleksaker eller rekvisita ska du rengöra dem efteråt.

De flesta sexleksaker kan rengöras med tvål och vatten. Om du vill ha något ekologiskt kan du använda bakpulver och ättika. Och för guds skull, om du använde ett hushållsföremål, gör det gärna rent. Var alltid artig, särskilt mot dig själv.

Skapa rätt timing, så att den sexiga tiden inte avbryts.

Innan du provar någon av de kvinnliga onani-teknikerna ovan, ta reda på den längsta, lugnaste tiden du har hemma (eller var du planerar att bli uppsluppen) så att du kan njuta av din ”mig”-tid så mycket som möjligt. Några favoriter är strax innan du ska sova, lyssna på lite ljuderotik för att smälta in i avslappning! Eller direkt när du vaknar för att börja dagen på rätt sätt.

Ta dig tid.

Ingen kille får dig att känna dig pressad att värma upp saker och ting (även om det fanns, ska du inte lyssna på de tankarna, gurl!). Det här är den tid som du ger dig själv. Du förtjänar att njuta av varje ögonblick. När du hänger dig åt kvinnliga onani-tekniker, ta dig tid och ta bort pressen.

Förför dig själv.

När du är på en dejt går du inte bara direkt till fingertoppskänslan, eller hur? Du måste bli förförd innan du verkligen kommer på humör! Samma sak som när du är ensam, du bör fortfarande värdesätta dig själv! Häll upp ett glas vin åt dig själv. Rör vid ditt hår, ditt ansikte, dina axlar, precis som du skulle föreställa dig att en älskare gör det mot dig – de kallar det inte för självkärlek för ingenting! Krama, gnugga och om du är flexibel, slicka brösten på samma sätt som en kåt tonårspojke skulle göra! Ge dig själv en massage, spela lite sexig musik och säg till dig själv några snaskiga raggningsrepliker, för gurl, du är värd det.

Ge de inre läpparna lite uppmärksamhet!

Nix, det är inte bara din klitoris och vagina som ger dig kraftfull njutning! Hela din vulva är en skattkammare med känsliga nervändar. Gå och utforska! Att stimulera dina blygdläppar med strykningar och gnidningar uppåt, nedåt, sicksacks och alla andra former du kan tänka dig skickar blodet att rusa över hela din vulva – vilket förstärker varje känsla efter denna retelse!

Experimentera med olika djup.

En kvinnokropp är vacker och har fler njutningscentra än vad de flesta vet! Förutom klitoris och g-punkten finns det även A-punkten, som ligger på den djupaste delen av den främre väggen i din vagina strax före livmoderhalsen. När du trycker in fingrarna i dig, gå först så grunt du kan så att din g-punkt eldar upp hela din vulva, och när du sedan växer i upphetsning, försök att trycka in fingrarna djupare för att börja gnugga a-punkten! Om du drar ihop dina ben och trycker in fingrarna djupt samtidigt som du rör din g-punkt kan du kanske uppnå dubbel stimulering, vilket gör dig till en expert på kvinnlig onani-teknik!

Prova olika positioner.

Förutom kvinnliga onani-tekniker spelar även dina positioner när du utför dessa tekniker roll. Vinkeln på våra höfter spelar stor roll för var dina fingrar stimulerar din vagina. Om du håller ihop benen och knyter ihop din vagina kan du stimulera allt. Att korsa benen ger dig ett tätare knull. Att gå på alla fyra ger dig bättre chanser att träffa din a-punkt. Att sitta med böjda ben och bäckenet lutad uppåt ger dig VIP-tillgång till din g-punkt! Gör hela kama sutra på dig själv och utforska varje lycklig plats i din vagina!

Låt dig hänga med i dina snuskiga fantasier.

Vem säger att du behöver en partner för att kunna leva ut dina fantasier? Att testa dem solo är ett säkert, roligt och obehindrat sätt att experimentera och upptäcka vad du gillar, vad du inte gillar, vad som gör ont, vad som kittlar och vad som känns bra! Skratta åt dina misstag, och när du hittar rätt recept kan du bjuda in någon att komma och leka! Använd en trollstav och låtsas att en het man ger dig påtvingade orgasmer! Sätt på dig en fransyska dräkt och föreställ dig att du städar upp din egen smutsiga kropp, fjäderkittlare valfritt! Bind dina fötter i sängen och ge dig smisk! Möjligheterna är lika oändliga som din stygga fantasi!

Lek med några sexleksaker!

Om du vill ha ett garanterat sätt att nå det himmelska O kan sexleksaker vara ditt bästa alternativ. Det är bara att hitta rätt leksak för dig, ladda upp den (om möjligt) och sedan få utlösning på bara några sekunder. Om du nu är oerfaren med sexleksaker och undrar vad som är de bästa leksakerna där ute har vi dig, syster. Här är några av de mest effektiva sexleksakerna för kvinnor:

  • Vibrator – Bra för stimulering av klitoris. Beroende på variant kan du även använda dem för vaginal penetration.
  • Dildo – Det är en penisformad leksak som är avsedd för vaginal penetration. Finns i olika texturer, färger och storlekar.
  • Clit Suckers – Det är en speciell typ av vibrator som har en liten öppning på huvudet. Öppningen är byggd med kraftfull sugteknik som suger det område du placerat den med.

Vanliga frågor

Nu när du har lärt dig om de olika kvinnliga onani-teknikerna, samt tips för solospel, är du troligen redo att ägna dig åt självkärlek. Men om det finns frågor i ditt huvud som fortfarande gör dig tveksam till att prova det, oroa dig inte ya. Här är några av de vanligaste frågorna om onani besvarade.

1. Är det orent att onanera under min mens?

Det är helt okej att onanera även under mens, så länge du följer de säkerhetsriktlinjer för onani som nämns ovan. Faktum är att vissa av de kvinnliga onani-tekniker som nämns ovan görs lättare under menstruationen. När faster Flo kommer på besök är din vaginala öppning bredare och din livmoderhals hänger lägre. Det kan hända att du får en extra speciell upplevelse under dina röda dagar som du måste prova!

2. Kan jag leka med min vagina och mitt anus samtidigt?

Det kan du definitivt, SÅ LÄNGRE SOM du ser till att du inte använder samma fingrar/verktyg på din vagina som du gjorde med ditt anus. Anus har en massa bakterier som inte har någon plats i slidan, så blanda inte det du för in! Kom ihåg att anus och vagina INTE delar på varandra! Om du är för upptagen för att gå till handfatet och tvätta dina fingrar/sexleksaker, så sätt åtminstone en kondom på det du stoppar in i anus innan du stoppar in det i slidan.

3. Är det normalt att onanera? Gör det mig till en nymfoman eller en slampa?

Det är helt normalt att onanera. Undersökningar visar att de flesta kvinnor först onanerade när de var barn och utforskade sina kroppar. Det är en normal del av att växa upp och en normal del av att vara kvinna. Dina kvinnliga delar finns för att ge dig njutning, så använd dem! Kvinnor rapporterar att de onanerar i genomsnitt tre gånger i veckan, och vissa rapporterar till och med att de själv älskar flera gånger om dagen. Så länge det gör dig lycklig och det inte stör ditt liv finns det absolut ingen anledning att oroa sig för det. Ju mer avslappnad och säker du är på vad du gör, desto mer upphetsad och orgasmberedd kommer du att vara!

4. Kommer onani att förändra min vagina?

Även om du prövar alla kvinnliga onani-tekniker ovan kommer din vagina att förbli densamma. Låt inte de sexistiska inläggen på sociala medier lura dig. Vaginan är superelastisk. Masturbation och sexuell aktivitet sträcker inte ut dess storlek permanent! Faktum är att ju mer du får orgasm, desto mer tränas dina vaginala muskler, vilket gör att du kan kontakta dem med mer kontroll för tätare penetration och kraftfullare orgasmer.

5. Om jag använder en vibrator, blir det då svårare för mig att få orgasm utan vibrator?

Vibratorer erbjuder kraftfullare förnimmelser än kroppsdelar, så det kan höja din njutningströskel till en nivå som är mer utmanande att tillfredsställa. Men om du älskar din vibrator ska du fortsätta att använda den! Om det kommer att krävas mer för dig att få orgasm på grund av den är jag säker på att du eller din partner är mer än villiga att anta utmaningen att prova mer avancerade tekniker!

6. Kommer onani att ta bort min oskuld?

Jungfrudom är ett sociokulturellt begrepp snarare än ett biologiskt. Om vi baserar det på att oavsett vad du har gjort med dina könsorgan, innan du blir penetrerad av en annan man eller kvinna, är du fortfarande oskuld. Om du frågar om onani kan riva sönder din hymen, så är det korta svaret ja. Aktiviteter som att sätta in tamponger, onanera, gymnastik och ridning kan leda till att mödomshinnan går sönder, och det gör inte att du förlorar din oskuld. Det tar inte bort något av ditt värde. Din kropp förändras med dig och det är helt normalt! När du är redo för din första gång, hymen eller ej, ska din partner uppskatta din kropp och vad du gör med den, precis som den är. Hymen eller inte hymen, var inte medveten eller osäker på din kropp, för det är du och den är vacker. Och hey, fitta är fitta, oavsett form, storlek eller färg.

Att dela med sig är att bry sig om!

Dela den här artikeln med dina vänner som har vulva, och se till att förmedla dina egna kvinnliga onani-tekniker! Ju mer en kvinna vet, desto mer kraftfull blir hon. Ju mer kunskap hon delar med sig, desto mer höjer hon sig själv och den värld hon lever i!