Er bestaan veel misvattingen en misverstanden over anale masturbatie en anaal spel. Maar veel van deze misverstanden zijn een gevolg van een slecht begrip van het menselijk lichaam en van genot.

Wat is anale masturbatie? Waarom zou je het willen proberen?

Misschien onderzoek je anale masturbatie pas voor het eerst. Misschien heeft een partner het ter sprake gebracht als een potentieel nieuw ding om te proberen in de slaapkamer. Of misschien heb je het al eerder overwogen, maar wist je gewoon niet zeker hoe je moest beginnen.

Deze post zal een basis overzicht geven van anale masturbatie. Het zal dan diep duiken in het waarom, hoe, en wat-to-dos.

Dus als je klaar bent om een nieuwe vorm van plezier te ervaren, lees dan verder.

Wat is anale masturbatie?

Anale masturbatie, ook wel anale stimulatie en anaal spel genoemd, is de handeling van het stimuleren van je anus en/of prostaat. Je kunt dit solo doen, of met een partner.

Anale masturbatie kan oppervlakkig zijn, of het kan diep zijn. Het hangt allemaal af van waar jij je prettig bij voelt. Je kunt een vinger (of vingers) gebruiken, maar ook seksspeeltjes tijdens anale masturbatie.

Hoe Anale Masturbatie uit te voeren

Om te beginnen, neem je een vinger en plaats je deze bij de opening van het rectum. Breng de vinger langzaam in het rectum. Je wilt niet te ver gaan bij je eerste poging om enig ongemak te voorkomen.

Daarna kunt u uw vinger langzaam in en uit het rectum bewegen om aan het gevoel te wennen. Misschien voel je je zelfs comfortabel genoeg om nog een vinger toe te voegen.

Als je gewend raakt aan anale stimulatie, ben je er misschien klaar voor om anale seksspeeltjes zoals dildo’s en buttpluggen te gebruiken. Deze kunnen een leuke manier zijn om je solospel op te peppen.

Veiligheid voorop

De anus is een delicaat gebied. De wanden van de anus zijn onderdeel van de dikke darm, en letsel aan dit gebied kan leiden tot scheuren, bloeden en infectie. Daarom is het belangrijk dat je enkele veiligheidstips volgt voordat je overgaat tot anale stimulatie.

Gebruik geschikte voorwerpen

Het is niet ongewoon dat je wilde verhalen hoort van mensen die “vielen” op een shampoofles en een operatie nodig hadden om deze te verwijderen. Deze verhalen zijn echter niet zo vergezocht, en er is één belangrijke les die je hieruit kunt trekken:

Alleen voorwerpen die verkocht worden voor anale inbrenging mogen gebruikt worden.

Maar zelfs voorwerpen die ontworpen zijn voor anaal spel kunnen gevaren inhouden.

Voorwerpen met ribbels of andere ruwe oppervlakken kunnen de kans op anale scheuren vergroten. Daarom is een glijmiddel van goede kwaliteit belangrijk.

Bij het kiezen van een speeltje moet je er ook rekening mee houden of je het alleen gaat doen of met een partner.

De meeste seksspeeltjes kun je alleen of met een partner gebruiken. Maar sommige kunnen moeilijker zijn om veilig alleen te gebruiken.

Dus voordat u een seksspeeltje gebruikt, moet u er zeker van zijn dat u het zowel veilig in uw anus kunt inbrengen als uit uw anus kunt verwijderen. Zo voorkom je gênante medische verhalen over jezelf.

Zorg voor een goede hygiëne

Voor en na een anale sessie is het belangrijk om een goede hygiëne te hebben.

Als je je vingers gaat gebruiken om het anale spel te verkennen, is het belangrijk om je vingernagels te knippen en je handen van tevoren grondig te wassen. De bacteriën onder de vingernagels kunnen gemakkelijk in de anus terechtkomen, en lange vingernagels vergroten die kans alleen maar.

Gebruik ook een nat doekje voor en na je anale sessie om het gebied schoon te maken.

Als je speeltjes gebruikt, is het belangrijk om ze na elk gebruik schoon te maken volgens de normen van de fabrikant. Je zult ze ook in een koele, droge omgeving willen bewaren om schimmel of bacteriegroei te voorkomen.

Als je een vrouw bent, is hier een hygiënische tip speciaal voor jou: Steek geen speeltje in je vagina, of ergens in de buurt van je vulva, dat net in je anus is geweest. Deze kruisbesmetting kan snel uitgroeien tot een urineweginfectie.

De grondbeginselen

Je kent de techniek van anale masturbatie, maar is er iets dat je mist? Dit gedeelte zal de basisprincipes van anale masturbatie behandelen, zodat je zeker weet dat je voorbereid bent.

Glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel

In tegenstelling tot de vagina, die zijn eigen glijmiddel levert, doet de anus dat niet. Dit betekent dat als je geen glijmiddel gebruikt, je jezelf opmaakt voor een slechte tijd.

Je kunt kiezen uit een groot aantal glijmiddelen, dus zelfs de meest kieskeurige glijmiddelkenner kan er een vinden die hij lekker vindt. Er zijn glijmiddelen op water-, silicone- en oliebasis. Laten we ze eens van dichterbij bekijken.

Als je op zoek bent naar een veelzijdig glijmiddel, dan is glijmiddel op waterbasis de beste keuze. Glijmiddelen op waterbasis kunnen veilig gebruikt worden met condooms en siliconen seksspeeltjes. Ze kunnen vrij snel opdrogen, dus zorg ervoor dat je ze vaak opnieuw aanbrengt.

Glijmiddelenop siliconenbasis kunnen daarentegen niet gebruikt worden met siliconen seksspeeltjes. Ze zijn dus waarschijnlijk geen goede optie voor de meeste mensen die op zoek zijn naar anale stimulatie. Ze zijn wel goed voor mensen met een gevoelige huid, dus overweeg ze als je van plan bent om alleen je vingers te gebruiken.

Als je een glijmiddel nodig hebt dat lang meegaat, dan is een glijmiddel op oliebasis iets voor jou. Glijmiddelen op olie basis kunnen gemaakt worden van een scala aan oliën. Er zijn natuurlijke (zoals kokosolie) en synthetische (zoals minerale olie) opties. Wees wel voorzichtig als je ze met condooms gebruikt, want olie kan ervoor zorgen dat de condooms eerder stuk gaan.

Nu je weet welke opties er voor je zijn, hoe gebruik je glijmiddel voor anale masturbatie?

Je zult het glijmiddel dat je hebt gekozen willen aanbrengen op zowel de opening van je anus, als op je vingers of het seksspeeltje dat je van plan bent te gebruiken.

Om het op de anus aan te brengen, doe je een paar dotjes op je vingertoppen. Begin met met je vingertoppen rond je anus te cirkelen. Je kunt je vingers dan langzaam een centimeter of zo inbrengen om de opening zelf te smeren.

Als je het op je vingers of seksspeeltje aanbrengt, wees dan royaal.

Kom in de stemming

Je staat misschien te popelen om te beginnen met anale masturbatie. Wie wil dat niet?! Maar je moet het rustig aan doen en in de stemming komen voordat je begint.

Anale masturbatie, net als vaginale of penitale masturbatie, vereist een mentale voorbereiding. Hoewel je gewoon zou kunnen beginnen zonder enige vorm van voorbereiding, waarom zou je dat willen? Je zult immers des te meer van de ervaring genieten als je opgewonden bent.

Dit geldt vooral als je nieuw bent met anale masturbatie.

Als je niet in de stemming bent wanneer je het de eerste keer uitprobeert, kan dit leiden tot een slechte ervaring. Dit kan je ervan weerhouden om anale stimulatie ooit nog eens te proberen.

Dus, doe wat je moet doen om in de stemming te komen.

Vrijen met je partner. Stimuleer je tepels. Kijk naar pornografie. Lees een romantisch romannetje.

Dan – en alleen dan – moet je beginnen met anale masturbatie.

Diep ademhalen

Het lijkt onnozel dat zoiets als anaal spel je zo nerveus kan maken, toch? Nou, niet helemaal.

Er is al duizenden jaren een stigma rondom anale stimulatie en anale seks. Het wordt zo vaak bespot als verwijfd, of vies, of op een of andere manier beschamend. Daarom hebben veel mensen moeite met anaal spel, ook al weten ze niet precies waarom.

Maar de waarheid is dat anale stimulatie een natuurlijke en gezonde manier is om je lichaam te verkennen. Dit geldt voor mannen en vrouwen.

Maar voordat je begint, moet je misschien een aantal van deze misvattingen van je af schudden. En als je nog steeds nerveus bent tijdens je eerste poging, dan moet je diep ademhalen en ontspannen.

Hoe meer ontspannen je bent, hoe aangenamer je ervaring zal zijn.

Welke methode raad ik aan?

Adem in tot acht tellen. Houd je adem in tot een tel van vier. En adem dan uit tot zeven.

Ga door met dit ademhalingspatroon en pas als je je goed ontspannen voelt, kun je verder gaan.

Oefening baart kunst

Ging je eerste keer (of tweede? Of derde?) niet zoals gepland? Heb je niet zo genoten van de ervaring als je had gehoopt? Of misschien vond u het helemaal niet leuk?

Het gezegde “oefening baart kunst” geldt ook voor anale masturbatie, geloof het of niet.

Hoe meer je anale stimulatie oefent, hoe meer je zult leren wat je wel en niet lekker vindt. Deze kennis kun je dan toepassen bij je volgende sessie voor een nog plezierigere ervaring.

Vrouwelijke anale masturbatie

Je vraagt jezelf misschien af:

“Waarom zou een vrouw anale masturbatie willen verkennen?”

Het is een veel voorkomende vraag. Immers, de vrouw heeft de clitoris, de vagina, en de tepels. Wat heeft ze nog meer nodig? De anus, echter, kan zo veel meer bieden.

De anus, vooral in de buurt van de opening, zit vol met zenuwuiteinden. Wanneer deze op de juiste manier gestimuleerd worden, kunnen ze een genot geven dat anders is dan wat een vrouw gewend is.

Er is ook een plekje diep in de vagina, dat bekend staat als de voorste fornixzone (of de A-spot). Het kan moeilijk zijn om er vaginaal bij te komen, maar dit plekje kan gestimuleerd worden tijdens anaal spel onder de juiste hoek.

Er is waarschijnlijk nog minder bekend over de A-spot dan over de G-spot, hoewel sommige vrouwen zeggen dat de orgasmes van beide vrij gelijkaardig zijn. Andere vrouwen zeggen dat een orgasme van de A-spot intenser is!

De aanwezigheid van zo’n plekje zou reden genoeg moeten zijn om anaal spel eens te proberen.

Mannelijke anale masturbatie

Net als bij vrouwen zit de anus van de man vol met zenuwen.

Het beste onderdeel van anale masturbatie voor mannen is echter de prostaatklier.

De prostaatklier is een klier ter grootte van een walnoot die ongeveer twee tot drie centimeter in de anus zit. Deze klier is verantwoordelijk voor de afscheiding van prostaatvocht, dat in sperma zit. Wanneer de prostaat gestimuleerd wordt, kan hij ook intense, aangename sensaties opwekken.

Het is jammer, maar veel mannen zien anale masturbatie als ontmanend. Mijn antwoord? Dat is belachelijk!

Als je het goed doet, kan anale masturbatie voor onmetelijk genot zorgen. Dus waarom zou je het missen?

Anale masturbatie kan een geweldig moment zijn voor mannen van elk type. Je kunt het zelfs opnemen in je sessies met je partner (daarover later meer).

Seksspeeltjes voor Anale Masturbatie

Ben je niet geïnteresseerd in het vingeren van je kontgaatje? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een manier om je masturbatie sessies te verlevendigen? Hoe dan ook, de seksspeeltjes hieronder kunnen interessant zijn.

Butt Plugs

Als je net in de wereld van anale seksspeeltjes stapt, zijn buttpluggen een geweldige plek om te beginnen.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn butt plugs speeltjes die in de anus worden ingebracht. Ze zitten aan de anale opening om deze te “pluggen”. Het doel? Om de zenuwuiteinden te stimuleren die in overvloed bij de opening te vinden zijn.

Je kunt buttpluggen in allerlei vormen en maten krijgen.

Een standaard buttplug heeft vaak de vorm van een anker. De uitlopende basis zorgt ervoor dat de plug niet per ongeluk helemaal in je anus glijdt.

Er zijn ook plugs met staartuiteinden, plugs met juweeluiteinden, of zelfs glazen plugs.

Je kunt ook plugsets kopen waarmee je de grootte kunt vergroten, of gewoon een expanding plug kopen waarvan je de grootte langzaam kunt vergroten naarmate je eraan gewend raakt.

Voel je je bijzonder avontuurlijk? Anaalhaken zijn een ander type buttplug. Ze ‘haken’ in de anus voor een interessante sensatie.

Anaal Kralen

Anale kralen zijn een “touw” of “string” van kralen die gelijkmatig uit elkaar liggen. Deze kralen kunnen één voor één in de anus worden geplaatst, waarna aan de koord kan worden getrokken voor een echt plezierige ervaring.

De kralen zijn vaak bolvormig, maar er zijn variaties op de markt. Zo zijn er hartvormige kralen, stervormige kralen en zelfs ovale kralen.

De kralen zelf zijn er ook in verschillende maten, waarbij één koord een reeks maten bevat die klein beginnen en toenemen naarmate je hoger gaat. Dit maakt het gemakkelijk om de kralen in de anus te brengen, omdat de anale opening bij elke maat groter wordt.

Het is waar dat anale kralen vaak worden gebruikt in het spel met koppels. Je kunt ze echter ook alleen gebruiken. Zodra je de kralen in de anus hebt ingebracht, kun je je anale spieren spannen en ont-spannen. Dit zal de binnenkant van de anus stimuleren, maar het zal je ook helpen om ze zelf te verwijderen.

Dildo’s

We kunnen het niet over seksspeeltjes hebben zonder het over dildo’s te hebben.

Dildo’s zijn over de hele wereld een belangrijk seksspeeltje, en ze worden zelfs door de meest “vanille” mensen gebruikt. Hoewel ze meestal worden geassocieerd met gebruik in de vagina, kunnen (en moeten!) ze worden opgenomen in anale masturbatie.

Bedenk wel dat de anus, in tegenstelling tot de vagina, niet zo makkelijk opgerekt kan worden. Daarom moet je langzaam te werk gaan om schade te voorkomen. De beste manier om te beginnen? Begin klein.

Een taps toelopende dildo is een prima hulpmiddel om bij de hand te hebben als je voor het eerst begint met anaal spel. Dit soort dildo is dunner aan de bovenkant en wordt steeds groter in omtrek.

De taps toelopende dildo stelt je in staat om de dildo slechts in te brengen tot het punt waarin jij je prettig voelt. Het zal je ook helpen om je anale opening langzaam uit te breiden voor toekomstige anale sessies.

Je kunt ook sets dildo’s kopen die worden geleverd met een scala aan maten, zodat je langzaam kunt toewerken naar de ideale maat voor jou.

OPMERKING: Het is belangrijk dat je een dildo gebruikt met een uitlopende basis. Dit voorkomt dat de dildo volledig de anus ingaat waar hij vast kan komen te zitten.

Vibrators

Een anaalvibrator is een seksspeeltje dat is ontworpen om in de anus van zowel mannen als vrouwen te worden ingebracht. Het apparaatje gaat dan vibreren (vaak op verschillende snelheden).

Er zijn vele soorten anale vibrators. Je kunt zelfs een vibrerende versie krijgen van veel van de seksspeeltjes die hierboven al zijn besproken.

Buttpluggen, anale kralen, en dildo’s zullen allemaal vibrerende varianten hebben. Je kunt deze gebruiken met de vibrerende functie uitgeschakeld om te beginnen, en zet hem dan aan voor dat extra duwtje over het randje.

Als je anale stimulatie met een partner beoefent, kun je zelfs “two ended” vibrators krijgen. Deze vibrators zijn twee eivormige apparaten die met een koordje aan elkaar verbonden zijn.

Prostaatmassagestaafjes

Als je een man bent die nieuw is in de wereld van anale masturbatie, dan is dit speeltje iets voor jou!

Zoals hierboven besproken, is de prostaat een kleine klier die zich twee tot drie centimeter in de mannelijke anus bevindt. De klier zelf is klein en sponsachtig en kan, wanneer hij gestimuleerd wordt, leiden tot krachtige orgasmes.

Dus hoe kun je je prostaat stimuleren? Met een prostaat stimulator.

Een prostaat stimulator is een siliconen seksspeeltje met een handvat aan het ene uiteinde en een schuin, dildo-achtig stuk aan het andere uiteinde. De dildo-achtige structuur is geïnteresseerd in de anus waar het vervolgens de prostaat stimuleert door te vibreren, of door heen en weer te bewegen in een “kom hierheen” beweging.

Het resultaat? Een overweldigend orgasme in slechts een paar minuten.

De prostaat stimulator kan solo gebruikt worden, maar kan ook gebruikt worden tijdens het spelen met een koppel of zelfs tijdens de seks.

Voor nog meer plezier kun je een prostaat stimulator krijgen met een cockring. Plaats de cockring om de basis van je penis, en steek dan de prostaat stimulator in je anus voor dubbel plezier!

Solo Anale Masturbatie

Masturbatie is, voor het grootste deel, een solo-activiteit. Anale masturbatie is niet anders!

Dus hoe oefen je solo anale masturbatie?

Je hebt eerst een paar dingen nodig.

Het belangrijkste om bij de hand te hebben is glijmiddel. Je kunt een glijmiddel naar keuze gebruiken (zoals hierboven beschreven), maar zorg er wel voor dat je er veel van gebruikt!

Je moet ook beslissen of je je vingers gaat gebruiken om te beginnen, of een seksspeeltje.

Voor beginners is een vinger of twee de beste manier om te beginnen. Je kunt het jezelf gemakkelijk maken en je hoeft geen grote beslissingen te nemen (zoals welk seksspeeltje “goed” is).

En het belangrijkste is dat je zin hebt in avontuur.

Anale masturbatie is niet voor de zwakkeren van hart. Maar het is wel een leuke activiteit, die je misschien wel het meest intense orgasme van je leven bezorgt.

Paar spelen: tips om je partner anaal te stimuleren

Zijn jij en je partner geïnteresseerd om iets nieuws te proberen? Dan zou je kunnen overwegen om anale stimulatie samen te verkennen.

Vraag voordat je binnenkomt

Misschien ben je al een tijdje geïnteresseerd in anale stimulatie. Misschien heb je het zelfs al een paar keer bij jezelf geprobeerd. Dus waarom zou je je partner niet vragen om mee te doen?

Houd er wel rekening mee dat anale stimulatie niet iets is waar iedereen in geïnteresseerd is.

Dus voordat je het naar een hoger niveau tilt, vraag je partner of hij/zij geïnteresseerd is in anaal spel. Misschien is hij of zij bereid om het bij jou te proberen, of misschien is hij of zij bereid om het bij zichzelf te proberen. Hoe dan ook, het is belangrijk dat je hun volledige en uitdrukkelijke toestemming hebt en dat je je partner nooit verrast met anaal spel.

Wees je bewust van de reactie van je partner

Een goede seksuele partner zal zich bewust zijn van de non-verbale signalen van hun partner. Hoe ziet dit eruit?

Bij anale stimulatie is het vrij eenvoudig om te zien of je partner van de ervaring geniet of niet. Als hij of zij zich vastklemt als je binnenkomt, of zich terugtrekt, kan het zijn dat er niet genoeg glijmiddel is. Het kan ook zijn dat je partner mentaal niet voorbereid is.

Let dus goed op de reacties van je partner als je verder gaat met anaal spel. Als hij of zij zich ongemakkelijk lijkt te voelen, stop dan met wat je aan het doen bent en vraag om feedback. Dit zal leiden tot een meer plezierige ervaring voor iedereen.

Veelgestelde vragen over anale masturbatie

Heb je een vraag over anale masturbatie? Wij hebben een antwoord! Laten we eens een kijkje nemen op een aantal van de meest gestelde vragen over het onderwerp bij de hand.

Doet anaal spel pijn?

Een van de meest voorkomende redenen dat mensen huiverig zijn voor anaal spel is de pijn die ermee geassocieerd zou worden.

De gedachte dat er een voorwerp in je rectum wordt ingebracht, kan in eerste instantie pijnlijk lijken. En het is waar dat de anale spinaverter vrij delicaat is. Dat betekent alleen dat je voorzichtig moet beginnen en de tijd moet nemen.

De sluitspier is delicaat, maar kan ook ontspannen worden. Dit vergt oefening, maar een ontspannen kringspier is de sleutel tot plezierig anaal spel.

En natuurlijk moet je veel glijmiddel gebruiken!

Glijmiddel is een makkelijke manier om te voorkomen dat de huid rond en aan de binnenkant van de anus gaat rukken. Het kan ook scheurtjes in de delicate anale voering voorkomen.

Begin gewoon klein, en werk langzaam naar boven toe. Als je ooit pijn voelt, doe dan een stapje terug omdat je misschien te snel bent gegaan.

Wat is Anaal Douchen?

De kans is groot dat als je je onderzoek hebt gedaan naar anaal spel, je anaal douchen bent tegengekomen. Maar wat is anaal douchen, en moet je het doen?

Anaal douchen is de praktijk van het reinigen van het rectum met water. Dit wordt vaak gedaan voorafgaand aan anale seks en anale masturbatie. De belangrijkste reden? Hygiëne.

Het is geen geheim dat anaal spel een beetje smerig kan worden. Anaal douchen kan helpen om de kans te verkleinen dat uitwerpselen op je vingers of je seksspeeltjes terechtkomen. Dit verkleint de kans op een knoeiboel.

Of je anaal moet douchen voor je anale speelsessie is aan jou.

Als je net begint (d.w.z. je gaat alleen de eerste centimeter van je endeldarm in), dan hoef je niet per se te douchen. Het kan echter nog steeds een beetje rommelig zijn als je het niet doet. Aan de andere kant, als je de prostaat wilt stimuleren, dan wil je waarschijnlijk wel douchen. Immers, hoe dieper je gaat, hoe smeriger het kan worden.

Kan ik een orgasme krijgen van anaal spel?

Er is een veel voorkomende misvatting dat anaal spel zelden resulteert in een orgasme, en als het gebeurt het alleen bij mannen. Maar niets is minder waar.

Ten eerste, om de vraag te beantwoorden: ja, je kunt een orgasme krijgen van anaal spel. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen.

Ik heb de anatomie van de anus van zowel mannen als vrouwen hierboven besproken, maar laten we het nog even samenvatten.

In de mannelijke anus zit een kleine klier, de prostaat. Wanneer de prostaat (ook bekend als de p-spot) gestimuleerd wordt, kan dit een krachtig orgasme opwekken. Dit is de reden waarom er prostaat stimulators bestaan.

De vrouwelijke anus heeft een eigen erogene plek, bekend als de voorste fornix zone. Het ligt eigenlijk diep in de vagina, maar het kan gestimuleerd worden door penetratief anaal spel. Ook dit plekje kan een orgasme opwekken als het goed gestimuleerd wordt.

Dat anale orgasmes bestaan, wil niet zeggen dat je er bij je eerste (of zelfs vijfde) poging al een zult hebben. Maar anale stimulatie geeft nog steeds plezier, zelfs zonder dat je klaarkomt.

Hoe vertel ik mijn partner dat ik anaal seks wil proberen?

Anaal spel kan een moeilijk onderwerp zijn om over te beginnen, vooral als je niet gewend bent om zulke intieme gesprekken te voeren. Maar het is belangrijk om open en eerlijk met je partner te communiceren, vooral als het over jullie seksleven gaat.

De makkelijkste manier om het onderwerp aan te snijden? Gewoon vragen!

“Hé schat, wat vind je van anaal spel?”

Of “Ik zou graag iets nieuws willen proberen. Sta je open voor anale stimulatie?”

Het lijkt simpel, toch? Dat is omdat het dat ook is!

Hoe kan ik van anaal spel naar anale seks gaan?

Heb je eerder aan anaal spel gedaan, maar ben je toe aan iets meer? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in het verkennen van anale seks, maar weet je niet helemaal zeker of je er klaar voor bent om de sprong te wagen.

Net als het advies aan anaal spel beginners hierboven, zul je langzaam willen beginnen en ontspannen.

Je moet niet verwachten dat de eerste keer spectaculair zal zijn. Je zult tijdens de sessie waarschijnlijk meerdere keren moeten stoppen om je op je gemak te voelen, of je zult het zelfs voortijdig moeten beëindigen als het te ongemakkelijk wordt.

Onthoud gewoon dat dit een proces is en als je er eenmaal aan gewend bent, is het eindresultaat de moeite waard.

Conclusie

Er zijn genoeg manieren om jezelf of je partner te plezieren, van orale seks tot penetrerende seks tot tepelspel. Maar een andere manier om wat plezier aan je seksleven toe te voegen is met anale masturbatie.

Hoewel de naam suggereert dat anale masturbatie alleen wordt gedaan, kun je het gemakkelijk opnemen in het spel van je koppel. En er zijn tal van hulpmiddelen en speeltjes beschikbaar om anale stimulatie een leuke tijd te maken voor alle betrokkenen.

Met het juiste glijmiddel, sexspeeltjes, en houding, kunt u ontdekken dat anale masturbatie is uw nieuwe favoriete seksuele go-to.