Har du tröttnat på att din sexlivsstil är begränsad till sovrummet? Ja, det är vår största rädsla som sexuella varelser vi kan vara. Du kan dock alltid gå på upptäcktsfärd i ditt hem och kanske ta dina heta intentioner till en plats där mycket uppvärmning (bokstavligen) sker – köket.

Om du någonsin är så sugen på att lära dig tricks och tips för kökssex, fortsätt att läsa igenom den här läckert fyllda guiden för din hjärnkonsumtion.

Fördelar med kökssex

Så vad är det som gör människor så fascinerade av att föra ut sina sexuella behov i detta rum? Vi har listat de populära orsakerna bakom människors intresse för att ha kökssex under sin privata tid.

1. Det är en fantastisk snabb sexuell lösning.

Med andra ord är det en fantastisk quickie! Om du alltid är på språng, från jobbet eller en hektisk livsstil, skulle man kunna tro att sex inte är aktuellt. Men oroa dig inte, om du och din sambo behöver en välbehövlig avslappning innan ni fortsätter era dagar är det inget ont i att ha rumpan uppe i luften med bröstet planterat på disken. Samtidigt stöter din partner dig bakifrån hastigt men lustfyllt.

2. Det lockar fram exhibitionisten i dig.

Om du tänker efter är köket en offentlig plats i ditt hem om andra människor bor hos dig. Förutom din partner finns det rumskamrater eller familjemedlemmar runt omkring dig. Och grejen med exhibitionism är att du trivs med att bli upptäckt. Dag eller natt, du skulle inte ha något emot var din kåthet tar dig så länge du kan släppa loss den tillsammans med din partner.

3. Du har lättare tillgång till vätska.

Köket har alla bekvämligheter som behövs för att få näring. Det är där som skafferiet och kylskåpet finns. Så när du och din partner blir uttorkade av allt stönande, gnäll och fysisk rörelse är det mindre än en minut till att hämta vatten. Oavsett var ni gör det, vid disken eller bordet, hjälper vätsketillförsel er att återfå energi för de följande omgångarna.

4. Det finns olika ställen där du kan göra det.

Oavsett utrymme har köket ett stort antal platser där du kan ha sex. Allt beror på ditt och din partners humör och fysiska tillstånd den dagen. Några platser är bland annat bänken (en publikfavorit), ö-bordet, stolen och till och med mot kyl- och frysdörrar.

5. Det finns verktyg där som kan vara provisoriska sexleksaker.

Precis som de kryddor som förvaras i dina skåp använder du dem för att göra en maträtt mer smakfull. Du kan säga samma sak med sexleksaker, som kryddar ditt sexliv när de låser upp nya och annorlunda känslor inom dig. Men för omväxlings skull kan du välja att använda enkla verktyg i köket som leksaker! Allt handlar om hur du använder din kreativitet.

Exempel på detta är bland annat:

  • Spatel (slagspel)
  • Träskedar (också påverkanslek)
  • Förkläde (rollspel)
  • Handduk (bondage eller ögonbindel)
  • Riktig mat (för matlek)

Nackdelar med kökssex

När något har sina goda sidor finns det också några nackdelar att hålla ögonen på. Här är några vanliga nackdelar när det gäller kökssex.

1. Det finns vassa föremål i sikte.

Oavsett om man lagar mat eller bakar behövs vassa verktyg som knivar och saxar för att hacka viktiga ingredienser. Så även om det är meningen att du ska förvara dem i säkra utrymmen, raderar det inte ut det faktum att de förvaras i köket, och vi kan vara tanklösa att packa ihop dem efter att ha tvättat dem. Så när du har sexuella begär mot din partner kan du glömma bort att returnera dem och bli skadad.

2. Det kan vara ohälsosamt.

Du är vad du äter, men ta det inte bokstavligt i köket. Det är en plats där du lagar mat och äter ofta. Även om vi städar upp efter att ha gjort det, är det faktum att dina flytningar och din svett stänkte ut över hela utrymmet inte något trevligt att fundera över. Tänk dessutom på de bakterier som kan spridas någon annanstans.

3. Du är benägen att råka ut för eventuella olyckor.

Det är sexigt att göra det i köket när din partner hälsar på dig bakifrån medan du lagar mat och kysser dig inte en sekund senare när du vänder dig om för att se dem. Vi kan dock oavsiktligt lämna disken obevakad för att delta i sexuella aktiviteter. För det kan olyckor som att bränna spisen, låta ugnen vara på för länge och överkoka inträffa.

4. Det kan bli en allmän störning.

Köket är ett offentligt rum. Om du inte är den enda som bor i samma utrymme, oavsett om du har en rumskamrat, barn eller andra familjemedlemmar, är det sista du vill att det ska hända att du åker fast. Ja, även om du har exhibitionistiska tendenser måste du vara klok när det gäller detta utfall eftersom det är det sista för dina andra kamrater att se dig och din partner i en sårbar position. Särskilt när det gäller barn, gör dem inte illa! Det skulle göra er till oansvariga vuxna.

5. Utrymmet kanske inte är tillräckligt stort.

Alla kök är inte konstruerade på samma sätt. Allt beror på ditt hem, från en lägenhet, stuga, takvåning, bostadsrätt eller radhus till ett riktigt hus med x våningar. Med det sagt kanske vissa kök inte har plats för ett ö-bord eller begränsat utrymme mellan bänkskivan och spisen, bland många andra förutsättningar. Med andra ord kan det hända att det inte är möjligt att ha kökssex för att maximera all din sexuella energi och uppfylla dina önskemål.

15 ställningar för sex i köket

Eftersom du är medveten om fördelarna och nackdelarna med den här typen av sex är det bara rätt att väcka dina ångande fantasier till liv! Scrolla nedanför våra föreslagna kökssexpositioner för din smakfulla tittning.

1. Fin matlagning

Var försiktig, men tveka inte att härja och njuta av varje måltid som erbjuds dig. Eller med andra ord, din lustdrivande partner och en lika behövande du.

Var kan du göra det här? På bänkskivan eller på ett bord på en ö

Hur du gör den här ställningen: Lägg dig med ryggen på bänkskivan eller ö-bordet. Eller om du vill ha en sexig uppbyggnad, låt dig läggas ner av din partner medan han/hon lyfter upp dig. Böj knäna och öppna dem brett för din partners höfter. De ska också luta sig lite framåt och sedan placera vardera handen på dina sidor. Placera gärna dina händer bakom deras nacke när de rör sig inuti dig.

2. Thanksgiving

Det är ett måste att alltid uttrycka tacksamhet för de sötare sakerna i livet. Särskilt när ditt sexliv tar dig till himlen är det också bra att ge tillbaka genom att ta tillbaka saker och ting med rumpan högt upp på displayen.

Var du kan göra detta: På bänkskivan eller på ett bord på en ö

Hur man gör den här ställningen: Klättra upp och knäböj på ytan i en barnställning med vidöppna ben. Lyft upp rumpan lite i luften medan din partner står upp och ställer fötterna axelbrett isär. Beroende på ytans höjd kan han eller hon gå på tå för att nå dig. De kan gå in i ditt vaginala eller anala område för antingen långsamma eller snabba rytmer.

3. Bon appétit

Om din aptit på sex är stark kanske du vill sitta kvar och ta en bra tur för det.

Var du kan göra detta: Stol

Hur du gör den här ställningen: Låt din partner sitta på stolen med spridda ben och sätt dig sedan mellan deras ben. Närmare bestämt på deras kuk med benen isär och händerna på din midja. Du kan antingen låta händerna röra dem medan du lutar dig tillbaka eller vila dem framför bänkskivan/bordet för att ytterligare mala dig på dem. Och om du är extra vild kan du få din partner att dra ditt hår bakåt!

4. Söt isglass

Vem älskar inte en isglass en varm dag? Slicka och sug som om ditt liv hängde på det med denna oändliga godbit (aka din partners schlong).

Var du kan göra det här: Var: Mot kylskåpet/frysen

Hur man gör den här ställningen: Din partner ska luta sig tillbaka mot den kalla ytan medan du sänker dig ner på knä, med ansiktet i nivå med deras skrev. Börja med att slicka på spetsen och ta sedan långsamt hela dem med din mun. Lek med deras bollar för extra sensationer och fortsätt att släpa din mun upp och ner för deras känsliga skaft.

5. Håll dig frusen

Förbered dig på att vara en slags maträtt som hålls frusen, för du kommer inte att kunna röra dig när din partner har sitt sätt att sätta handbojor på dig och ge dig smisk. Och ändå kommer du att älska det så mycket.

Var du kan göra det här: Var du kan göra det: Mot kylskåpet/frysen (i mitten)

Hur man gör den här ställningen: Den här ställningen fungerar om du har ett sammankopplat kylskåp och frys. Stå stilla och placera handlederna vid kylskåpets handtag och vänta på att din partner ska sätta handbojor på dig. Din partner svävar över dig och blir kinky med de provisoriska sexleksakerna som vi nämnde ovan, och lyfter sedan ett ben till höften medan han eller hon pistolerar inuti dig.

6. TLC (Tender Licking on the Clit)

Frukosten är dagens viktiga måltid, särskilt för din partner med ansiktet klistrat mellan dina lår.

Var kan man göra detta: Var kan du göra det?

Hur man gör den här ställningen: Din partner ska ligga bakåt på ö-bordet, sedan går du på fyra på nämnda ö-bord. Lägg dina ben mellan din partners ansikte och sänk dig ner på dem. Din partner ska lägga sina armar runt dina upptagna lår (men stängda fötter), fingra dig eller leka med din klitoris först innan han eller hon dyker ner med tungan i ditt dränkta skrev. Om du måste, håll fast vid stolen framför dig om deras handlingar blir för överväldigande (men på det bästa sättet).

7. Möte med benen

Efter att ha kastat soporna, varför inte kasta benen över din partners axlar efteråt?

Var du kan göra detta: Var kan du göra det: bänkskiva, ö-bord?

Hur man gör den här positionen: Du kan också använda din rumpa för att ta en titt på en av de andra två delarna av bordet och för att se om du har en bra känsla av att du har en bra känsla av att du är en bra människa. Med öppna ben flyttar din partner in mellan dem och lyfter sedan benen över vardera axeln eller till och med nära nacken. Böj även benen så att de inte krampar ihop. Deras händer på din midja, att ha en hångelstund bygger först upp stämningen innan de glider in i dig.

8. Plats för efterrätt

Ibland är efterrätten påtaglig och söt. Men det kan också vara paradiset mellan dina ben medan din partner slukar dig som om du vore deras sista måltid.

Var du kan göra det här: På bänkskivan, på ön Bordet

Hur du gör den här ställningen: Sitt på kanten av bänkskivan och ön med öppna ben. Din partner ska vara nere på knä mellan dina ben och placera dem bakom sina axlar. De lutar sig framåt och kan placera sina armar runt dina ben eller bakom din midja. De kan börja med mjuka slickar innan de suger din hög för att tillfredsställa sin sexuella hunger.

9. Järnkocken

Den bästa matlagningen kan ske mellan två kroppar som skapar värme och friktion tills de är helt väl tilltagna med sina galna orgasmer och eftersexglöd.

Var kan man göra detta: Var kan du göra det: På bänkskivan, vid ett bord på en ö?

Hur man gör den här ställningen: Sätt dig på kanten av bänkskivan eller ö-bordet. Din partner för in sig mellan dina ben med en lätt böjning. Låt dem komma så nära och tätt intill dig som möjligt och snärja in dina ben runt deras midja eller nära rumpan. Deras händer kan stanna bakom din rumpa eller din midja. De kan också vila sitt huvud mellan ditt bröst medan dina armar vaggar deras huvud som en bebis när de stöter in i dig.

10. Silverplatta

Goda, välsmakande saker serveras ofta på ett elegant fat. Kanske blir det den här gången du som den högklassiga måltiden medan din partner ovanför fullkomligt frossar i din kropp.

Var du kan göra det här: Var kan du göra det?

Hur man gör den här ställningen: Lägg dig på bordet med öppna ben och vänta på att din partner ska sprida dig ytterligare. De kommer att luta sig framåt lite och lägga dina vrister på deras axlar. Med sina handflator lyfter de upp din underkropp till en vinkel med deras kuk. Håll hårt, på kanterna om du kan, för de kommer att ge dig en kraftfull penetration som du kommer att njuta av!

11. Deras ögons persikor

Att vara deras ögonsten är en sak. Men att ha dina persikor exponerade för alla, särskilt din partner, är ett annat sexigt koncept som du kanske vill ge liv åt i köket.

Var du kan göra detta: På bänkskivan, på ön Bordet

Hur man gör den här ställningen: Böj dig över bänken eller ö-bordet med rumpan uppåt. Plantera armarna så långt du vill för att hålla dig nere, även om du kanske går på tå lite grann. Under tiden står din partner bakom dig, och de har kontroll över hur de vill göra det med dig. De kan pistolera sig grovt in i dig eller penetrera dig ljuvt med mjuka smekningar från dina höfter till sidan av din rumpa.

12. Vrid och vrid

Krydda din sexrutin med den här vridande positionen som bevisar hur enkla byten kan skaka om ditt inre med en oförglömlig orgasm.

Var du kan göra det här: Var kan du göra det?

Hur du gör den här ställningen: Du lutar dig bakåt och sitter på bordskanten med handflatorna bakom ryggen för att stödja överkroppen. Din partner rör sig mellan era höfter med en böjd hållning och kastar dina ben över sin överkropp. Hölj dina vrister ihop bakifrån medan din partner håller dig i knät och kasta huvudet bakåt när du känner hur deras spets glider in.

13. Smälter i min mun

Belöna din partner med ett ordentligt sug som gör att deras frigörelse droppar och smälter utan ansträngning på dina läppar, och kanske sväljer den om du gillar det!

Var kan man göra det här: Stol (eller pall)

Hur man gör den här ställningen: Din partner sitter på stolen eller pallen från köket och gör en manspreading för att du ska kunna njuta av den. Under tiden sitter du på knä mellan deras knän med en öppen, våt mun när du tar in deras längd. Steg för steg kan dina händer stryka över deras kulor eller skaft eller till och med klämma på deras inre lår. Var uppmärksam på de ljud de gör, särskilt om de är av det behagliga slaget. Det betyder att du bör fortsätta i samma takt som du rör dig.

14. Tillgänglig för avhämtning

Om du inte äter på restaurang är det troligt att du tar med dig dem till att gå genom att hämta dem på restaurangen. Men den här typen av upphämtning är annorlunda, där du är hos din partner när han/hon hämtar dig och kramar dig nära för ett läckert knullande. Så det är bäst att de är starka nog att bära dig länge, läsare!

Var du kan göra det här: Om du vill ha en dejt, kan du göra det på följande sätt: Mot kylskåpet/frysen/väggen i köket

Hur man gör den här ställningen: Börja med kyssar och massor av fysisk beröring däremellan och vänta sedan på att din partner ska lyfta upp dig i sina armar. De kommer att pressa dig mot den yta vi nämnde, så spänn dig bakom deras nacke när de glider in i dig. Du kan också leka med deras hår eftersom de kan välja att suga på din nacke eller bröstvårtorna emellanåt.

15. Den dolda, förbjudna frukten

Andra kanske tycker att du är en söt partner som sitter i sin partners knä. De kommer dock inte att veta vad som ligger under bordet när du maler längs deras kuk. Detta är ingen uppmuntran till att praktisera den här ställningen i ren offentlighet, men det är ett bevis på hur du blir het och tung med den här sittande versionen av den vanliga omvända cowgirl när du är sugen på lite kökssex.

Var du kan göra det här: Stol (eller pall)

Hur man gör den här ställningen: Din partner sitter på valfri yta med benen isär. Å andra sidan har du ryggen mot deras bröst när deras kuk tränger in i dig. Du kan böja ryggen så mycket du vill medan din partner leker med ditt bröst eller din klitoris när han eller hon gungar fram och tillbaka för att få den där känsliga penetrationen.

Tips för sex i köket

Vid det här laget är du definitivt yr på att rusa till ditt kök och ha lite sexigt kul så fort som möjligt! Men stanna upp ett ögonblick – vi har några viktiga tips att komma ihåg innan du går bananas för kökssex.

1. Kommunicera med din partner.

Det här tipset är viktigt för att få fram det du vill förbättra eller lägga till i någon aspekt av ditt förhållande, inklusive sex! Eftersom kökssex kan vara ett steg även om det inte är så långt från sovrummet behöver ni diskutera vissa grundregler och fastställa viktiga gränser. Några regler är att bara prova det en gång på kvällen eller att använda bänkskivan för att bli railad. Med gränser kan det vara att dämpa era stön eller hålla er borta från platser där redskap finns närvarande.

2. Observera din omgivning.

Kökssex tenderar att vara spontant och intensivt, vilket är fullt förståeligt när någon av er är böjd framåt för att laga mat eller oavsiktligt kikat under sin kjol eller skjorta. Dessutom är det en inkörsport för att få en snabbis när du är behövande. Det är dock alltid bättre att vara säker än att falla för sådana frestelser när ett kök har möjliga faror du kan möta. Så innan du agerar utifrån dina behov, inspektera köket i förväg. Kontrollera att det inte finns någon spis eller ugn som är igång, rensa ut vassa föremål eller något ömtåligt och torka bort alla våta ytor i närheten av dig.

3. Inkludera andra sexuella aktiviteter.

Kökssex är hett av tanken på det, så varför inte lägga mer bränsle på lågan? Som tidigare nämnts kan du använda många provisoriska sexleksaker eller till och med ta med dig dina riktiga sexleksaker till denna plats medan du provar de positioner vi föreslagit. Du kan också infoga aktiviteter, särskilt matlek eftersom du redan är i köket. Håll dig till söta saker som honung, choklad och till och med glass för att placera dem över hela dig själv eller din partner som ett slags förspel.

Det finns också sensationslek som är perfekt med att använda en ögonbindel och redskap för att smeka din kropp. Men glöm inte temperaturlek genom iskuber som du kan slingra runt ens kropp medan du och din partner tar i hand.

4. Använd dig av glidmedel.

Om kökssex är din quickie standard, nå de där orgasmerna på ett ögonblick men ändå absolut tårna krängande genom att använda glidmedel. Genom att applicera denna produkt på din vaginala öppning, på penisens spets eller till och med på sexleksaker blir det hela mer flytande och lustfyllt om din naturliga väta inte räcker till. Den kan också vara smaksatt, vilket är idealiskt för oralsex, och skydda en vulva ägare från att rivas upp.

För sexleksaker ska du använda vattenbaserat glidmedel. Sedan för dina privata delar kommer silikonbaserad glidmedel att få dig att hålla längre under gärningen.

5. Städa upp!

Efter varje sexsession är det bara lämpligt att städa upp efter er själva. I sovrummet kan ni byta lakan medan ni byter kläder eller gå till duschen för att tvätta bort svetten. Men renlighet är mer avgörande efter sex i köket, särskilt när det är ett utrymme där ni lagar mat och äter dagligen. Det är bara hygieniskt att se till att inga utsläpp ignoreras eller att eventuella verktyg lämnas otvättade. Särskilt om det finns mat kommer du ändå att använda köket dagen efter. Dessutom är det en typ av eftervård att städa omgivningen och er själva.

Eftervård av er själva och av köket.

Slutsats

Kökssex är en typ av sex som du inte vill prova åtminstone en gång i ditt liv. För du kan inte bara ha lite snabbt kul, utan du kan också ha långsamma, sensuella stunder med din partner från en sådan spännande sexkapad. Det enda avgörande du måste göra för att kökssex verkligen ska fungera är att praktisera korrekt hygien och eftervård så att ditt kök kan behålla sitt syfte samtidigt som det är en väg för nya sexäventyr.