Mulan zong ooit, “Wanneer zal mijn spiegelbeeld laten zien wie ik van binnen ben?” Nou, als je bereid bent om spiegel seks posities te proberen, zullen je ware kleuren als een seks-positieve babe laten zien.

Spiegelseks geeft niet alleen een volledig VIP zicht van jou en je partner die de daad doet, maar het besteedt ook aandacht aan elk klein lichaamsdetail dat je misschien gemist hebt. Of het nu de langzame manier is waarop de gesmeerde vriend van je partner je gaatje binnengaat of je tong die elke centimeter van hun lichaam verkent, je krijgt te zien hoe je eruit ziet als je het doet. De spiegel kan immers nooit liegen over wat hij ziet.

Wat je ziet is wat je krijgt, en dat zijn die o’s!

Dus als je avontuurlijk bent geweest om dit eye-opening idee te geven, zal dit artikel aanpakken hoe je het perfect kunt trekken en je ware reflectie als seksgod/godin ontsluiten!

Waarom mensen van spiegelseks houden

Ooit afgevraagd wat mensen drijft om de daad te stellen met een reflecterend oppervlak als speelse rekwisiet? We hebben de populaire redenen achter de intrige van spiegelseks op een rijtje gezet en een spiegelseksstandje dat we later aanraden.

1. Sommige mensen genieten van het zien van hun spiegelbeeld.

We hebben de neiging spiegels te associëren met ijdelheid, omdat we een blik op onszelf kopiëren. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn, want het is niet egoïstisch om wat we in de spiegel zien leuk te vinden als ons zelfvertrouwen groot is. Bovendien voelen we ons van nature goed als we een glimp van onszelf opvangen op een reflecterend oppervlak.

In feite is visuele stimulatie voor ons mensen een biologische turn-on, zoals de erkende GSRD (Gender, Sex, Relationship Diversity) therapeut Dr. Lori Beth Bisbey zegt. Nu ik erover nadenk, spiegelseks is bijna als een gratis sekstape met ondeugende mentale beelden die je kunt bewaren en onthouden. Hoewel je altijd je ogen kunt sluiten als de penetratie je overweldigt (op een goede manier), doe je dan je best om je ogen op de spiegel te richten.

Bovendien hebben mannen vaker hun ogen open tijdens de daad dan meisjes, wier ogen gesloten zijn omdat ze meer gefocust zijn op de sensaties. Verwacht dus dat ze hun ogen wijd open hebben als ze je beffen met een spiegel in de buurt, terwijl jij ze sterk inhaalt.

2. Het helpt mensen met een laag zelfvertrouwen.

Met de voortdurend strenge normen van de maatschappij ten aanzien van iemands lichaamsbeeld, zijn slechts sommigen comfortabel met hun spiegelbeeld. Als we een spiegelend oppervlak onder ogen krijgen, wijzen we instinctief eerst op onze gebreken. Gedachten als “Oh, hier ben ik wat aangekomen.” of “Jakkes, moet ik me bedekken?” tasten onze geest aan, en krijgen de overhand bij het verder afbreken van ons zelfbeeld.

Maar spiegelseks kan al die zelfontwaarding omkeren. Seks brengt je in een kwetsbare staat wanneer je je ontdoet van je kleren, vergelijkbaar met het bekijken van jezelf in de spiegel. Maar met spiegelseks word je gerustgesteld door je partner als hij je een plezier doet met zijn woorden en daden. Je krijgt te zien hoe zij jou zien: met zoveel liefde. Seks is bedoeld om je gelukkig en geliefd te voelen, en als het tegelijkertijd je zelfvertrouwen kan beïnvloeden, kan spiegelseks beide bereiken. Naast die verslavende o’s!

3. Het verhoogt de intimiteit tussen jou en je partner.

Bij spiegelseks wordt er veel heen en weer gekeken tussen het spiegelende oppervlak en je partner. Met dat laatste zie je elkaar meer oog in oog. Je zou kunnen oppikken wat je partner doet afbrokkelen in plaats van af te gaan op geluiden en lichaamstaal. De communicatie wordt zeker beter, vooral over het onderwerp seks. Na de seks zou je transparanter kunnen converseren over wat je de volgende keer moet herhalen of negeren.

4. Elke hoek is een goede hoek.

De daad doen met een spiegel maakt het mogelijk elkaar vanuit verschillende hoeken te bekijken. Zelfs als jullie standaard seksstandjes hebben, is een spiegel een spelbreker. Je ontrafelt gezichtsuitdrukkingen of lichaamskenmerken die je voor de spiegel niet kon oppikken.

5. Er zijn verschillende spiegels die je kunt gebruiken.

Spiegels zijn accessoires om het huis levendiger en ruimtelijker te maken. Niet alleen dat, ze werken ook als geweldige rekwisieten in je slaapkamer. Afhankelijk van uw gretigheid is er een scala om uit te kiezen. Je kunt altijd opbouwen van kleine spiegels naar grotere of ze verwisselen wanneer je de daad doet voor een pittigere sexcapade. Maak je geen zorgen, we hebben een hele sectie gewijd aan dit voordeel van spiegel seks.

5 soorten spiegels die je kunt gebruiken

Een spiegel ten voeten uit is misschien wel het eerste waar je aan denkt bij spiegelseks. Dat is begrijpelijk omdat je alles ziet ontrafelen (als je ogen niet dichtvallen van genot), maar er zijn ook andere spiegels die je kunt gebruiken als je in de stemming bent. Het gaat allemaal om je fantasie en creativiteit over hoe je ze meer sexy hoeken van jezelf kunt laten vertonen.

1. Handspiegel

Laat je niet misleiden door deze miniatuur, draagbare oppervlakken. Het formaat is een perfect voordeel: het toont de kleine lichaamsdetails die je nooit eerder bij je edele delen hebt gezien. Wie weet of er een moedervlek of moedervlek in de buurt zit? Nou, zeker, je partner kan die ontdekking doen terwijl hij je penetreert. Oh, je kunt een betere close-up krijgen van hen die je gat binnengaan.

De spiegel kan aan de zijkant van je bed staan, of ze houden hem omhoog in een dichterbij gelegen hoek zodat je ogen hem kunnen zien. Kijk hoe je lichaam reageert op je partner. Maar afgezien van deze suggesties, neem de kans om een handspiegel te gebruiken om bepaalde lichaamsdelen te belichten, en kijk hoe ze uit hun dak gaan tijdens de seks.

2. Ijdelheidsspiegel

Of het nu in de buurt is van je kast of je accessoires/make-up stapel, dit type spiegel is een geweldige aanvulling op je sexcapades. Voorovergebogen, grijpend aan de zijkant terwijl je partner krachtig in je stoot, zie je al je make-up op je gezicht regenen door je tranen van genot. Stel je voor dat je het doet voordat je naar je werk gaat, goh, dan kom je vast te laat.

Maar echt, je ijdelheid over jezelf kan van deze wereld zijn als je gezicht praktisch platgedrukt wordt als je de daad doet. En dat is op zelfliefde, toch?

3. Badkamer spiegel

Nog zo’n sterke kanshebber als de vorige! Terwijl je voorover buigt voor je partner, heb je je kont in de lucht. Je sluit je ogen en voelt je nattigheid glijden. Dit kan ervoor zorgen dat je die O snel bereikt terwijl je de randen van de wastafel vastpakt. Als je te ongeduldig bent om het onder de douche te doen of niet nat wilt worden, is een blik in de badkamerspiegel een perfect alternatief.

Maar als je het nog intensiever wilt doen, probeer het dan ergens in het openbaar te doen. Club, restaurant, jij beslist. Laat je exhibitionistische neigingen de vrije loop met dit soort spiegelseks. Zolang je niet betrapt wordt, elkaars grenzen respecteert, je mond houdt en de openbare rust niet verstoort, kun je losgaan!

4. Plafondspiegel

Dit type spiegel is niet alleen om de kamer te openen en meer licht binnen te laten. Als je een kinky babe bent, overweeg dan om een plafondspiegel te installeren voor al je sexcapades. Behalve dat je elkaar vanuit verschillende hoeken kunt zien, kun je elkaar ook van bovenaf bekijken terwijl je je partner berijdt of ziet klaarkomen.

Oh, laten we post-sex door de genoemde spiegel niet vergeten. Je ruwe, bijpassende en opgeblazen uitdrukkingen reflecteren terug naar jou en je partner. En man, je kan niet anders dan glimlachen als de seks extra geweldig is.

Als je deze spiegel niet hebt, probeer dan een kamer in een motel te boeken. Dit soort spiegelseks moet op je bucketlist van sexcapades staan!

5. Volledige spiegel

Ah, ja. We kunnen de beste optie voor spiegelseks niet laten liggen. Je kunt staand, voorovergebogen of liggend klaarkomen. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer, of welk relevant deel van je huis is geplaatst, vang een compleet overzicht van je sessie.

Je kunt het allemaal zien, van zoenen, likken, zuigen en stoten, als je ogen sterk genoeg zijn om het plezier aan te kunnen. Kracht is de sleutel hier, babes. Verblind jezelf niet voor de sensaties en wees er getuige van hoe mooi seks met je partner kan zijn.

15 Spiegel Seksstandjes om te proberen

Deze seksposities zijn aan te passen aan elke kamer of setting, maar de spiegel die je gebruikt is het belangrijkste middelpunt. Ontdek deze opwindende spiegelposities zodra jij en je partner hebben besloten welk type spiegel jullie gaan gebruiken.

1. Kantelende Toren

Wil je je ooit fysiek en seksueel op het randje van je tenen voelen? Met dit standje gaan je billen en benen de lucht in en strekken je ledematen zich uit, zeker als je partner je plek heen en weer slaat!

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Je ligt op je rug. Met of zonder hulp van je partner til je je kont op en landt je benen tussen hun schouders. Je partner moet je kont vastpakken als je eenmaal gesetteld bent, zodat je stabiel in de positie ligt. Vanaf daar kun je je beter vasthouden aan de lakens of het kussen terwijl je hem het tempo van de beweging laat bepalen.

Te gebruiken spiegel: Volledige spiegel

Tip: Gebruik je buik- en bilspieren als je de positie vasthoudt, zodat je lichaam niet over je partner heen zwaait.

2. Bump en Grind

Als u van rugdekking houdt, waarom doet u de daad dan niet in die positie? Ga dicht bij je partner staan terwijl je elkaars love handles in de spiegel streelt.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je partner staat achter je terwijl je met je gezicht naar voren in de spiegel staat. Til één been in een gebogen positie naar zijn knie, en je partner plaatst zijn handen op zijn middel om je als in een rugknuffel vast te houden. Aan de andere kant kun je de zijkanten van de spiegel vasthouden of je benen verder spreiden om jezelf te stabiliseren terwijl hij je penetreert.

Te gebruiken spiegel: badkamer-, badmeubel- en grote spiegels

Tip: Vraag je partner om je borsten te masseren als je stabiel genoeg bent om rechtop te staan. Laat hem met je tepels spelen en kijk hoe je reageert en ontrafelt in de spiegel.

3. Goddelijk gebed

Dames, bereid je voor om geprezen en genezen te worden. Jij wordt een religie, en je partner is een gelovige als ze je in dit standje hemels eten.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Blijf zitten in een stoel of op de rand van het bed. Je partner knielt voor je, spreidt je benen en staat klaar om je gevoelige kern naar believen aan te vallen. Stofzuigen, zuigen, likken, misschien moet je zelfs een gebedje doen voor je geestelijke gezondheid als ze je verslinden. Zelfs als ze je clitoris zien en ermee spelen tot hun genoegen, is het game over. Bonuspunten als ze een vernederaar zijn en het met rust laten om je te laten kronkelen. Maar als ze willen prijzen, zullen ze toegeven aan al je behoeften.

Te gebruiken spiegel: Een spiegel over de volle lengte kan gebruikt worden als je ze voor of aan de zijkant plaatst. Een handspiegel kan ook nuttig zijn; plaats hem bij je onderbuik, waar je hun tong kunt zien spelen met je *mauw*.

Tip: Vingeren terwijl ze je leegeten, zodat ze je g-spot kunnen raken en sneller klaarkomen. Plus, als je een handspiegel gebruikt, kun je zien hoe ze hun vingers inbrengen en ze nat zien worden. Gewoon heet!

4. Reverse Cowgirl

Wacht even, meiden! Als je er op gebrand bent om je partner te overtreffen, om je dominantie te laten gelden, zal deze spiegelsekspositie hem eraan herinneren hoe bekwaam en goed jouw seksspel is. Plus, jij ziet het allemaal gebeuren in jouw reflecterende oppervlak naar keuze.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je partner ligt op het bed, benen op heuplengte uit elkaar. Laat je voorzichtig op hem zakken, schrijlings op hem. Plaats een been aan elke kant van het lichaam en wieg met je heupen. Kijk naar jezelf terwijl je geniet van hun omtrek, en spring op en neer zodra je een ritme hebt gevonden dat jij en je partner kunnen volgen.

Te gebruiken spiegel: Naast een passpiegel aan de zijkant is het gebruik van een plafondspiegel perfect voor deze positie. Je kunt de verwrongen gezichtsuitdrukkingen van je partner boven zien, en observeren welke andere delen van hen je kunt aanraken. Dit laatste is ook geweldig als je de gemiddelde cowgirl positie doet.

Tip: Voeg wat clit play toe in deze spiegel seks positie. Zelf toegebracht of leid hun vingers naar jouw magische knop. Oh, en laat ze van voren met je borsten spelen!

5. Perfect uitzicht

Als je snel klaar wilt komen, kun je met deze spiegelpositie in een mum van tijd je hoogtepunt bereiken. Je ziet ook hoe je partner je in real time domineert.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Buig voorover en plant je handen op de spiegel. Uw partner zal zich achter u plaatsen en u met krachtige bewegingen bij de heupen nemen. Zij bepalen het tempo terwijl jij alles accepteert wat ze je geven.

Spiegel: Badkamer- en ijdelheidsspiegels zijn geweldige opties omdat je borst kan rusten.

Tip: Pas hier de degradatiekink toe! Van je partner die je haar naar achteren trekt en vieze dingen in je oor zegt tot gewurgd worden, het is alsof je thuis naar een pornofilm kijkt. Of welke openbare ruimte je ook vindt, volg de regels van de ruimte en laat je niet betrappen!

6. Doggy Style

Van achteren beffen is altijd een hete optie, genietend van de klap die je partner je rug gaf. Deze klassieke positie is een goodie en faalt nooit om vlammen aan te wakkeren waar jij en je partner het ook doen.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je zit op handen en voeten en leunt een beetje achterover zodat je je ellebogen niet blokkeert. Je partner ligt en gaat langzaam zijn lid achter je in, met zijn handen op je middel terwijl hij je in de vergetelheid duwt. Kijk naar hun uitdrukkingen in de spiegel terwijl ze genieten van je strakke *meow*.

Te gebruiken spiegel: Volledige spiegel

Tip: breng verstikking ter sprake terwijl je dit standje doet. Vraag je partner om zijn hand op je nek te leggen en te zeggen hoe zacht of hard je wilt gaan. Zorg ervoor dat je er doorheen kunt ademen en dat je veilig bent!

7. Perziken uit

Als je een beetje hebt meegezongen, begrijpen we je helemaal, en het wordt nog beter! Verdrink je lippen in deze 69-ning spiegelseks positie met de piemel van je partner vlak bij je ogen. En je kont? VIP zit op het gezicht van je partner als een maaltijd om van te genieten.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je partner ligt ontspannen op het bed of kussen. Zijn benen staan wijd open. Ze kunnen volledig gebogen zijn, of één been is gestrekt. Plaats jezelf dicht bij het gezicht van je partner terwijl je zicht zijn naakte kruis is. Plaats je benen aan één kant van zijn gezicht. Sla je armen om de dijen van je partner terwijl je partner zijn handen op het vlees van je billen legt terwijl jullie beiden met je orale handelingen beginnen.

Te gebruiken spiegel: Een full-length spiegel gehoekt op de zijkant kan uw beide stomende bewegingen vastleggen, waarbij u probeert oogcontact aan te wakkeren wanneer een van u de ander versuft laat kreunen of kreunen. Een plafondspiegel is een andere avontuurlijke optie, waar jullie glimpjes kunnen opvangen van elkaars lichaam dat van die o’s afbrokkelt. Je kunt elkaar zelfs op andere manieren helpen om elkaar te plezieren.

Tip: Wissel het af door te wisselen wie bovenop ligt. Aangezien je partner oorspronkelijk op de bodem ligt, moet je het ook eens proberen, zodat je je mindblown reflecties kunt zien op welke spiegel je ook gebruikt.

8. Vlieg Hoge Gal

Maak een reis op mijlhoogte zonder het echte vliegtuig met dit spiegelseksstandje, waarbij je direct vele hoogtepunten kunt bereiken. Er zullen tenminste geen boze passagiers zijn als je die o’s pakt!

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je partner zit op het bed of kussen, benen uit elkaar. Jij schuift als een stoel op hun lid met je rug naar hen toe. Hun handen grijpen om je middel. Je kunt hem zo langzaam of snel berijden als je wilt. Laat je handen ronddwalen; richt ze zelfs op bepaalde delen als je vanuit de spiegel kijkt.

Te gebruiken spiegel: Full-Length Spiegel

Tip: Beweeg deze positie om de beurt; laat je partner naar boven stoten terwijl jij je vasthoudt aan hun dijen.

9. Zeus

Seks draait om het geven van hemelse o’s aan elkaar. Dus koester je partner als de Griekse god die ze zijn met deze heerlijke spiegel seks positie.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Je partner staat rechtop terwijl jij je knieën laat zakken. Sla je armen om hun middel of leg je handen op je billen. Je mond neemt hun lengte op, centimeter voor centimeter. Laat hun handen met je spelen, of als je groen licht geeft, duw je je gezicht naar voren om meer van hen door te slikken. Gebruik ook je tong, vooral als je ze begint te plagen bij het rode puntje.

Te gebruiken spiegel: Een spiegel op ware grootte kan je partner laten zien terwijl je je hoofd heen en weer beweegt. Een handspiegel kan ook worden gebruikt om precies in te zoomen op hoe je mond zich om hem/haar heen wikkelt en hem/haar met een knal in zijn geheel likt en zuigt!

Tip: Blaas de geest van je partner tijdens deze lekkere pijpbeurt op door hun ballen te strelen en te likken. Ze zijn daar extra gevoelig voor aanraking, dus zorg ervoor dat je ze meeneemt als je ze naar hun o’ brengt!

10. Missionaris

Bewaar het beste voor het laatst. Deze veelzijdige sekspositie kan zich perfect aanpassen aan spiegelseks, met meer intimiteit omdat je oog in oog staat met je partner. Of liever gezegd, ogen sluiten boven in het plafond.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Ga achterover op het bed liggen, en laat je partner boven je zweven. Spreid je benen wijder, ze glijden in je en het is aan jou waar je je vasthoudt. Hun haar, rug, armen, durf gewoon je ogen niet te sluiten van de heerlijke bewegingen,

Spiegel te gebruiken: Hoewel een volledige spiegel aan de zijkant elke stoot vastlegt, verheft een plafondspiegel de hele ervaring. Vele scènes staan klaar om zich te ontvouwen, kijken hoe je partner je volspuit, je mond naar lucht hapt, je nagels zijn rug schrapen, en meer. En het is allemaal het best te zien van bovenaf.

Tip: Sla het voorspel niet over als je een plafondspiegel gebruikt. Doe het gewoon niet, en kijk wat er gebeurt als je de hele sessie opbouwt tot de belangrijkste gebeurtenis. Je zult er nooit genoeg van krijgen hoe een architectonisch stuk verandert in een ideale handlanger in de seks.

11. Gekussen

Misschien ben je nog steeds verlegen om je volledige naaktheid bloot te geven aan je partner, ongeacht hoe lang jullie relatie al duurt. Deze sensuele spiegelseks positie spoort je echter aan om oogcontact te maken (ook al kan dat lastig zijn) om je partner van bovenaf aan te trekken en te verleiden.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Bereid je voor op doggy style (zoals eerder vermeld), daal dan langzaam af naar het bed. Zolang je niet geplet bent in de bodem, neemt je partner de leiding bovenop terwijl je op het kussen ligt.

Spiegel te gebruiken: Een spiegel ten voeten uit ontrafelt alle dierlijke en sensationele gevoelens waar jij en je partner naar toe bouwen.

Tip: Wie in de billen zit, probeert tussen de stoten door zijn rug te buigen, zodat je een parmantig beeld krijgt van je borst/borsten en die in de spiegel kunt laten zien.

12. Verslind me

Lepelen, maar maak er 69 van. Er is geen kleine of grote lepel als jullie allebei een verrukkelijke smaak van elkaar krijgen.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Rust op je zij terwijl je je benen buigt en uit elkaar spreidt. Je partner neust zijn hoofd tussen je dijen met zijn handen op je kont, binnenkant van je dijen of heupen. Tegelijkertijd zal hij je met zijn mond en tong verwennen. Ze zullen ook hun benen spreiden om je toegang te geven tot hun private delen voor je “feestmaal”.

Spiegel te gebruiken: Een plafondspiegel kan een blik opvangen van je lichaam in actie.

Tip: Leg een kussen bij de schouder van jou en je partner op het bed of kussen, zodat hij halverwege de seks niet verkrampt.

13. Begroet uw koningin

Leun achterover en ontspan in deze met sterren bezaaide spiegelseks positie terwijl je door de hoogtepunten van je partner rijdt en je penetreert tot een almachtige set orgasmes. En dat allemaal om jou te prijzen als de koningin van hun wereld.

Hoe doe je deze Spiegel Seks Positie: Je partner knielt met beide benen op de grond terwijl jij je op hun schoot nestelt en voorzichtig binnendringt. Je benen zijn gebogen aan weerszijden van de benen van je partner, en je nek is opzij gestrekt om ruimte te maken voor het hoofd van je partner om in te neuzen. Ga ham op je beide handen, zoals laat die van hen rond je lichaam raggen, terwijl je hen ook helpt tot waar het bij jou aangenaam aanvoelt. Grind je heupen tegen die van hen of mix en match met hun opwaartse stoten in je.

Te gebruiken spiegel: Een spiegel ten voeten uit is je beste gok om te prijzen of geprezen te worden.

Tip: Houd je niet in met die kussen! Buig je lichaam om elkaars lippen te ontmoeten in een verhitte razernij, of laat je partner je nek of je rug kussen. Je kunt ook de vingers of handen van je partner kussen als ze je overal aanraken.

14. Link Me Up

Avontuurlijk genoeg om je seksuele nieuwsgierigheid voor de verandering naar de badkamer te brengen? Deze opbeurende spiegelpositie zal je opzwepen voor een vurige, goede tijd, waarbij je een nauwere band (of link) met je partner creëert. Misschien is dit ook een geweldig standje voordat je onder de douche stapt, want niemand wil natte ongelukjes.

Hoe doe je dit spiegelseksstandje? Leun tegen een muur of blijf staan op de badkamervloer. Wacht tot je partner je met zijn armen in de lucht tilt en koppel dan je benen achter zijn heupen. Sla je armen om zijn nek terwijl hij bij je naar binnen gaat. Begeleid hem daarbij, zodat hij je geen pijn doet. Laat je aanpassen aan alle nieuwe gevoelens en geniet dan van de tenenkrommende penetratie van je partner die de leiding neemt.

Spiegel te gebruiken: Een badkamerspiegel kan het verhitte stukje vastleggen van jullie lichamen die tegen elkaar aangedrukt worden en in plezierige synchronisatie bewegen.

Tip: Voed jezelf voor je partner en versterk je armen vooraf, zodat je geliefde niet eerst op de grond kukelt voordat hij in een orgasme stort.

15. Onweerstaanbare Cobra

Ontketen je wilde zintuigen door middel van deze glibberige spiegel-seks positie die de aandacht van je partner boeit en je in seksuele vergetelheid brengt.

Hoe doe je deze spiegelpositie? Je partner zit op de vloer, of een ander oppervlak (bij voorkeur zacht) met de benen licht gespreid. Aan de andere kant heb jij je rug naar hem gericht terwijl je op hem neerdaalt. Buig uw rug boven de benen van uw partner om uw borst verder bloot te stellen in de spiegel. Je armen moeten aan elke kant van je partner worden geplant. Buig je benen tot ze op dezelfde hoogte zijn als de zijden van je partner. Weer terug naar je partner, hun handen kunnen op je middel geplaatst worden, of één houdt je gebogen knie vast.

Spiegel te gebruiken: Een spiegel ten voeten uit kan jou en je partner gevangen houden in een wellustige roes vol ondeugendheid.

Tip: Als je rug sterk genoeg is om zijn boog te houden, laat je partner dan aan je haar trekken voor een intensere ervaring. En hou die kreunen niet in want we weten zeker dat jullie genieten!

8 Spiegel Seks Tips om te onthouden

Als het gedeelte over spiegelseksstandjes je helemaal te gek maakt, moet je voor dit gedeelte misschien een beetje kalmeren. Goed voorbereid zijn voordat je deze vorm van seks probeert, zorgt voor veiligheid voor jou en je partner, dus hier zijn onze tips om je spiegelsekscapades de moeite waard te maken.

1. Laat je verlegenheid achterwege.

Die eigenschap zou niet eens uitgenodigd moeten worden bij je sexcapades, omdat het je tegenhoudt van nieuwe, geestverruimende ervaringen. Vooral als een spiegel de rauwe kant van je lichaamsbouw laat zien, heeft het geen zin om je te verstoppen. Maar tegelijkertijd moet je jezelf niet dwingen om je te binden aan iets waar je je ongemakkelijk bij voelt.

Bespreek met je partner hoe je met dit soort seks omgaat, waarbij je verschillende maten spiegels kunt gebruiken. Vanuit daar, ontcijfer welk standje je moet doen zoals we hierboven hebben aangegeven. Spiegelseks moet je wilde kanten ontsluiten, dus belemmer jezelf niet om je kinkier kant te laten zien!

2. Breng de stemming erin.

Ga niet overhaast te werk! Bepaal het tempo of de toon van de sessie; wordt het ruw? Langzaam? Intiem? Vernederend? Als dat geregeld is, overweeg dan andere accessoires toe te voegen. Muziek, kaarsen, schemerlicht, maak gebruik van je creativiteit. Neem ook de tijd met voorspel, zoenen en aanraken, waar jij en je partner ook zijn.

3. Doe een striptease.

Niets is verleidelijker dan jezelf langzaam uit te kleden voor je partner voordat je de daad doet. Je kunt elkaar helpen door samen je kleding uit te trekken, of je nu rechtop staat of al woelt in de lakens. Bonuspunten als er muziek op de achtergrond is, waarbij je je partner een show kunt geven die zijn kruis nog harder zal maken. Dus zwaai met die heupen en laat je partner nog meer kwijlen, schat!

4. Verander elke keer van hoek.

Dus je hebt weer zin in spiegelseks, maar hoe kan ik het pittiger maken? Door de hoeken van de seksstandjes te veranderen, gebruik je andere spiegels in je sessie. Of je nu wilt dat je partner je rug pijpt of je verslindt als een lekkernij, je hebt toegang tot andere spiegels (zoals wat we in het begin noemden) en maximaliseert hun seksuele magie. Dus zelfs als je al geniet van wat je hebt geprobeerd, kan het geen kwaad om nieuwe standjes te proberen.

5. Verbreek het oogcontact niet.

Er is niets zo verkruimelend als je ogen sluiten met je partner als je je orgasme bereikt. Of je nu in de spiegel kijkt of naar elkaar, beleef samen een gedeeld orgasme en laat alles eruit. Of welk standje je ook doet, kijk altijd om naar hun ogen voordat je je daad hervat. Oogcontact kan onthullen hoe je je voelt zonder dat er woorden aan te pas komen, dus gebruik dat in je voordeel.

6. Bekijk jezelf in de spiegel.

Weglopen voor je angsten brengt je nergens vergeleken met ze onder ogen zien. Als je nog steeds twijfelt over je spiegelbeeld, maar toch geïntrigeerd bent om spiegelseks te proberen, neem dan babystapjes door een blik op je spiegel te werpen. Dat kan elke spiegel zijn die je thuis hebt en geef jezelf dan een minuut of twee de tijd. Train je geest om zich te concentreren op het positieve en bestrijd het negatieve.

Je kunt ook volledig gekleed beginnen, en in de loop van de tijd jezelf zien strippen tot je naakt bent. Zeg affirmaties op voor jezelf en spreek woorden van waardering uit voor je lichaam. Want als je eenmaal leert jezelf beetje bij beetje te waarderen en lief te hebben, kun je dat resoneren met je partner.

7. Integreer andere kronkels.

Spiegelseks en het innemen van de standjes die we hierboven hebben opgesomd zijn op zich al leuk en pittig. Maar waarom zou je de stemming niet nog meer versterken met andere kinks? Of je nu een beginner of ervaren bent in spiegelseks, elke kink is een ideale toevoeging. Enkele voorbeelden die we sterk aanraden zijn food play, corruptie kink, degradatie kink, en lof kink.

Vooral die laatste. Het versterkt de romantische stemming en geeft elkaar verder geruststelling.

8. Voeg wat seksspeeltjes en glijmiddel toe.

Met welk spiegelseksstandje jullie ook klaarstaan, het inbrengen van een seksspeeltje vooraf of tijdens de daad maakt veel meer opwinding en genot los bij jullie beiden. Niet alleen dat, orgasmes zullen bij jullie beiden moeiteloos en hemels loskomen. Dan met glijmiddel, het maakt de ervaring soepeler en intiemer als je beweegt in perfecte en veilige sync. Ja, glijmiddel is veilig voor de eigenaar van de vulva, vooral om scheuren te voorkomen tijdens de daad.

Conclusie

En daarmee is onze gids voor Spiegel Seks klaar! Het is niet alleen een visueel snoepje, maar het versterkt alleen maar de penetratie en opwinding tussen jou en je partner. Je krijgt verschillende hoeken van elkaar te zien zonder je te verstoppen, waardoor de natuurlijke genegenheid en seksuele drang die je voor elkaar hebt wordt vastgelegd.