Paret Taurus man Cancer woman är sött och hemtrevligt, eftersom de båda har liknande prioriteringar i livet. Men finns det tillräckligt med avstånd mellan de två för att hålla en gnista i förhållandet? Dessutom, hur hanterar två personer som båda är mycket intresserade av stabilitet det oundvikliga gungandet av båten när de behöver ha en tuff konversation?

Känslomässig förbindelse

Kräftkvinnan är notoriskt omhändertagande. Taurusmannen kommer att äta upp det, särskilt när det kommer i form av mat. Han kanske till och med tycker om att laga mat själv, men i hemlighet gillar han att bli ompysslad lite grann. Det är därför som Taurusmannen kan bli besatt av en Kräftkvinna och börja jaga henne.

Taurusmannen är kapabel att sensuellt förföra cancerkvinnan. Han är bekväm i sin kropp, vilket är hett oavsett hans utseende, men han kanske ser bra ut också. Han vet hur man använder en avslappnad beröring i det dagliga livet. När han får den första dejten inplanerad kommer hans uppskattning av de finare sakerna i livet att göra den till en värdefull upplevelse. Han kanske är en större spenderare än vad kräftan skulle vara på egen hand när det gäller att välja ett trevligt ställe att gå på, men hon kommer utan tvekan att njuta av det.

När Taurusmannen och Kräftkvinnan utvecklar en relation kan Taurus dock bli lite överväldigad. Han kommer inte att veta vad han ska göra med hennes önskan att känslomässigt packa upp saker och ting. Taurusen kan själv vara lynnig ibland, men hans lynnighet är mer surmulen, medan Kräftan är mer benägen att vilja prata om det när hon har en tuff dag.

Kräftkvinnan dras till det lugna lugnet hos Taurusmannen. Om han kan visa henne att han är en god lyssnare kommer hon att känna sig tryggare med honom. Tyvärr kommer hon troligen att vara den större prataren och orosmannen i förhållandet. Taurusmannen kommer att må bättre om han generellt sett kan gå med på detta, men han har en egen envis sida och Kräftkvinnan måste låta honom sätta ner foten ibland. Han kommer att bli förbittrad om han alltid måste ge efter för henne.

All kommunikation mellan Taurus och Cancer kommer inte att ske genom tal. De här två förstår bara intuitivt varandra eftersom de har tillräckligt likartade förhållningssätt till livet.

Potentiella problem uppstår när förhållandet mellan Taurusmannen och Kräftkvinnan går över gränsen från saker som kan gå utan att säga till saker som blir antagna. Dessutom, efter att användandet av antaganden som en form av kommunikation oundvikligen resulterar i drama, kommer dessa två att låta det sjuda i stället för att rensa luften. Så mycket som Kräftkvinnan är bekväm med att oroa sig högt ibland, kommer både Kräftan och Taurus sannolikt att släta över meningsskiljaktigheter som egentligen borde tas upp mer öppet.

Kommunikation och intellekt

När det gäller vardagliga frågor kommunicerar Taurus och Cancer mycket bra. Båda är förankrade i hemmet och den fysiska världen. Ingen av dem behöver övertyga den andra om att gräsmattan behöver klippas eller att altanen behöver putsas om, vilket kan vara fallet med en partner i eldtecken som hellre vill tillbringa helgen med att komma ut ur huset eller en partner i lufttecken som hellre vill läsa en bok. Istället märker nog Taurusmannen och Kräftkvinnan behovet av underhåll samtidigt.

Denna gemensamma prioritering bidrar till kompatibiliteten mellan Kräftan och Taurus. De kan planera tillsammans för att förbättra sitt hem. Kräftkvinnan kanske är den mer ordningsamma av de två när det gäller att skriva checklistor. Taurusmannen kommer bara att gå till järnaffären och hämta förnödenheter mer intuitivt. Oavsett detta är de ändå på samma sida.

När paret Taurusman Cancerkvinna är övertygade om att deras hem är i god ordning älskar de att resa tillsammans. Taurusmannen gillar lyx, men Kräftkvinnan kommer att oroa sig för att spendera pengar. De tycker båda om friluftsliv, så camping i ett fritidsfordon skulle vara en bra kompromiss.

Bräd- och kortspel kan också vara en utmärkt inomhusaktivitet för Taurusmannen med Kräftkvinnan eftersom de gillar rekreation med struktur.

Taurus och Cancer är båda intelligenta, men som par kan de kanske inte kanalisera detta intellekt till att lösa alla världens problem när det gäller politik och religion. De värdesätter familjeharmoni, så de kommer troligen att hålla sig till vilken politisk och religiös tillhörighet de ärvt från sina föräldrar. De kan också vara den sortens familj där alla kommer överens om att inte diskutera dessa kontroversiella ämnen av rädsla för att provocera fram konflikter.

När Taurus och Cancer bildar familj kommer de att vara bra föräldrar för sin avkomma. Att ta hand om små barns fysiska och känslomässiga behov är lätt för dem. Men när barnet blir tillräckligt gammalt för att kräva svar på livets stora frågor kan Taurus och Cancer som föräldrar få kämpa. De är inte ytliga, men de önskar bara att människor inte skulle göra livet så komplicerat. De hatar allt som kan få båten att gunga.

Gemensamma värderingar

De gemensamma värderingarna är höjdpunkten i kompatibiliteten mellan Taurus och Cancer. Båda värdesätter stabilitet och trygghet. Om Kräftkvinnan och Taurusmannen är unga kommer de att skynda sig att gifta sig och flytta ihop. Om de börjar bo tillsammans eller gifter sig först beror på kulturella normer, men båda tenderar att vara bundna till dem.

Däremot är Taurus och Cancer inte lika personligt engagerade i detaljerna i religiösa dogmer för deras egen skull som Stenbockarna kanske är. Kräftkvinnan oroar sig särskilt för vad folk tycker. Taurusmannen oroar sig mer för sin egen bekvämlighet än för andras åsikter. Ändå erkänner han att det skulle störa hans bekvämlighet om han hade grannskapets uppvaktare i hälarna.

När kräft- och tjurparet väl har fått sitt engagemang cementerat skulle de vilja bygga bo. De kommer att köpa ett eget hus så snabbt som möjligt för att göra det till sitt hem, troligen med en del ombyggnader inblandade. Även om de måste hyra kommer de att ägna sig åt inredning och trädgårdsskötsel i den utsträckning som deras utrymme tillåter.

Även om deras smaker i huvudsak är kompatibla kan det fungera bäst för dem att ha en viss arbetsfördelning, till exempel att den ena får välja färgfärger medan den andra ansvarar för trädgården. Den som får välja färgfärgerna kommer den andra inte att ha något emot det särskilt mycket. Ingen av dem gillar vilda, ljusa färger, så resultatet kommer att bli smakfullt och hemtrevligt i vilket fall som helst.

Paret Taurus man Cancer woman värdesätter trygghet. Båda kommer troligen att söka de stabila arbeten som behövs för att göra det möjligt. En balans mellan arbete och familj är dock viktig för båda två. De arbetar hårt och spelar hårt, men att spela för paret Taurus och Cancer innebär oftast en brädspelskväll snarare än fallskärmshoppning.

Förtroende

Kräftkvinnan kan vara mer svartsjuk än en Skorpionkvinna – och mer okontrollerad om hon blir lurad. Så medan en Skorpionkvinna kanske hittar andra skäl att stanna kvar i ett förhållande där hennes partner har varit otrogen, är det troligare att en Kräftkvinna bränner jorden.

Taurusmannen har mycket att se upp för. Kräftkvinnan vet att Taurus sensuella natur kan vara attraktiv för andra kvinnor. Hon kommer därför att hålla ett hårt grepp om honom.

Ju mer Kräftkvinnans osäkerhet kan höras öppet, desto mindre dramatik kommer det att bli. Hur utmanande det än är för Taurus och Cancer att få de svåra sakerna ur vägen, behöver dessa två verkligen diskutera sina gränser istället för att sura när den ena personen inte antog vad den andra personen gjorde.

Taurusmannen själv är också kapabel till svartsjuka, så både Taurus och Cancer behöver vara tydliga med vad som sätter igång dem. Är utlösaren att sms:a en kollega, eller är det att stirra på medlemmar av det motsatta könet offentligt? Hur småaktigt det än låter behöver de få det ut i det fria och prata om det.

Ibland kan det räcka med att prata om det för att paret ska få reda på vad de behöver. Om det inte är det bör Taurus och Cancer göra upp en plan för hur de ska gå vidare. Realistiskt sett kommer det förmodligen att handla om att gå med på vad den mer känsliga partnern föredrar. Kan detta kännas kvävande? Ja, men det här parets allmänna stämning tenderar att vara kvävande till att börja med.

Intimitet

I sängen är Taurus och Cancer på den vaniljiga sidan. De håller sig till det raka snarare än att införliva många spännande kärlekstekniker. De är dock båda nöjda med situationen.

Taurusmannens fysiska atleticism är anpassningsbar, så han skulle kunna vara kinkier med en annan partner som vill det. Kräftkvinnan lyfter fram den mjuka sidan hos Taurusmannen. Hon älskar att gosa och han är glad att göra det.

Taurusmannen och Kräftkvinnan tar med sig beröring i sitt dagliga liv, inte bara i sovrummet. Köket och, naturligtvis, soffan kan också vara platser för kramande. Men när det är dags att bli stygg är deras sovrum redan smakfullt inrett för maximal komfort.

I Taurus och Cancers intima möten är deras förmåga att kommunicera intuitivt till hjälp. De gör inte heller något fruktansvärt komplicerat, så det finns mindre att prata om. De båda föredrar att hålla sitt sovrumsliv enkelt.

För Taurus-mannen kan sex kompensera för andra utmaningar i förhållandet. Detta gäller i mindre utsträckning för Kräftkvinnan. Även om båda har känslomässiga behov som måste hedras kan de finna trygghet genom att dra sig tillbaka till primära arketypiska roller. Oavsett vad som händer i övrigt är Taurus mannen bredvid sin kvinna.

Det som vanligtvis gör sovrumsaktiviteterna kryddiga är en viss skillnad mellan partnerna. Därför kan det vara bra att titta på de astrologiska härskarna för stjärntecken för att hitta en separation mellan Taurus och Cancer. Taurus styrs av Venus, som värdesätter njutning för dess egen skull. Venus är definitivt involverad i den typ av kärlek som ger bränsle till en sexuell förening mellan två vuxna.

Samtidigt styrs Kräftan av månen, som fokuserar på den omhändertagande typen av kärlek. Om Kräftkvinnan är mamma eller försöker bli det kan hon vilja att den aspekten av sig själv hedras på något sätt eftersom hon anser att det är en viktig del av hennes identitet.

I det sällsynta fallet att Taurusmannen och Kräftkvinnan hade gemensamma kinks (eftersom ingen av dem vill ses som ”konstig”) kan fetischen ligga någonstans i detta område.

Utmaningar i förhållandet

Potentialen för komfort mellan Taurusmannen och Kräftkvinnan är hög. Tillväxtpotentialen är dock låg.

Både Taurus och Cancer älskar att vara i sin komfortzon. Det finns en ömsesidig rädsla för att gunga båten, och ingen av dem är benägna att utmana status quo. Resultatet kan bli en form av tristess som är svår att erkänna. Hur kan man klaga när man har allt man vill ha?

Särskilt Kräftkvinnan kan lätt bli förolämpad, och Taurusmannen vill inte börja bråka med henne. Om hon inte gråter över hur han sårat hennes känslor kan hon gryda i tystnad. Taurusmannen går därför på tå runt henne, rädd för varje hot mot hans säkerhet. En av hans största rädslor är att bli dumpad.

Taurusmannen är mer bekväm med att öppna sig för de andra fasta tecknen som Lejonet, Skorpionen och Vattumannen. Detta beror på att de andra fasta tecknen är villiga att ha ett stort, högljutt gräl och hålla ihop, oavsett om de borde eller inte.

Taurusen uppfattar inte att Kräftkvinnan har den viljan att ha det så, så han stoppar undan sina klagomål tills han exploderar, och då slutar han med att vara den onda killen.

Varje tecken har sina utmaningar, och individuell mognad kan hjälpa till att hantera dem. Kräftkvinnans kompatibilitet kan till exempel vara bättre med en partner som inte är rädd för henne. Om hon kan försäkra Taurus-mannen om att hon inte kommer att dumpa honom över någon liten upprördhet kommer han att känna sig tryggare att öppna sig så fort något börjar störa honom innan det blir en kris.

På samma sätt, om Taurusmannen kan bekräfta Kräftkvinnan när hon blir upprörd i stället för att stänga in sig i sin egen rädsla, kan hon slappna av. När hon känner sig allmänt hörd kommer hon att vara mindre på jakt efter kränkningar. Således är den enda vägen till varaktig fred för denna riskrädda duo att ta lite risker.

Är Taurus och Cancer en bra matchning?

Taurus kompatibilitet med Kräftan är inte den mest svidande, men den är trygg. Om det är vad de båda vill ha, varför inte? De har stor potential för ett långsiktigt förhållande så länge de inte blir uttråkade. När Taurusmannen är kär i Kräftan finner han sötma och hemtrevnad. Samtidigt beundrar Kräftan de tysta och lugna dragen hos Taurus.

Taurus och Kräftan har många saker gemensamt, och ofta behöver de inte ens ord för att förstå varandra. Men Taurus man Cancer kvinna själsfränder måste ibland leva i den verkliga världen där människor kommunicerar verbalt. Ju mer de kan prata öppet, desto bättre skyddade är de från svartsjuka och långvarigt pyrande missnöje. De måste lära sig att se konversation som ett hjälpmedel snarare än ett hot mot större intimitet.

Taurusmannen och Kräftkvinnan är sannolikt på samma sida när det gäller viktiga livsaspekter som att slå sig ner och bilda familj. Även detta är dock ett viktigt samtal att föra. Det hjälper dem att förstå att deras vardagsintressen är ganska lika eftersom den typen av kompatibilitet spelar roll när du tillbringar mycket tid med någon i ett långsiktigt förhållande.

Är Taurus kompatibel med Kräftan? Om de båda är överens om att de vill ha ett lugnt liv utan mycket spänning, ja, då är det en tillräckligt bra matchning. Taurusmannen och Kräftkvinnan är båda praktiska och omhändertagande, och båda vill slå sig till ro. Deras värderingar och preferenser är i allmänhet i harmoni, till den grad att de lätt skulle kunna tillbringa en helg – eller längre! – tillsammans och njuta av att göra alla samma aktiviteter. De har också båda en potential för värme och sötma.

Taurus och Cancers kärlekskompatibilitet hindras dock av en dubbel dos av önskan om bekvämlighet. Det här paret kan hålla ihop länge eftersom de är lyckliga på många sätt eller för att ingen av dem vill göra slut. Men tyvärr har båda tendenser till självbelåtenhet och att använda antaganden som en form av kommunikation, vilket gör att problem kan gro ihjäl.