En Lejonkvinna, född mellan 23 juli och 22 augusti, är en av de mest kraftfulla och inflytelserika personerna du kan stöta på. Eftersom de styrs av solen och symboliseras av lejonet anses Lejonkvinnor vara starka, lojala och djärva. Så låt oss ta reda på hur du kan attrahera en Leo-kvinna och vinna hennes hjärta.

Vad du kan förvänta dig av en Leo-kvinna

Leos, precis som lejon, kan hantera vad livet än kastar på dem. De är djärva äventyrare som är kända för att ta risker i stundens hetta. Ibland kan detta leda dem in i fara, men de är tillräckligt smarta för att hantera alla problem som kan uppstå. De reser sig alltid upp igen när de blir nedslående.

Kvinnor som är födda i Lejonets tecken kan vara dramatiska. De är utmärkta historieberättare tack vare sina kreativa tendenser och sin potential. Många Leo-kvinnor är duktiga på att sjunga, dansa, agera eller skriva. De presterar också bäst när de har ansvaret.

Dessutom hatar de att bli tillsagda vad de ska göra. Leos tenderar att ha en kommenderande närvaro och vill vara de som fattar besluten. De är vanligtvis alfa- eller dominanta typer. De är alltså inte någon som bara följer reglerna.

Leo-kvinnor anses vara starka ledare, men de har en mjuk sida som alla andra stjärntecken. De kan framstå som skräckinjagande lejon på ytan, men deras inre unge dröjer sig kvar. Leos är härliga följeslagare och älskare.

En Leo-kvinna förkroppsligar allt romantiskt: hon är passionerad, poetisk, eldig och omtänksam på samma gång. En Leo-kvinna kommer aldrig att överge sin partner. De är faktiskt extremt beskyddande för dem de älskar. I allmänhet är Leo-kvinnor underbara flickvänner.

Hur man attraherar en Leo-kvinna

Leo-kvinnor uppskattar energiska, charmiga och hängivna män. Hennes idealiska partner är ljus och glad och någon som inte tar livet på alltför stort allvar. Därför letar hon alltid efter en partner som kan vara hennes älskare och närmaste vän. Hon kommer dock bara att dejta en man när hon känner omedelbar kemi med honom.

Leos är kompatibla med andra Leos och lufttecken: Libra, Aquarius och Gemini. Men om du inte tillhör något av dessa tecken och kvinnan du gillar är Lejon, ska du inte förlora hoppet än. Du kan fortfarande attrahera en Leo-kvinna om du följer de här tipsen.

1. Förstå henne

Lejonets element är eld. Hon är eldig men har ändå ett vänligt hjärta. Hon är hängiven och givmild, vilket gör henne till en av de mest romantiska av alla stjärntecken. Leokvinnan är strålande som solen som dominerar hennes tecken och hon lockar andra som sommarens värme. Den här kvinnan är zodiakens drottning; därför måste du förstå henne om du vill uppfylla hennes krav.

Leo-kvinnor håller sina partners i högsta respekt och sätter dem på en piedestal. Hon vill att du ska göra detsamma och föredrar mer unika män än hennes typiska friare för ett långsiktigt förhållande. Originalitet kommer att imponera på henne. Hon är ett fast eldtecken och vanligtvis en extrovert person, så var beredd på att förstå och matcha hennes energi.

2. Visa henne den uppmärksamhet hon behöver

Lejonkvinnor gillar att bli älskade och applåderade för sin originalitet och briljans, så vinn henne genom att beundra hennes unika stil och sätt att leva. Komplimanger räcker långt, men undvik falska lovord för att visa din beundran. Ta dig istället tid att uppskatta något hos Leokvinnan och få henne att känna sig unik. Hon kommer att kunna se om du inte är uppriktig med dina komplimanger.

Kvinnor som är födda i Lejonets tecken tycker om att stå i centrum för uppmärksamheten. Om du tar med henne till en fest, se till att hon har det trevligt och deltar i samtal med människor i stället för att stanna i skuggorna. Se till att alla vet vem hon är och varför de ska bry sig om henne.

Behandla Leo-kvinnan ordentligt – kom i tid under dejter för att visa att du tror att hon är speciell, annars får det konsekvenser!

3. Ge henne de bästa sakerna i livet

Leo-kvinnor tycker om livets finare saker, så förvänta dig att hon har en överdådig och kunglig smak. Hon spinner när hon blir bortskämd med ett fint vin eller gourmetchoklad. Om du har råd, ta med henne till en fin restaurang för att visa din uppskattning för hennes smak. Om det inte är något alternativ för dig att spendera pengar, bjud Leo kvinnan på en romantisk picknick, eller laga en god middag till henne hemma hos dig. Sätt stämningen med dämpad belysning och stämningsfull musik.

Det här betyder inte heller att du kan vinna en Leo-kvinna över bara genom att överösa henne med extravaganta saker. Bevisa i stället att de fina saker du gör för henne har en mening. Komplimanger till exempel hennes utseende när du ger henne smycken, modeaccessoarer eller andra saker som framhäver hennes skönhet.

4. Ta det första steget

En Leo-kvinna går försiktigt fram när det gäller kärlek. Hon förstår att kärlek är hennes kryptonit och hon är tveksam till att ge någon potentialen att krossa hennes hjärta. Så hon kommer att vara ganska försiktig och vaksam på sig själv först när ni fortfarande lär känna varandra.

När en Leo-kvinna börjar dejta är hon oftast blyg, så du bör ta initiativ till det första steget och lugna henne. Hon önskar att bli älskad, men hon är för blyg för att be om det. Så småningom kommer hon att välkomna dina närmanden. Kom ihåg att frasen ”jag älskar dig” kan innebära sårbarhet för henne. Så innan du säger det, se till att du menar det.

5. Var uppmärksam

Om du ignorerar Leo-kvinnans ego under en längre tid kommer hon att bli kall och aggressiv. Kom ihåg att hennes stolthet ständigt står på spel och att hennes ego är känsligt och bräckligt. Hon kan också bli klängig, särskilt om hon tror att hon ger och inte får något tillbaka. Men om du ger henne den uppmärksamhet hon behöver kommer hon att bli varm och uttrycksfull i kärlek.

Lejonkvinnor är stolta. De tenderar att inte öppna sig, även när de känner att de inte får den kärlek och uppmärksamhet de förtjänar. Med det sagt är det ditt ansvar att känna igen när din tjej behöver mer kärlek och stöd.

6. Var lekfull

Leos är lekfulla och observanta, och de har ett gott sinne för humor. De gillar att göra harmlösa skämt och retas för att få dig att skratta.

Leokvinnan kan vara lika lekfull som en kattunge. Hon kommer sannolikt att börja flirta med dig regelbundet när hon väl känner sig bekväm med dig. Du måste vara redo att ge dig in i hennes föreslagna lek, men se till att du inte sårar hennes känslor. Du kan ha mycket roligt med henne och njuta av er tid tillsammans.

7. Var romantisk

Leokvinnan kommer att bli förälskad i allt originellt som fångar ögonblicket. Hon är en drömmare, och romantiska gester, som en liten present eller ett gulligt kärleksavsnitt via text, kan förgylla hennes dag. Bli inte heller förvånad om hon gör detsamma för dig. Om Leo-kvinnan gillar dig kommer hon att göra allt för att få relationen att fungera.

Din Leo-kvinna kommer att njuta av allt du lägger ner ansträngningar på. Det kan vara en spontan resa, blommor som skickas till hennes arbete eller ett handskrivet kort som stoppas under hennes dörr. Hon avgudar storslagna uppvisningar av tillgivenhet och dejtingprocessen. Inget är någonsin för mycket om det är uppriktigt.

8. Visa din intelligens

En Leo-kvinnas idealiska partner bör vara både omtänksam och intelligent. Eftersom Leos ofta ställer frågor måste deras följeslagare tänka, uttrycka sig och hålla jämna steg med dem. Hon är smart, slagfärdig och utåtriktad.

Lejonet söker en partner som använder sitt sinne. Om du verkar nervös, osäker på dig själv eller helt enkelt tråkig kommer hon omedelbart att vända sig bort från dig.

Du behöver inte skryta inför henne, men du bör låta henne veta att du kan spela bollen och vara beredd på vad hon än kastar på dig. Var dock försiktig; kom ihåg att Lejonkvinnan tycker om att stå i rampljuset. Så om hon misstänker att du försöker ta tillfället i akt genom att skryta om hur briljant du är kan hon backa tillbaka.

9. Var självsäker

Assertiva människor gör intryck på Leokvinnan, så du måste vara självsäker när du tar ledningen med denna lejoninna. Hon är vanligtvis inte ivrig att göra val eller ta ledarskap.

Lejonkvinnan är säker på sig själv. Hon önskar en partner som är lika säker på sina åsikter och idéer och som inte tvekar att fatta beslut eller säga sin mening. Du kan inte ha henne som ständigt tröstar dig eller talar om för dig hur fantastisk du är om du vill att hon ska gilla dig. Om du är naturligt självsäker kommer hon att attraheras ännu mer av dig.

En Leo-kvinna söker en romantisk, stark och lekfull partner som är lika självsäker och intellektuell som hon själv. Hon önskar en man som kan bidra till hennes glädje och entusiasm. Så fall aldrig in i skuggorna. Bär dig istället med självförtroende och finess, så kommer du att behålla hennes uppmärksamhet i längden.

Nu när du har lärt dig hur man attraherar en Leo-kvinna, sätt din bästa fot framåt, väcka hennes intresse för dig och njut av denna sofistikerade kvinnas sällskap!