De Kreeft man kan een uitstekend relatiemateriaal zijn, vooral als u op zoek bent naar een verbintenis op lange termijn. Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn zeer intuïtief, zorgzaam en aanhankelijk. Ze zijn traditioneel als het op liefde aankomt en zijn serieuze monogamisten.

Kreeften zijn meestal hopeloze romantici, dus wees niet verbaasd als hij midden in de nacht voor je deur staat met een enorm boeket of een geïmproviseerde picknick bij zonsondergang op het dak maakt.

Een Kreeft-man zal prioriteit geven aan een relatie en emotionele veiligheid boven zijn gereserveerde en in zichzelf gekeerde persoonlijkheid. Huis en gezin staan voor hem boven alles. Een verliefde Kreeft-man zal er alles aan doen om zijn partner te beschermen en voor hem te zorgen. Hij zal ook willen dat u een deel van zijn familie wordt.

Hoewel de Kreeft in het begin misschien op zijn hoede is, als je doorzet door zijn zuurverdiende vertrouwen te winnen, zal dat beloond worden met zijn loyaliteit, vriendelijkheid en gastvrijheid.

Een Kreeft man begrijpen

De gemakkelijkste manier om een Kreeft-man te begrijpen is door je het dier voor te stellen dat zijn sterrenbeeld symboliseert – de krab. Denk er eens over na, krabben hebben een harde buitenkant, maar verder zijn ze een brij. In het begin kan een Kreeft man overkomen als koud en afstandelijk. Net als zijn collega waterteken Schorpioen, zet hij meestal muren op om zijn echte gevoelige en emotionele kern te beschermen.

Laat je niet ontmoedigen of vat het niet persoonlijk op als hij een beetje afstandelijk of zelfs ongeïnteresseerd overkomt. Je kunt het gevoel hebben dat hij je bespeelt, terwijl in werkelijkheid een Kreeft-man gewoon niet de gemakkelijkste is om te leren kennen. Het kan even duren voordat hij zijn vertrouwen in jou heeft gewonnen en zijn spreekwoordelijke muren heeft neergehaald.

Kreeft is een waterteken, en alle watertekens worden beheerst door hun emoties. Hierdoor kan hij een sterke behoefte voelen om zich achter zijn schild te verschuilen en zich in het begin misschien niet vrijelijk bij jou te uiten.

Zijn terughoudendheid is vaak een verdedigingsmechanisme om zijn behoefte aan fysieke en emotionele veiligheid te beschermen. Echter, zodra hij zich veilig genoeg voelt bij jou, zul je de zachte en kwetsbare kant van hem zien die vriendelijk, begripvol en loyaal is. Alles wat de Kreeft man wil is iemand waarmee hij diep intiem kan zijn.

Hoe trek je een Kreeft man aan

Om een Kreeft man smoorverliefd op je te maken, zul je moeten bewijzen dat je empathisch bent en begrip hebt voor zijn emoties. Kreeften zijn ultra-voelers die de wereld eerst en vooral via hun emoties waarnemen. De enige manier om zijn hart te stelen is door hem te laten zien dat je zijn gevoeligheid omarmt en een hoge capaciteit voor empathie hebt.

Als een emotioneel intelligent wezen dat diep verbonden is met zijn ongrijpbare gevoelswereld, heeft een Kreeft-man behoefte aan een relatie met iemand die net zo vloeiend is in de taal van emoties als hij, zodat hij zich echt vervuld voelt. Daarom voelen veel Kreeften zich aangetrokken tot hun mede-watertekens Schorpioen en Vissen.

Vanwege zijn emotionele aard, die aan de onstuimige kant kan zijn, zal een Kreeft man het op prijs stellen een aardende kracht in zijn leven te hebben. Dit verklaart waarom zo velen van hen zich vestigen bij een aards teken, zoals Stier. Net als andere watertekens, kan de Kreeft gemakkelijk verstrikt raken in zijn innerlijke werelden, en soms heeft hij een partner nodig die hem weer met beide benen op de grond kan zetten. Een Stier zou de emotionele stromen in een Kreeft in evenwicht brengen en een stabiele basis leggen voor een harmonieuze en langdurige relatie.

Als emotioneel wezen vindt de Kreeft romantische en goedkope liefdesdaden meestal niet erg, dus als je gevoelens voor hem hebt opgevangen, toon dan je belangstelling door zachte woorden van bevestiging of door verzorgende manieren zoals voor hem koken. Houd in gedachten dat Kreeft gemakkelijk overweldigd kan raken, en typisch probeert hij confrontatie te vermijden. Zorg ervoor dat u er zeker van bent dat hij zich op zijn gemak voelt bij u voordat u begint met een van die “Wat zijn we?” gesprekken. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Het is niet gemakkelijk om een Kreeft-man open te krijgen, en het kan aanvoelen als een poging om een krabbig schepsel uit zijn harde schild te wrikken. Het is niet te zeggen wanneer je ze er eindelijk uit krijgt, vooral omdat ze zo veel vertrouwen op hun instinct en intuïtie als het gaat om tot wie ze zich aangetrokken voelen en wie ze kiezen als hun speciale iemand.

Tekenen dat een Kreeft man het serieus met je meent

Meestal is het niet moeilijk om te vertellen wanneer een Kreeft man serieus is over jou. Hij maakt het vaak zichtbaar, zelfs als het onbedoeld is, met zijn vrijgevigheid en toewijding. Hoewel ze op hun hoede zijn, zijn Kreeften idealistische geliefden die de wereld door een roze bril zien. Ze worden vaak verliefd en zijn altijd op zoek naar “de ware”

Het lijkt misschien niet zo, maar Kreeften staan meestal te popelen om een diepe intimiteit, als vrienden of romantisch, tot stand te brengen. Als er één teken is dat gelooft in liefde op het eerste gezicht, dan is het waarschijnlijk de Kreeft.

Een Kreeft man die je leuk vindt zal gul zijn met zijn tijd en genegenheid. Hij zal zich ook emotioneel voor je gaan openstellen. Vergeet nooit dat er veel moed van hun kant voor nodig is om dit te doen. Kreeften delen hun gedachten of emoties niet gemakkelijk, dus doe het niet af als een nietszeggend gebaar als hij er uiteindelijk voor kiest om zich kwetsbaar op te stellen tegenover jou. Zorg ervoor dat hij je volledige aanwezigheid en aandacht heeft.

Vanwege zijn gevoeligheid kan de Kreeft-man onvolwassen zijn, en hij kan zijn toevlucht nemen tot emotionele tactieken die hem de emotionele zekerheid geven die hij zoekt. Hij kan je kruimelen en oneerlijk zijn over zijn bedoelingen.

Een Kreeft man is zelden lauw over zijn aantrekkingskracht tot een vrouw. Hij heeft meestal een alles-of-niets aanpak als het gaat om de liefde, dus als je merkt dat hij altijd excuses maakt, afzegt op afspraakjes, of continu flirt met andere vrouwen, is dat een teken dat je hem misschien moet laten gaan.

Een ander groot teken dat een Kreeft man serieus met je is, is dat hij je zal voorstellen aan zijn naaste omgeving. Relaties zijn een grote focus in het leven van een Kreeft man, met inbegrip van degene die hij deelt met zijn familie en vrienden. Zodra een Kreeft man zijn ogen op jou heeft gericht, zal hij willen dat je zijn stam leert kennen en oprecht betrokken bent bij zijn leven. Naast romantische diners bij kaarslicht aan zee of gezellige avonden waarin hij naar zijn favoriete herhalingen kijkt, kun je verwachten dat je wordt uitgenodigd op zijn familiebijeenkomsten en avondjes uit met zijn mannelijke vrienden.

Wat willen Kreeft-mannen in een relatie?

Als het heersende teken van het huis van thuis en familie, is stabiliteit een ding dat een Kreeft man nodig heeft in het leven en relaties. Zijn leven draait vaak om deze diepe behoefte om een veilige basis op te bouwen om na elke dag thuis te komen. Zelfs Kreeften die een beetje avontuurlijker lijken en niet per se klaar zijn om een gezin te stichten, zullen altijd verlangen naar iets dat vast en constant is.

Een Kreeft man wil graag met iemand zijn die zich wil binden en die intens loyaal is in een relatie. Een Kreeft man zal zich alleen echt veilig voelen in een relatie als hij weet dat hij met iemand is die trouw is en er voor de lange termijn voor gaat.

Net als de Schorpioen is de Kreeft niet iemand die op zoek is naar korte, betekenisloze avontuurtjes. Hij heeft de neiging om traditioneel te zijn als het gaat om de liefde en zal verwachten dat zijn partner dezelfde visie deelt om samen een langdurig leven op te bouwen. Vroeg of laat zal een verliefde Kreeft-man een gezin willen stichten met zijn significante andere.

Ga romantische gebaren niet uit de weg als je je liefde voor een Kreeft man wilt bewijzen. Verras hem met dates en cadeaus die “troost” uitstralen, want dat is waar het bij dit sterrenbeeld allemaal om draait. Misschien kun je in het weekend met hem knuffelen met een glas wijn of zijn favoriete maaltijd voor hem koken.

Je zult ook een manier moeten vinden om het groene licht van de familie van een Kreeft man te krijgen. Degenen die hebben ervaren met dit teken zou weten dat je niet alleen dating hem wanneer u een Kreeft datum. Je bent dating zijn hele familie.

Het gedrag van de Kreeft man wanneer hij verliefd is

Wanneer een Kreeft man verliefd op je is, kan hij een beetje plakkerig en obsessief worden. Het gebeurt immers niet elke dag dat hij iemand vindt bij wie hij zich echt op zijn gemak voelt, dus hij heeft de neiging om die persoon stevig vast te houden als hij dat doet. Zijn relaties zijn heel belangrijk voor hem, en als je het geluk hebt om zijn hart te stelen, zal hij tot het einde vechten om de band levend te houden.

Kreeft kan ook snel de rol van verzorger op zich nemen en je beschermen. Net als Schorpioen kan hij behoorlijk bezitterig en territoriaal worden, en dit kan de relatie bemoeilijken als jij een sterrenbeeld bent dat onafhankelijkheid omarmt, zoals Waterman of Boogschutter.

Als een Kreeft man verliefd is, zal hij veel op je rekenen voor emotionele geruststelling. Zijn hoge empathisch vermogen maakt hem ook vatbaar voor humeurigheid, en hij kan soms overgevoelig zijn voor de kleinste nuances in zijn omgeving. Op slechte dagen kan een Kreeft-man jaloers of behoeftig zijn. Maar aan de positieve kant betekent deze intensiteit ook hartgrondige toewijding, en wie houdt er niet van intens bewonderd en gewenst te worden? Als u ook het romantische type bent, dan zult u hier waarschijnlijk van genieten.

Kreeft man in bed

Vrijen met een Kreeft man zal altijd diep intiem en sensueel aanvoelen. De Kreeft is immers een van de meest romantische tekens van de dierenriem. Rozen in bed en chocoladegeschenken zijn bijna synoniem met het teken Kreeft. Hij heeft ook de neiging om zich te houden aan traditionele hofmakerij regels en is meestal niet het type om in bed te springen voor zinloze seks.

Het opbouwen van echte emotionele intimiteit is voor hem belangrijker dan puur lichamelijk genot. Om een Kreeft echt tevreden te stellen, moet seks vaak romantisch zijn. Je zult aan zijn gevoelige gevoelens moeten denken voordat je zelfs maar aan seks denkt.

In tegenstelling tot zijn zeer seksuele collega-waterteken Schorpioen, kan de Kreeft verlegen en passief zijn in bed. De maanheerschappij van de Kreeft betekent dat hij veel aspecten heeft die gewoonlijk als vrouwelijk worden beschouwd. In de slaapkamer kan dit zich vertalen in een gebrek aan drive en initiatief, vooral als zijn Mars onder een gedaald teken staat. Het kan even duren voordat hij zich seksueel zelfverzekerd voelt en de leiding neemt.

Hoewel Kreeft-mannen niet bekend staan als erg seksueel avontuurlijk, zijn ze altijd gretig om te behagen. Als gedomineerd worden is wat je opwindt, zal hij graag de dominante rol spelen. Haal hem voorzichtig en langzaam uit zijn schulp, en je zult verrast zijn hoe kinky deze schijnbaar verlegen man in bed kan zijn.

Een Kreeft man is geweldig om als partner te hebben in de liefde, vriendschap, en zaken. Dit teken van de dierenriem is een van de meest charmante, zorgzame en liefdevolle. Dit is het type man dat tot het einde zal vechten om zijn geliefde te beschermen.

Hoewel hij overdreven gevoelig en humeurig kan zijn, zal een Kreeft-man die verliefd op je is, met heel zijn hart voor je zorgen, en hij zal uiterst vrijgevig zijn in de manier waarop hij zijn genegenheid uit. Als je wilt dat je leven een sprookje wordt, heb je iemand ontmoet die deze droom zal vervullen.