Laat me raden, deze kerel is een beetje vreemd, maar er is iets speciaals aan hem. Hij heeft een paar rare hobby’s of interesses, maar een hart van goud. Hij is misschien niet de beste tekstschrijver, maar hij heeft een ongelooflijk vertederende kant. Je vindt hem leuk, en je bent er vrij zeker van dat hij jou ook leuk vindt, maar dan doet of zegt hij iets waardoor je er anders over gaat denken. Klinkt dit bekend? Zo ja, gefeliciteerd. Je hebt te maken met een Waterman uit het boekje. Hij is misschien een beetje een mysterie, maar de vraag is “zijn Watermannen loyaal?” Dat is waar ik om de hoek kom kijken.

Welkom bij het ontcijferen van Waterman mannen!

Wat maakt de Waterman zo speciaal?

Er is een voortdurende grap in de astrologie gemeenschap over hoe astrologen (en zelfs mensen die niet in astrologie geloven) een Waterman van een kilometer afstand kunnen herkennen. Voor jou lijkt de Waterman misschien op een wandelend en pratend vraagteken. Voor mij is de Waterman de definitie van het woord “speciaal”, vanwege zijn unieke remmingen en excentrieke neigingen. Ze weten dit over zichzelf, en ze houden ervan.

Les nummer één is dat er geen regels zijn. De Waterman is een van de meest onvoorspelbare tekens van de dierenriem. Hij wordt gesymboliseerd door de waterdrager en is een van de zeldzame tekens van de dierenriem die door een mens wordt uitgebeeld. Mensen zijn geneigd te denken dat de Waterman een waterteken is, vanwege de symboliek of omdat er “aqua” in de naam van het sterrenbeeld staat. Fout! De Waterman is eigenlijk een vast luchtteken. Ze worden gekenmerkt door hun tedere hart, dorst naar informatie en kennis, humanitaire benadering, en grote dromen of prominente levensfilosofieën. Hun vaste aard maakt het erg moeilijk om de gedachten van een Waterman te veranderen, dus het zou het beste zijn als je het niet eens zou proberen. Of in ieder geval, wees goed voorbereid, want een goed debat kan een Waterman echt op gang brengen. Extra punten voor jou als je erin slaagt om te debatteren met een Waterman man en gezond te blijven.

Watermannen zijn onafhankelijk. Hij heeft waarschijnlijk een bijzondere interesse in technologie en alles wat met technologie te maken heeft. De Waterman is meestal zelfverzekerd en welbespraakt. Hij is niet bang om grote, grootse doelen te hebben, en hij heeft de toewijding die nodig is om die doelen te bereiken. Een Waterman is de persoon tot wie je je wilt wenden als je goed advies wilt of een interessant verhaal dat je gedachten afleidt van je huidige problemen. Hij is onvoorspelbaar, maar hij is niet onbetrouwbaar. Door zijn filantropische aard streeft hij ernaar iedereen te helpen die hij kan helpen. Dit is misschien niet altijd mogelijk, maar Watermannen houden ervan zich nuttig te voelen. Hij houdt van mensen die niet bang zijn om zichzelf te zijn en het leven vrijmoedig te leven.

Zijn Watermannen trouw tijdens de dating fase?

De beginfase met een Waterman man kan lastig zijn. Hij kan de voorkeur geven aan het daten met veel mensen, omdat Watermannen graag voortdurend geprikkeld worden met nieuwe, boeiende informatie en persoonlijkheden. Dit betekent echter niet dat hij altijd vrouwen in de roulatie heeft. Hij is het type om op een stel Tinder dates te gaan die nooit verder komen dan de eerste of tweede date. Net als zijn vaste astrologische tegenhangers (Leeuw, Stier, en Schorpioen), heeft hij de neiging om vast te houden aan iemand die hij leuk vindt. Toch kan het lastig zijn om een Waterman man te lezen en uit te vinden of hij gevoelens voor je heeft, vanwege zijn innerlijke afstandelijkheid.

Een makkelijke manier om te zien wat de Waterman voor je voelt is om extra aandacht te besteden aan hoe hij naar je kijkt als je praat. Zijn astrologische make-up draagt bij aan zijn onvermogen om zich volledig te concentreren op wat er tegen hem gezegd wordt. Als een van mijn vriendinnen verliefd is op een Waterman-man, zeg ik haar altijd dat ze moet letten op het aantal keren dat hij haar onderbreekt of hoe lang ze een gesprek kan volhouden. Als hij je leuk vindt, zal hij meer aanwezig zijn en minder achteloos in het gesprek. Watermannen zijn enigszins afstandelijk maar ongelooflijk intelligent. Sommigen zullen zeggen dat hun diepe bewustzijn van de wereld om hen heen en de staat waarin die verkeert, hun hoofd in de wolken houdt. Accepteer dit over hem.

Liefde is belangrijk in het leven van de Waterman, maar het is niet het meest essentiële ding op de manier waarop het zou zijn voor een Weegschaal teken, bijvoorbeeld. In het begin kun je zelfs het gevoel hebben dat hij niet volledig “in” de relatie zit. Probeer dit niet persoonlijk op te vatten. Het ontsluiten van zijn liefde, sensualiteit en romantische potentieel komt vaak met de tijd. Hij kan trouw zijn tijdens de dating fase, maar alleen als hij jou ziet als zijn primaire interesse, en jij hem laat zien dat je hetzelfde voor hem voelt.

Zijn Watermannen trouwe seksuele partners?

De Waterman kan een trouwe seksuele partner zijn. Mijn persoonlijke en astrologische ervaring heeft me geleerd dat Watermannen trouw kunnen zijn aan hun partners. Ik wil er graag op wijzen dat er een verbazingwekkend verschil is tussen introverte en extraverte Waterman tekens. De timide Waterman man heeft de neiging om meer geïnteresseerd te zijn in monogame seks. In tegenstelling, extraverte tekens hebben de neiging om te cruisen door dating apps. Vaker wel dan niet, zal de Waterman man trouw zijn aan hun seksuele partner, maar snel verder gaan zodra hij verveeld raakt.

Een Waterman man is de eerste die zegt: “Ik zal alles een keer proberen.” Hij kan een grote seksuele eetlust hebben, die soms te veel kan zijn om mee om te gaan. Dit is de reden waarom meer vrijgevochten Waterman tekens hebben meerdere minnaars in de rotatie als ze zijn ingesteld om hun seksuele verlangens en fantasieën te vervullen. Misschien vindt hij jou wel het antwoord op al zijn erotische dromen. In dit geval zal de Waterman man zich niet tot iemand anders hoeven te wenden, en zijn loyaliteit is niet iets waar jij je zorgen over moet maken.

Dit klinkt misschien als een paradox, maar als je relatie met een Waterman man seksueel geladen begint, komt zijn echte loyaliteit vaak pas na verloop van tijd. Hoe meer een Waterman man je leert kennen, je lichaam, je passies, en je mysteries, hoe meer hij toegewijd zal zijn aan jou en alleen jou. Als je hem eenmaal op een dieper niveau leert kennen, is het zeer waarschijnlijk dat de aard van jullie relatie niet meer om seks draait. Op dit punt, voor hem, begint het te gaan over liefde en partnerschap. Als seksuele partner kunt u dit sterrenbeeld zeker vertrouwen. Hij heeft een diepe welwillendheid voor alles wat lichamelijk is, wat heel duidelijk is in zijn romantische en seksuele relaties.

Zijn Watermannen loyaal in relaties?

Een Waterman is het type man dat ervan houdt om all-in te gaan. Laat één ding duidelijk zijn: hij zal geen relatie met je aangaan als hij het potentieel niet ziet. Om de vriendin van een Waterman man te worden, moet je eerst zijn vriend zijn. Dit is de belangrijkste regel voor het daten of het hebben van een relatie met een Waterman. Zoek zijn interesses uit, wat hij graag leest, waar hij het liefst naar kijkt, en leer over zijn ongewone hobby’s. Bevrijd jezelf van alle beperkingen, vooral in gesprekken met de Waterman man. Als je eenmaal iemand bent die de Waterman als betrouwbaar kan beschouwen, dan weet je dat je hem ook kunt vertrouwen.

Vaker wel dan niet hebben Watermannen de neiging om lange tijd single te blijven. Sommige astrologen zullen zeggen dat dit komt door hun afstandelijke aard. Ik zou zeggen dat het komt omdat ze de dingen luchtig en vloeiend moeten houden-gemeenschappelijke luchtteken capriolen, in principe. Sommigen zullen zeggen dat het krijgen van een Waterman man om zich te binden gelijk staat aan van ganser harte geloven in een sprookje. Ik zou zeggen van niet. Ze zijn zeer intelligent, en ze kunnen zichzelf met gemak uitdrukken. Ze hebben hun eigen manier met emoties en woorden. Het is niet moeilijk voor een Waterman om zich te binden, maar het kan wel moeilijk zijn om ze klaar te stomen voor die fase. Wees gewaarschuwd, want het kan wat geduld en sterke zenuwen vereisen.

Eerlijkheid, vrijheid en stimulatie zijn essentieel voor de Waterman. Als je wilt dat hij verliefd op je wordt, moeten dit ook dingen zijn die voor jou belangrijk zijn. Om met een Waterman te zijn, moet je het coole meisje zijn. Je weet wel, het type dat niet boos of jaloers wordt om stomme dingen en een beetje onbevreesd is. Voor een Waterman is al het emotionele en interne werk dat geen rationele basis heeft gewoon vermoeiend. Hij zal snel zijn interesse in de relatie verliezen als je zijn trouw of vertrouwen blijft testen.

De stoutste droom van een Waterman man is om op een dag iemand te vinden die al zijn eigenaardigheden en interesses fascinerend vindt. Iemand die zijn behoefte zal begrijpen om te bladeren door schijnbaar eindeloze Wikipedia-pagina’s over de meest willekeurige dingen (hoe denk je dat hij weet zo veel leuke feiten over giraffen, kunstenaars, en rare films?). Iemand die zijn wankele concentratievermogen niet erg vindt. Iemand die zijn excentriciteit charmant en verrukkelijk vindt. Iemand die houdt van zijn vaak grillige manier van spreken. Dit zou zijn ideale partner zijn. Als dit klinkt als iets dat je kunt doen, zal de Waterman man voor altijd van jou en jou zijn – zelfs nooit dromen over iemand anders.

Zijn Watermannen betrouwbaar?

Een van de beste eigenschappen van een Waterman man is dat je geheimen veilig zijn bij hem, en dat je niet veroordeeld zult worden. Schrap dat maar, een Waterman man heeft waarschijnlijk gekkere dingen gedaan dan jij ooit met hem zou kunnen delen. Hij begrijpt het en is er om informatie in zich op te nemen en je niet neer te zetten voor een ervaring die je hebt gehad. Hij zal je niet verklikken om enige vorm van sociale erkenning of invloed te krijgen, maar hij kan wel opscheppen over het feit dat hij je kent en je ophemelen in het bijzijn van andere mensen. Hij is gewoon zo’n type – de betrouwbare hype man die je rug dekt. Vertrouwen is voor hem van cruciaal belang, net als vriendschap. Dit is de reden waarom Watermannen bekend staan als een van de meest loyale vrienden die je kunt hebben.

Een Waterman man is je vertrouwen waard, ook al lijkt hij dat misschien niet altijd te zijn. Ik zeg dit omdat ze soms flakey persoonlijkheden of flakey persoonlijkheidstrekken hebben (hoewel de meeste luchttekens op deze manier kunnen worden beschreven). Mensen wenden zich vaak tot dit teken als ze een reality check nodig hebben. Hij is niet bang om je te vertellen hoe de dingen zijn, en je kunt verwachten dat zijn woorden de waarheid zijn en niets dan de waarheid. De Waterman heeft de neiging te liegen als hij zich bedreigd of in gevaar voelt. Liegen door weglaten is niet de M.O. van dit dierenriemteken. Soms vergeet hij zelfs het grote geheim dat je hem hebt verteld, wat simpelweg garandeert dat hij niet in staat zal zijn om je vertrouwen te breken. Geen geheim om te onthouden, geen geheim om te vertellen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het Waterman teken extreem gevoelig. Hij neemt verraad ter harte, en als een Waterman je eenmaal afsnijdt, ben je voor het leven afgesneden. Geen verontschuldiging zal ooit goed genoeg voor hem zijn om je te vergeven. Als je liegt tegen een Waterman, kun je er zeker van zijn dat hij er binnen de kortste keren achter komt dat je tegen hem hebt gelogen. Hij heeft een schrijnende relatie met leugens. Weet dat leugens en oneerlijkheid waarschijnlijk bovenaan zijn lijstje staan van redenen om het met iemand uit te maken.

Dus, zijn Watermannen loyaal? Van de astrologische kant, zou het meest eerlijke antwoord zijn; ja, meestal. De ongeharde, ongevoelige Waterman man komt af en toe voor. Maar een geëvolueerde, zelfbewuste Waterman is niet het type man dat je zal bedriegen. Dit teken heeft de neiging om zijn significante andere als zijn levenspartner te zien. Als je in zijn leven komt en hem de dingen laat zien die je laten tikken, een onbevreesde lust voor het leven en informatie, echte vriendelijkheid, en liefde; is het zeer waarschijnlijk dat je eindigt met een ring om je vinger (of een soort van burgerlijk partnerschap, want Waterman tekens zijn vooruitstrevend als dat!).