Att få dig själv att spruta kräver mycket tålamod. Du får inte spruta med bara några få slag (vilket vi önskar!). Men när du väl vet hur din kropp fungerar kommer du att kunna replikera stegen och få dig själv att spruta varje gång.

För våra härliga damer där som vill ägna sig åt självkärlek har vi en omfattande squirtingguide till dig. Allt du behöver veta för att kunna spruta kommer att finnas tillgängligt här, såsom den kvinnliga anatomin, tekniker för stimulering av G-punkten och tips för att spruta. Vi kommer också att svara på dina vanliga frågor om fingersättning och squirting och avliva och klargöra myterna som omger det.

Lär dig om kvinnlig sexuell anatomi först

Innan du börjar försöka fingera dig själv där nere måste du först lära känna din kropp. Att lära sig delarna av din vulva och vagina är viktigt för att du ska kunna räkna ut vilka heta knappar du ska trycka på.

Yttre delar (Vulva)

Klitorishuvudet: Den här delen ligger på toppen av en kvinnas vagina. Det är en liten hudlapp som skyddar klitoris. I likhet med en mans förhud täcker den klitoris från att bli skadad eftersom den är mycket känslig.

Klitoris: Precis under klitorishuvudet är det en liten knöl som är fylld av nervändar. På grund av dess höga känslighet får de flesta kvinnor utlösning bara genom enbart klitorisstimulering.

Labia Majora: De stora blygdläpparna: Översatt som stora läppar är det stora, köttiga hudveck som omger de andra yttre delarna av vulvan. De består av svett- och talgkörtlar som hjälper till att producera naturlig smörjning för din vagina.

Labia Minora: Översatt som små läppar, de är ungefär 5 cm breda och ligger precis innanför de stora blygdläpparna. Precis som sin stora motsvarighet skyddar den också de andra yttre delarna av vulvan.

Urethral öppning: Ligger precis i mitten av klitoris och vagina och det är i denna öppning du kissar. Att röra vid den kan fortfarande ge lustfyllda känslor, men eftersom du är här för att lära dig hur man sprutar skulle vi inte fokusera så mycket på detta.

Vaginal öppning: Precis som klitoris är detta område mycket känsligt och består av läckra punkter som är viktiga för att spruta.

Inre delar

Det är här som den riktiga magin sker. När du väl känner till de inre ställen som behövde stimuleras kommer du att kunna squirta dig till njutning.

Vagina: Det är ett tätt och ihåligt rör som förbinder din vulva med livmoderhalsen och livmodern. Det kan kännas trångt till en början, men detta rör är väldigt stretchigt och expanderar när du känner dig upphetsad.

Livmoderhalsen: Som framgår av diagrammet ovan ligger detta djupt inne i slidan. Den är mycket känslig och kan orsaka viss smärta när den stimuleras. Å andra sidan tycker andra kvinnor att det är mycket lustfyllt att stimulera livmoderhalsen.

A-punkten: Om du vill nå himlen ovanför utan problem kan du stimulera A-punkten. Som du kan se i diagrammet ovan ligger den på den främre väggen vid livmoderhalsen. På grund av sin placering kan den vara ganska svår att nå med fingrarna. Att investera i sexleksaker som eller långa vibratorer eller dildos kan hjälpa dig att nå denna punkt. Dessutom lär vi dig hur man sprutar så detta är inte den plats som vi kommer att fokusera på.

G-punkten: När du lär dig att spruta är denna punkt det viktigaste området att fokusera på. Den ligger på den övre väggen av din vagina, ungefär 2-3 tum från vaginalöppningen. När du är upphetsad sväller den lite, vilket gör den mjuk, svampig och ribbad. För att få lättare åtkomst kan du engagera dig i att sätta stämningen först innan du försöker lokalisera denna känsliga plats.

Skenes körtel: Även känd som den kvinnliga prostatan, anses Skene-körteln vara kärnan i kvinnlig utlösning. Det är här som den sprutande vätskan kommer ifrån. Om du lyckas stimulera denna körtel kan du lyckas spruta. Den enda haken är att du inte kommer att kunna stimulera Skene’s Gland direkt. Du kan bara indirekt stimulera genom G-punkten eftersom körteln ligger ovanför den. Därför är det ett måste att lära sig att lokalisera och gnugga din G-punkt för att kunna spruta.

Hur man sprutar: Steg-för-steg-guide

Nu när du har lärt dig grunderna i kvinnlig sexuell anatomi är det dags att göra lite squirting, sis! Här är de saker du bör göra för att få dig själv att spruta.

Steg 1: Skapa stämning

De flesta av er frågar er förmodligen ”Hur får jag mig själv att spruta?” och letar upp artiklar om de bästa teknikerna, men så här är det: Om du inte är helt upphetsad kanske du inte kan spruta.

Det är därför du måste sätta stämningen först. Hur man sprutar handlar inte bara om att lära sig hur man stimulerar vissa delar, din kropp måste också engagera sig fullt ut i det. Om du är upphetsad kommer vissa ställen och delar som får dig att spruta att svälla, vilket ger dig lättare tillgång.

Hur får du dig själv fullt upphetsad?

  • Gör dig bekväm med dig själv och din omgivning.
  • Ta på dig något sexigt.
  • Läs några erotiska berättelser eller ljudböcker.
  • Titta på lite porr.
  • Massera din kropp, särskilt dina erogena zoner.
  • Kontakta någon för telefonsex.
  • Lek med en vibrator eller dildo eller en klitorissugare!

Steg 2: Satsa på kroken

Nu när du är helt upphetsad kan du gå till krokställningen. För att göra detta lägger du dig på rygg och låter din hand glida ner till din vagina. Handflatan måste vara riktad mot din fitta när du gör detta.

När du väl är positionerad för du in ditt mellan- och ringfinger i din vagina. Ditt pek- och lillfinger ska bara stanna ute och peka ner mot sängen. (Se illustrationen ovan som referens!)

Börja nu leta efter G-punkten. Känn lätt runt dina främre väggar. Känner du den ribbade strukturen? Bra. Börja nu att massera den.

Om du undrar vilken typ av gnidning du ska göra med denna häftiga punkt, så finns nedan några tekniker för G-punktsstimulering som du kan göra för att få dig själv att spruta.

Steg 3: Gör dessa tekniker för stimulering av G-punkten

Till att börja med kanske du vill göra några lätta gnuggningar på den, men om du vill slå hemgången är här några specifika tekniker som du kan göra när du masserar din G-punkt.

1. Tryck på knappen-teknik

Som namnet antyder kan du trycka på G-punkten som du skulle trycka på en knapp. För trycket kan du vara mild eller intensiv, experimentera med det tryck som fungerar bäst för dig.

2. Cum Here-teknik

För den här tekniken gör du en ”kom hit”- eller ”vinkande” rörelse när du stimulerar din G-punkt (se illustrationen ovan som referens). Detta är ett av de mest effektiva sätten att få dig själv att spruta eftersom det ger mycket stimulans jämfört med ”tryck på knappen”-tekniken.

3. Tekniken för att skaka armen

Vill du gå all-in? Du kan kombinera teknikerna ”tryck på knappen” och ”kom här” med armskakande tekniken. Istället för att bara använda dina fingrar och din hand kommer du att använda hela din arm.

Nu innan du börjar oroa dig för att du ska föra in hela armen, fungerar den här tekniken inte på det sättet. (Är det ens möjligt sis?)

För att göra detta måste du hålla fingrarna stadigt på plats, med fingertopparna mot din G-punkt (se fotot ovan som referens). Därefter ska du hålla armen styv medan du försöker höja och sänka den långsamt. Genom att göra detta använder du hela armen för att ge tryck. Du kommer med största sannolikhet att spruta genom att göra denna utmanande teknik eftersom den ger massivt tryck mot din G-punkt.

Steg 3.2: Skaffa dig några sexleksaker

Så mycket tryckande, strykande, fladdrande – att göra dessa fingertekniker ovan kan vara tröttsamt. Om du nu vill göra det hela mycket enklare kan du använda sexleksaker istället.

Investera i dildos, klitorissugare och vibratorer som är tillräckligt långa för att nå din G-punkt. Du kan också satsa på något specifikt och använda vibratorer främst för stimulering av G-punkten

Steg 4: Följ de här tipsen för sprutning

Nu när du har lärt dig om squirtingtekniker är du redo att bli våt och vild. Men först ska du komma ihåg de här sprutningstipsen.

Rengör sängen före och efter: Se till att ditt utrymme är rent. När du är klar ska du byta dina våta lakan när du är klar. Om du nu inte vill byta lakan, lägg några handdukar på sängen innan du börjar. Investera också i vattentäta madrasser och lakan för enklare rengöring!

Sug lite H20 : Vill du ha massor av juice som flödar? Drick vatten regelbundet. Om du är tillräckligt hydratiserad kan du sprutar mer vätska.

Se till att dina händer och naglar är rena och desinficerade: Undvik att få bakterieinfektioner. Klipp och fila också dina naglar!

Rensa tankarna: Om du tänker på din tvätt, ditt affärsmöte eller nästa säsong av ”Sex Education” medan du försöker spruta är det mest troligt att du misslyckas med det. Skrota alla distraktioner och fokusera på din kropp.

Ta god tid på dig: Det här är ingen tävling, syster. Gör ett längre förspel om det behövs.

Var inte för hård mot dig själv: Om det inte gick så bra och du inte lyckades spruta, ta det inte för allvarligt. Det är inget fel på dig. En dag kommer du att lyckas. Ha bara tålamod och fortsätt att öva.

Vanliga frågor

1. När jag försöker få mig själv att spruta känns det som om jag kissar? Varför?

Om du känner att du vill kissa när du gör fingertopparna ovan gör du faktiskt rätt.

Känslan av att kissa uppstår för att du utövar tryck på ett område nära din urinblåsa. Dessutom släpper du ut din spruta från samma öppning som låter dig kissa, därav den välbekanta känslan.

2. Jag har aldrig haft orgasm och vill spruta, vad ska jag göra?

Du kanske ska nå de himmelska portarna först, syster. När du väl har upplevt en orgasm blir det mycket lättare för dig att spruta. Om du inte vet hur en orgasm känns kan du bli förvirrad och förväxla det med att spruta.

3. Är sprutvätskan samma sak som urin?

På grund av dess klara och vattniga utseende tror de flesta att den sprutande vätskan är urin. Så är faktiskt inte fallet.

Vätskan som kommer ut vid sprutning kommer från din Skene-körtel. Det är en prostatavätska som innehåller vatten, glukos, fruktos, kreatin, prostatasyra och en liten mängd urea.

4. Kan jag spruta mer än en gång?

Ja, syster! Du kan göra det så länge dina vaginala muskler är tillräckligt starka (använd kegelbollar för att stärka dem). Hydrationsnivån i din kropp spelar också roll – drick vatten regelbundet!

5. Vätska sprutade ut – är det sprutning?

Låt dig inte luras av porr. Du behöver inte ha dina safter som flyger genom rummet när du sprutar. Varje kvinna sprutar på olika sätt. Vissa kan skjuta en stadig ström i luften medan andra bara låter sina safter sippra ut ur vaginan.

6. Jag sprutade men fick ingen orgasm. Är det okej?

Ja, boo. Att spruta och få orgasm är två olika saker. Om du har tur kan du uppleva dessa två samtidigt. Men om du inte kunde komma medan du sprutade är det också okej.

7. Jag har gjort allt, men jag kan inte spruta! Vad ska jag göra?

För det första ska du inte stressa för mycket. Det tar lite tid att lära sig din kropp och lära sig tekniken. Ta mer tid på dig att onanera och öva på de tekniker som vi har nämnt i den här guiden. Dessutom är det inget fel med att inte kunna spruta. Du kan fortfarande njuta av dina sexkapader utan att spruta.

Dags att bli våt och vild

När det gäller den här guidens takeaway är sprutning ett sätt att hänge sig åt självkärlek. Du behöver inte vara med någon bara för att fullt ut kunna njuta av sexuella aktiviteter som squirting. Egentligen hjälper det att du gör det ensam eftersom du är mer kunnig om din kropp än någon annan.

Det är bara att ha tålamod med dig själv. Som vi har sagt tidigare är det ingen tävling att få dig själv att spruta. Det krävs lite tid för att lära sig de fingertekniker som din kropp tycker bäst om. Så släpp alla hämningar, mys i din säng och börja öva på tipsen och tricken i den här guiden ”hur man sprutar”.